Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
Vakantiehuis te koop Maastricht

Vakantiehuis kopen nabij Maastricht

9,5% rendement!
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement.
 • Luxe vakantiehuizen Limburg
 • Gegarandeerd rendement van 9,5%
 • Verhuur en/of eigen gebruik

Vakantiehuis kopen op een toeristische hotspot

Een vakantiehuis kopen nabij Maastricht? Dan bent u bij Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland op de juiste plek. Beide resorts zijn een perfecte uitvalsbasis voor een vakantie nabij de bruisende stad Maastricht. Bij Green Resorts heeft u de mogelijkheid om een tweede huis te kopen, waar u enerzijds kunt genieten van uw eigen vakantie en anderzijds kunt genieten van een aantrekkelijk rendement indien u de vakantiewoning verhuurt. Door de aankoop van een vakantiewoning nabij Maastricht kunt u op ieder moment genieten van deze historische stad en de natuurrijke omgeving.

Vakantiehuizen te koop nabij Maastricht

Resort Mooi Bemelen is gelegen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Resort Mooi Bemelen ligt op slechts 10 kilometer van Maastricht. Vanaf het resort staat u dus binnen een half uur in het centrum van Maastricht! Het vakantieresort beschikt over schitterende vakantiehuizen en luxe parkfaciliteiten. U heeft keuze uit diverse types geschikt voor maximaal 6 personen en variërend van 30 tot 250 m². Naast de nabijheid van Maastricht, is het resort ook een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad Valkenburg en de nabijgelegen Duitse en Belgische steden, zoals Hasselt, Aken en Luik. Een vakantiewoning kopen nabij Maastricht biedt u volop vakantieplezier en bij verhuur een aantrekkelijk rendement van 9,5%.

Bekijk meer over Green Resort Mooi Bemelen:

Een slimme investering

Green Resorts biedt verschillende type vakantiehuizen te koop aan nabij Maastricht. Ontdek onze nieuwe Berg Lodge! De vakantiewoningen zijn allen gelegen op een eigen kavel, worden turnkey opgeleverd en bieden plek aan 4 tot 6 personen. De onder architectuur ontworpen vakantiehuizen hebben een uiterst luxe in- en exterieur en zijn op duurzame wijze gebouwd waardoor ze weinig onderhoud nodig hebben. Een vakantiehuis kopen nabij Maastricht op Resort Mooi Bemelen is een waardevaste investering. Bovenop het vakantiegenot van uw eigen vakantiewoning nabij Maastricht is het mogelijk om rendement te genereren op uw investering. Bij volledige verhuur van uw vakantiewoning garanderen wij u een interessant meerjarig nettorendement.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot aankoop van een vakantiehuis nabij Maastricht? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

De voordelen:

 • Verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een toeristisch vakantiegebied
 • Uitstekende parkfaciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • Gegarandeerd nettorendement van 9,5%
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Hier vindt u Resort Mooi Bemelen ⤵

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen:

Vanaf welk bedrag kan ik een vakantiehuis kopen nabij Maastricht?

Een vakantiehuis kopen nabij Maastricht doet u bij Green Resorts al vanaf €174.500,- inclusief kavel en tuinaanleg. Resort Mooi Bemelen heeft meerdere vakantiewoningen te koop geschikt voor 4 tot 6 personen. Onze adviseurs begeleiden en adviseren u graag zodat u met een gerust hart kunt investeren in een vakantiehuis.

Kan ik mijn vakantiehuis verhuren?

Een vakantiehuis kopen nabij Maastricht is een slimme investering voor de toekomst. Dit komt omdat het bij Green Resorts mogelijk is om uw vakantiewoning gedeeltelijk of volledig te verhuren. Doordat Maastricht een gewilde vakantiebestemming is kunt u een aantrekkelijk rendement verdienen met uw investering.

Welk rendement kan ik ontvangen op mijn vakantiehuis?

Het rendement dat u kunt ontvangen over uw vakantiehuis nabij Maastricht is afhankelijk van de gekozen optie. Indien u ervoor kiest om de woning volledig te verhuren garandeert Green Resorts u een vast meerjarig nettorendement van 9,5%! Mocht u kiezen voor gedeeltelijke verhuur dan is uw rendement afhankelijk van de verhuuropbrengsten.