• Vakantiehuis kopen bij Valkenburg
  • Op luxe vakantieparken
  • Een aantrekkelijke investering

Vakantiehuis kopen nabij Valkenburg

Een eigen vakantiewoning kopen nabij Valkenburg? Green Resorts heeft twee vakantieparken die een ideale uitvalsbasis bieden om de stad en regio te ontdekken. Op onze vakantieparken in Limburg, geniet u van de rust en natuur. Het kopen van een eigen vakantiehuis in de omgeving van Valkenburg biedt u daarom de mogelijkheid om even heerlijk te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse perikelen.Door de winterharde woningen kunt u het gehele jaar de sfeer proeven van de verschillende seizoenen en diverse activiteiten in de omgeving bezoeken. Het kopen van een vakantiehuis nabij Valkenburg is dus onbezorgd en gegarandeerd genieten.

Recreatiewoning kopen bij Valkenburg

Op Resort Mooi Bemelen kunt u investeren in een tiny house voor 4 personen. Deze woning is voorzien van alle gemakken, biedt aangenaam comfort en beschikt over veel privacy. Ook Resort Heuvelland is een geschikt vakantiepark om een recreatiewoning te kopen bij Valkenburg. Dit luxe vakantiepark beschikt over diverse nieuwbouw vakantiewoningen tot wel 10 personen. Voor welke vakantiewoning u ook kiest, onze professionele verhuurorganisatie staat klaar om u te begeleiden tijdens de aankoop van uw recreatiewoning nabij Valkenburg.

 
 

Ontdek Valkenburg

Het kopen van een vakantiehuis bij Valkenburg biedt diverse voordelen. Onze luxe vakantieparken zijn ideaal gelegen als u Valkenburg en de regio Zuid-Limburg wilt ontdekken tijdens uw vakantie of weekendje weg. Er zijn tal van bezienswaardigheden te bezoeken en activiteiten te ondernemen. Maak bijvoorbeeld een reis terug in de tijd en bezoek de Middeleeuwse Kasteelruïne en de Fluweelengrot. Niet alleen Valkenburg ligt dichtbij, ook het bourgondische Maastricht is gemakkelijk te bereiken, een stad vol musea, winkels, restaurants en evenementen. En gaan de kinderen mee? Dan kunt u leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld GaiaZOO, het Drielandenpunt in Vaals en Pretpark de Valkenier. Tot slot mag de jaarlijkse kerstmarkt niet ontbreken, proef de winterse sferen in Limburg. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden om een vakantiehuis te kopen bij Valkenburg? Bekijk dan ons aanbod bij Valkenburg.

De voordelen van een vakantiehuis kopen nabij Valkenburg

  • Verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide
  • Eigen professionele verhuurorganisatie
  • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
  • Uitstekende faciliteiten
  • Kwalitatieve en duurzame woningen
  • Vakantiehuizen op eigen grond
  • Interessant gegarandeerd meerjarig nettorendement
  • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot aankoop van een vakantiehuis nabij Valkenburg? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.