• Nieuwe vakantiehuizen
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Aantrekkelijke investering

Uw nieuwbouw vakantiewoning

Investeren in een vakantiewoning met een huurgarantie is zeer aantrekkelijk. Op dit moment is Green Resorts bezig met het ontwikkelen van nieuwbouw vakantiewoningen op luxe vakantieparken in Limburg. Kies voor het verhuren van de woning, eigen gebruik of een combinatie van beide. Onze professionele verhuurorganisatie staat voor u klaar om samen het aankoop traject van uw nieuwbouw vakantiewoning aan te gaan!

 
 
 

Nieuwbouw recreatiewoningen

De luxe van Green Resorts vindt u ook terug in de nieuwbouw recreatiewoningen op onze vakantieparken. U kunt kiezen uit nieuwbouw recreatiewoningen variërend tussen 4 tot 10 personen. De woningen zijn o.a. voorzien zijn grote raampartijen, een volledig ingerichte keuken en royale vertrekken. Vanuit de openslaande deuren kunt u heerlijk vertoeven op het terras en genieten van een gezellige avond bij de sfeerhaard. De nieuwbouw recreatiewoning bij Resort Mooi Bemelen is de Berg Lodge. Luxe tiny houses voorzien van alle gemakken en comfort. Investeren in zo'n tiny house biedt een vast rendement van 6%, dat betekent een netto rendement van €8.130,- per jaar! Benieuwd naar de mogelijkheden om te investeren in een nieuwbouw recreatiewoning? Neem gerust contact met ons op.

De nieuwbouw recreatiewoningen van Green Resorts:

Nieuwbouw vakantiepark

Naast luxe vakantiewoningen, hebben onze parken ook een unieke ligging. Resort Mooi Bemelen is gelegen nabij de bruisende steden Maastricht en Valkenburg. Ditzelfde geldt voor Resort Heuvelland, welke zich ook nog eens op korte afstand van het Duitse Aken bevindt. Door de nieuwbouw op onze vakantieparken, kunt u vanuit uw eigen vakantiehuis de Zuid-Limburgse omgeving verkennen te voet of per fiets. U geniet niet alleen van de unieke ligging vanuit uw nieuwbouw vakantiehuis bij Geen Resorts, maar ook van de faciliteiten op het park. Spring bijvoorbeeld in het zwembad of ontdek een van de andere faciliteiten. Investeren in een nieuwbouw vakantiewoning laat u profiteren van een aantrekkelijk rendement en biedt u daarnaast de mogelijkheden om Limburg te ontdekken.