Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
Nieuwbouw vakantiewoning kopen

Een nieuwbouw vakantiewoning kopen

Afspraak maken
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%
  • Nieuwe vakantiehuizen
  • Voldoen aan de laatste BENG-eisen
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Gegarandeerd rendement oplopend tot 7,4%

Investeren in een nieuwbouw vakantiewoning

Op dit moment is Green Resorts bezig met het ontwikkelen van nieuwbouw vakantiewoningen op het luxe vakantiepark Resort Mooi Bemelen in Limburg. Er worden 130 nieuwe Berg Lodges gebouwd op het plateau van de Bemelerberg, dat precies tussen Maastricht en Valkenburg ligt. Deze nieuwbouw recreatiewoningen kunnen gekocht worden voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Onze professionele verhuurorganisatie staat voor u klaar om samen het aankooptraject van uw nieuwbouw vakantiewoning aan te gaan!

Onze nieuwste fase:

De nieuwbouw recreatiewoningen van Green Resorts

De luxe van Green Resorts vindt u ook terug in de nieuwbouw recreatiewoningen op ons vakantiepark. De nieuwste woning bij Resort Mooi Bemelen is de Berg Lodge en is geschikt voor 4 personen. Deze duurzame woning voldoet aan de laatste BENG-eisen en biedt luxe, comfort en rendement. Investeren in een tiny house biedt een vast nettorendement oplopend tot 7,4%. Benieuwd naar de mogelijkheden om te investeren in een nieuwbouw recreatiewoning? Wij vertellen u graag meer tijdens een gezamenlijke afspraak.

Ontdek de unieke omgeving vanuit uw recreatiewoning

Naast luxe vakantiewoningen, heeft Resort Mooi Bemelen ook een unieke ligging. Vanuit uw eigen vakantiehuis kunt u de Zuid-Limburgse omgeving verkennen. Ontdek bruisende steden als Maastricht en Valkenburg, bezoek Nationaal Park Hoge Kempen of bewandel drie landen tegelijk bij het Drielandenpunt in Vaals. U geniet niet alleen van de unieke ligging vanuit uw nieuwbouw vakantiehuis bij Green Resorts, maar ook van de faciliteiten op het park. Neem een duik in het zwembad, huur een fiets en ontdek het landschap of speel met de kinderen in onze speeltuin. Investeren in een nieuwbouw vakantiewoning laat u profiteren van een aantrekkelijk rendement en biedt u daarnaast de mogelijkheden om het prachtige Limburg te ontdekken.

Nieuwbouw recreatiewoning voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie?

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Waar helpt jullie verhuurorganisatie precies aan mee?

Wanneer u er voor kiest om uw woning gedeeltelijk of geheel te verhuren, neemt onze verhuurorganisatie samen met ons gespecialiseerde marketingbureau al het werk graag uit handen. Ze zijn continue bezig met het optimaliseren van de verhuur en het verhogen van de bezettingsgraad om een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Dit doen ze door middel van het bijhouden van de website, werken aan de (online) marketing, samenwerken met touroperators en nog veel meer.

Kan ik als woningeigenaar of gast altijd gebruik maken van de parkfaciliteiten?

Als woningeigenaar en als gast kunt u altijd gebruik maken van onze parkfaciliteiten. Zo hoeft het park niet verlaten te worden om een fijne tijd te beleven. Neem een duik in het zwembad, huur een fiets bij onze eigen fietsverhuur om de omgeving te ondekken of ga met de kinderen naar speeltuin. Bij Resort Mooi Bemelen kunt u heerlijk genieten, of u nu jong bent of oud.