1. Vakantiehuis te koop Maastricht
 2. Luxe vakantiehuizen Limburg
 3. Gegarandeerd rendement
 4. Verhuur en eigen gebruik

Vakantiehuis kopen Maastricht

Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Een vakantiehuis kopen nabij Maastricht? Dan bent u bij Resort Mooi Bemelen op de juiste plek. Op nog geen 10 kilometer afstand van Maastricht is het vakantiepark gelegen, de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie nabij de bruisende stad Maastricht. Bij Resort Mooi Bemelen heeft u de mogelijkheid om een tweede huis te kopen, waar u enerzijds kan genieten van uw eigen vakantie en anderzijds kan genieten van een aantrekkelijk rendement indien u de vakantiewoning verhuurt. Door de aankoop van een vakantiewoning nabij Maastricht kunt u op ieder moment genieten van de historische stad en de natuurrijke omgeving.

Het vakantieresort Mooi Bemelen is gelegen bovenop het plateau van de Bemelerberg in Zuid-Limburg. Trek de wandelschoenen aan en geniet van de verschillende wandelroutes vanuit uw eigen vakantiewoning. Het vakantieresort beschikt over schitterende vakantiehuizen en luxe resortfaciliteiten. Naast de nabijheid van Maastricht is het vakantieresort ook een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad Valkenburg en de nabijgelegen Duitse en Belgische steden. Een vakantiewoning kopen nabij Maastricht bij Resort Mooi Bemelen biedt u volop vakantieplezier en bij verhuur een aantrekkelijk rendement.

 
 

Onze vakantiewoningen bij Maastricht

UITVERKOCHT! Ravenbosch - Verhuur

De 6-persoons woning is door zijn stijl en klasse de ideale tweede woning.
Bekijk de woning
 

Biebosch - Verhuur

De 4-persoons woning is onder architectuur gebouwd.
Bekijk de woning
 

Schaelsbergerbosch - Eigen gebruik

De 6-persoons woning heeft een stijlvolle interieur en een gezellige buiten openhaard.
Bekijk de woning
 

Vakantiewoning kopen Maastricht, een slimme investering

Resort Mooi Bemelen biedt drie soorten vakantiehuizen te koop aan nabij Maastricht. De vakantiewoningen zijn allen gelegen op een eigen kavel, worden turnkey opgeleverd en beiden plek aan 4 tot 6 personen. De onder architectuur ontworpen huizen hebben een uiterst luxe interieur en exterieur zijn op duurzame wijze gebouwd waardoor ze weinig onderhoud nodig hebben. Zo kunt u na aankoop direct genieten van uw vakantiehuis en beginnen met het ontdekken van Maastricht.

Het kopen van een recreatiewoning op Resort Mooi Bemelen is een waardevaste investering. Bovenop het vakantiegenot van uw eigen vakantiewoning nabij Maastricht is het mogelijk om rendement te genereren op uw investering. Bij volledige verhuur van uw vakantiewoning garanderen wij u een meerjarig netto rendement van 7,5%. Zelf bent u vrij om te kiezen of uw de woning bezet voor voor eigen gebruik, deels eigen gebruik of volledige verhuur om optimaal te profiteren van uw investering.

 
 

De voordelen van een vakantiehuis kopen nabij Maastricht

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig nettorendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot aankoop van een vakantiehuis nabij Maastricht. Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

 

Ligging Resort Mooi Bemelen

Veelgestelde vragen

Vanaf welk bedrag kan ik een vakantiehuis kopen nabij Maastricht?

Een vakantiehuis kopen nabij Maastricht doet u bij Resort Mooi Bemelen al vanaf €177.500,- inclusief kavel en tuinaanleg. Resort Mooi Bemelen heeft meerdere vakantiewoningen te koop geschikt voor 4 tot 6 personen. Onze adviseurs begeleiden en adviseren u zodat u met een gerust hart kan investeren in een vakantiehuis.

Kan ik mijn vakantiehuis nabij Maastricht verhuren?

Een vakantiehuis kopen nabij Maastricht is een slimme investering voor de toekomst. Dit komt omdat het bij Resort Mooi Bemelen mogelijk is om uw vakantiewoning gedeeltelijk of volledig te verhuren. Doordat Maastricht een gewilde vakantiebestemming is kunt u een aantrekkelijk rendement verdienen met uw investering.

Welk rendement kan ik ontvangen over mijn vakantiehuis nabij Maastricht?

Het rendement dat u kunt ontvangen over uw vakantiehuis nabij Maastricht is afhankelijk van de gekozen optie. Indien u ervoor kiest om de woning volledig te verhuren garandeert Resort Mooi Bemelen u een vast meerjarig netto rendement van 7,5%. Mocht u kiezen voor gedeeltelijke verhuur dan is uw rendement afhankelijk van de verhuuropbrengsten.