• Luxe vakantiehuizen Limburg
  • Gegarandeerd rendement
  • Verhuur en/of eigen gebruik

Vakantiehuis kopen bij Maastricht

Een vakantiehuis kopen nabij Maastricht? Dan bent u bij Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland op de juiste plek. Beide resorts zijn een perfecte uitvalsbasis voor een vakantie nabij de bruisende stad Maastricht. Bij Green Resorts heeft u de mogelijkheid om een tweede huis te kopen, waar u enerzijds kunt genieten van uw eigen vakantie en anderzijds kunt genieten van een aantrekkelijk rendement indien u de vakantiewoning verhuurt. Door de aankoop van een vakantiewoning nabij Maastricht kunt u op ieder moment genieten van deze historische stad en de natuurrijke omgeving.

 
 
 

Vakantiehuizen te koop nabij Maastricht

Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland zijn gelegen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Resort Mooi Bemelen ligt op slechts 10 kilometer van Maastricht en Resort Heuvelland op 30 kilometer. Vanaf beide resorts staat u dus binnen een half uur in het centrum van Maastricht! De vakantieresorts beschikken over schitterende vakantiehuizen en luxe resortfaciliteiten. U heeft keuze uit diverse types geschikt voor maximaal 10 personen en variërend van 30 tot 200 m². Naast de nabijheid van Maastricht, zijn de resorts ook een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad Valkenburg en de nabijgelegen Duitse en Belgische steden. Een vakantiewoning kopen nabij Maastricht biedt u volop vakantieplezier en bij verhuur een aantrekkelijk rendement

Beschikbare vakantiehuizen te koop bij Maastricht:

 
 

Vakantiewoning kopen bij Maastricht: een slimme investering

Green Resorts biedt verschillende type vakantiehuizen te koop aan nabij Maastricht. De vakantiewoningen zijn allen gelegen op een eigen kavel, worden turnkey opgeleverd en beiden plek aan 4 tot 10 personen. De onder architectuur ontworpen vakantiehuizen hebben een uiterst luxe in- en exterieur en zijn op duurzame wijze gebouwd waardoor ze weinig onderhoud nodig hebben. Een vakantiehuis kopen nabij Maastricht op Resort Mooi Bemelen of Resort Heuvalland is een waardevaste investering. Bovenop het vakantiegenot van uw eigen vakantiewoning nabij Maastricht is het mogelijk om rendement te genereren op uw investering. Bij volledige verhuur van uw vakantiewoning garanderen wij u een interessant meerjarig netto rendement. 

 

De voordelen van een vakantiehuis kopen nabij Maastricht

  • Verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide
  • Eigen professionele verhuurorganisatie
  • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
  • Uitstekende faciliteiten
  • Kwalitatieve en duurzame woningen
  • Vakantiehuizen op eigen grond
  • Interessant gegarandeerd meerjarig nettorendement
  • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot aankoop van een vakantiehuis nabij Maastricht? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

 
 

Ligging Resort Mooi Bemelen

 

Ligging Resort Heuvelland

 

Veelgestelde vragen over een vakantiewoning kopen nabij Maastricht

Vanaf welk bedrag kan ik een vakantiehuis kopen nabij Maastricht?

Een vakantiehuis kopen nabij Maastricht doet u bij Green Resorts al vanaf €137.500,- inclusief kavel en tuinaanleg. Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland hebben meerdere vakantiewoningen te koop geschikt voor 4 tot 10 personen. Onze adviseurs begeleiden en adviseren u graag zodat u met een gerust hart kunt investeren in een vakantiehuis.

Kan ik mijn vakantiehuis nabij Maastricht verhuren?

Een vakantiehuis kopen nabij Maastricht is een slimme investering voor de toekomst. Dit komt omdat het bij Green Resorts mogelijk is om uw vakantiewoning gedeeltelijk of volledig te verhuren. Doordat Maastricht een gewilde vakantiebestemming is kunt u een aantrekkelijk rendement verdienen met uw investering.

Welk rendement kan ik ontvangen over mijn vakantiehuis nabij Maastricht?

Het rendement dat u kunt ontvangen over uw vakantiehuis nabij Maastricht is afhankelijk van de gekozen optie. Indien u ervoor kiest om de woning volledig te verhuren garandeert Green Resorts u een vast meerjarig netto rendement. Mocht u kiezen voor gedeeltelijke verhuur dan is uw rendement afhankelijk van de verhuuropbrengsten.