Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
vakantieparken

Vakantieparken

Open dagen
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%
  • Diverse vakantiehuizen
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Rendement oplopend tot 7,4%

Uw vakantiehuis bij Green Resorts

Beleggen in een vakantiewoning op een luxe vakantiepark is een goede investering. Wanneer u in een van de vakantieparken van Green Resorts investeert, bent u gegarandeerd van een vast, interessant én meerjarig nettorendement oplopend tot 7,4%. De vakantiewoningen zijn duurzaam en van een kwalitatief hoog niveau. De luxe vakantiehuizen met eigen kavel kunnen geheel privé gebruikt worden, maar het is ook mogelijk uw vakantiewoning (deels) te verhuren. Mocht u hiervoor kiezen, dan zal onze professionele verhuurorganisatie u daarbij helpen.

Onze Green Resorts:

Resort Mooi Bemelen

Op zoek naar een eigen vakantiehuis? Resort Mooi Bemelen biedt u unieke en duurzame vakantiewoningen gelegen in Zuid-Limburg. Een eigen vakantiehuis op het vakantiepark biedt de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de uitgestreke natuur van de Bemelerberg en bruisende steden als Maastricht en Valkenburg. De uitgebreide faciliteiten en een aantrekkelijk rendement zorgen voor een waardevaste investering.

De vakantiewoningen van Resort Mooi Bemelen:

✔︎ Voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide

✔︎ Kwalitatieve en duurzame woningen

✔︎ Gegarandeerd rendement

 

Bekijk meer

Resort WaterWeelde

Uw vakantiehuis in Brabant? Resort Waterweelde biedt u diverse mogelijkheden, een vakantiewoning voor (gedeeltelijk) eigen gebruik of verhuur. Gelegen nabij de prachtige natuur van Nationaal Park de Biebosch en nabij pittoreske dorpjes en Dordrecht en Rotterdam, zorgen voor uitgebreide mogelijkheden binnen handbereik. Investeren in een vakantiehuis bij Resort Waterweelde, biedt u rust, ruimte en bovenal goede voorzieningen.

De vakantiehuizen van Resort Klarenbeek:

✔︎ (Gedeeltelijk) Eigen gebruik & verhuur

✔︎ Faciliteiten voor jong- en oud

✔︎ Professionele verhuurorganisatie

 

Bekijk meer