1. Vakantiehuis te koop Maastricht
 2. Luxe vakantiehuizen Limburg
 3. Gegarandeerd rendement
 4. Verhuur en eigen gebruik

Vakantiehuis kopen Maastricht

Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u investeren in een tweede huis in Nederland? Wellicht om enerzijds uw eigen vakanties door te brengen, en anderzijds om te verhuren en van het rendement te genieten? Dan bent u bij GreenResorts Mooi Bemelen bij het juiste adres. Hier staat, geheel naar uw wensen, een mooi vakantiehuis te koop. Maastricht, de bruisende & historische stad, ligt om de hoek. 

Op het nieuwe Vakantiepark Mooi Bemelen, uniek gelegen bovenop het plateau van de Bemelerberg in Zuid-Limburg, kunt u een luxe vakantiehuis kopen. Maastricht, Valkenburg, de Duitse en Belgische grens bevinden zich allemaal op slechts korte afstand van het park. Te midden van het Limburgse heuvellandschap, met diverse uitvalswegen, vindt u een prachtig recent ontwikkeld park met tal van schitterende vakantiehuizen en resortfaciliteiten in een omgeving waar u ook veel kunt beleven.

 

Een slimme investering met gegarandeerd hoog rendement

GreenResorts Mooi Bemelen heeft al een vakantiehuis te koop vanaf €186.000,- (excl. BTW) inclusief kavel, aangelegde tuin, aansluitkosten en inventaris. In totaal zijn er 3 verschillende luxe vakantiehuizen te koop op het park die plek bieden aan 4 tot 6 personen. De onder architectuur ontworpen huizen hebben een uiterst luxe interieur en exterieur, en staan op een ruim kavel voor optimale privacy. Ze zijn op duurzame wijze gebouwd waardoor ze weinig onderhoud nodig hebben. Ze worden tevens turn-key opgeleverd.

Het resort zelf biedt tal van luxe faciliteiten waardoor het u als koper en uw huurders aan niets zal ontbreken. Zo heeft het park gratis WiFi, een buitenzwembad en binnenzwembad met glijbaan. In het wellnesscenter kunt u zich heerlijk laten verwennen, en in de indoor gym en op de multifunctionele sportbaan kunt u goed in beweging blijven. Een restaurant zal binnenkort zijn deuren openen en ook aan vermaak voor de kinderen wordt nog gedacht.

Het kopen van een recreatiewoning op het park levert u dus veel vakantieplezier op. Bij Mooi Bemelen betekent het eveneens investeren met een vast rendement van maar liefst 7,5% bij volledige verhuur van de vakantiewoning. U kunt er dus zelf voor kiezen om de woning voor eigen gebruik of deels eigen gebruik te bezetten, of optimaal te profiteren van uw investering door hem volledig te verhuren.

Vakantiehuis kopen in Limburg bij Mooi Bemelen

GreenResorts Mooi Bemelen is door zijn centrale ligging in het zuiden van Limburg een uiterst geschikte locatie om een vakantiehuis te kopen. Indien u deze wenst te verhuren dan neemt de professionele verhuurafdeling het verhuurproces van u over. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw investering en het rendement.

De voordelen van investeren in een vakantiewoning in Nederland

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig nettorendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiehuis vlakbij Maastricht?

Portrait img 7962 184efc4b 2235 4a89 aa14 129ad366f930

Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs via het algemene telefoonnummer 043 4071321.