Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
Vakantiehuis kopen bij Valkenburg

Koop een vakantiehuis in de buurt van Valkenburg

Afspraak maken
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%
  • In het Zuid-Limburgse heuvellandschap
  • Geniet van de rust en natuur
  • Voor eigen gebruik of verhuur

Vakantiehuis kopen nabij Valkenburg

Gaat u graag op vakantie in Limburg of wenst u een waardevaste investering met aantrekkelijk rendement? De vakantiewoningen van Green Resorts liggen nabij Valkenburg. Op Resort Mooi Bemelen worden 130 nieuwe Berg Lodges gebouwd waarin u kunt investeren tegen een gegarandeerd rendement oplopend tot 7,4%. Vanuit deze plek zitten u en uw gasten altijd dicht bij Valkenburg en kunnen zo de stad en de regio ontdekken. Gelegen op het plateau van de Bemelerberg geniet u van de rust, ruimte en natuur én geniet u van panoramische uitzichten over de Zuid-Limburgse heuvellandschappen. Het kopen van een eigen vakantiehuis in de omgeving van Valkenburg biedt u daarom de mogelijkheid om even heerlijk te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Het kopen van een vakantiehuis nabij Valkenburg is dus onbezorgd en gegarandeerd genieten.

Recreatiewoning kopen bij Valkenburg

Op Resort Mooi Bemelen kunt u investeren in een nieuwbouw Berg Lodge voor 4 personen. Deze woning is van alle gemakken voorzien, biedt aangenaam comfort en beschikt over veel privacy. De vakantiewoningen nabij Valkenburg zijn allen gelegen op een eigen kavel en worden turnkey opgeleverd. De woningen hebben een luxe interieur en exterieur en zijn op duurzame wijze gebouwd, waardoor ze weinig onderhoud nodig hebben. Het onderhoud dat nodig is, wordt net zoals de verhuur geregeld door onze verhuurorganisatie. Als woningeigenaar heeft u altijd real-time inzicht in de reserveringen en ontvangt u geautomatiseerde afrekeningen door middel van ons online reserveringssysteem. Na aankoop van een recreatiewoning kunt u op deze manier zorgeloos genieten van uw investering. Zet u de eerste stap richting een vakantiehuis in de buurt van Valkenburg?

Ontdek Resort Mooi Bemelen ⤵

Dé plek om Valkenburg te ontdekken

Het kopen van een vakantiehuis bij Valkenburg biedt diverse voordelen. Zo kunt u de woning zelf recreatief gebruiken en in de periode dat u niet aanwezig bent de woning beschikbaar stellen voor verhuur. Deze populaire plek onder toeristen zorgt bij verhuur voor een optimale bezettingsgraad. In deze regio zijn er tal van bezienswaardigheden te bezoeken en activiteiten te ondernemen. Maak een reis terug in de tijd en bezoek de Middeleeuwse Kasteelruïne en de Fluweelengrot. Niet alleen Valkenburg, maar ook het bourgondische Maastricht is gemakkelijk te bereiken, een stad vol musea, winkels, restaurants en evenementen. En gaan de kinderen mee? Dan kunt u leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld GaiaZOO of het Drielandenpunt in Vaals. Tot slot mag de jaarlijkse kerstmarkt ook niet ontbreken. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een recreatiewoning bij Valkenburg?

De voordelen van Green Resorts

  • Verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide
  • Eigen professionele verhuurorganisatie
  • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
  • Uitstekende faciliteiten
  • Gegarandeerd nettorendement oplopend tot 7,4%
  • Vakantiehuizen op eigen grond

Hier vindt u Resort Mooi Bemelen ⤵

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Welk rendement kan ik ontvangen?

Bij Green Resorts kunt u kiezen om uw vakantiewoning nabij Valkenburg te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Wanneer u kiest voor volledige verhuur ontvangt u een gegarandeerd rendement oplopend tot 7,4%. Deze populaire bestemming bij (Nederlandse) toeristen zorgt voor een optimale bezettingsgraad.

Wat kan ik verwachten van de professionele verhuurorganisatie?

Wanneer u ervoor kiest om uw vakantiewoning (gedeeltelijk) te verhuren ontzorgen wij u volledig. Onze verhuurorganisatie zorgt voor online boekingen door middel van de online marketing op onze eigen website en door de koppeling met diverse touroperators. Wanneer uw gasten vertrekken wordt de woning klaargemaakt voor de volgende gasten en wordt er onderhoud gepleegd. Op deze manier heeft u zelf zo min mogelijk werk aan uw vakantiehuis en toch volledig inzicht wanneer u dat wilt.