1. Tweede huis kopen
 2. Luxe vakantiepark
 3. Gegarandeerd rendement
 4. Vakantiewoning in Zuid-Limburg

Tweede huis kopen?

Vakantiehuizen in Zuid-Limburg

Een tweede huis kopen biedt u vele voordelen! U heeft de mogelijkheid om op elk gewenst moment te genieten van een welverdiende vakantie op een heerlijk vakantieadres. Daarnaast zorgt een 2e woning voor een aantrekkelijke rendement indien u de woning ter beschikking stelt voor verhuur. Resort Mooi Bemelen biedt u de mogelijkheid om van beide aspecten te genieten. Het luxe vakantiepark op de Bemelerberg in Zuid-Limburg is de perfecte locatie om een tweede huis te kopen. De ligging nabij de steden Maastricht en Valkenburg samen met de luxe parkfaciliteiten van het resort maken het een geliefde plek voor eigenaren en toeristen.

Als u wilt investeren in een tweede huis bij Resort Mooi Bemelen kunt u kiezen uit drie verschillende modellen. De vakantiehuizen zijn alle gelegen op een eigen kavel en worden turnkey opgeleverd, zo kunt u direct genieten van uw tweede huis in Limburg. De groottes van de woningen variëren van 4 tot 6-persoons, van 50 tot 75m2. Mocht u uw tweede huis niet gebruiken? Dan kunt u deze verhuren. Onze professionele verhuurorganisatie zal u hierbij volledig ontzorgen, zo kunt u optimaal genieten van uw investering.

 
 

Ravenbosch - Verhuur

De 4-persoons woning is door zijn stijl en klasse de ideale tweede woning.
Bekijk de woning
 

Schaelsbergerbosch - Verhuur

Een 6-persoons woning op een royale kavel met gezellige buiten openhaard.
Bekijk de woning
 

Biebosch - Verhuur

De 4-persoons woning is onder architectuur gebouwd en bijzonder stijlvol.
Bekijk de woning
 

Tweede huis kopen als belegging

Bij Resort Mooi Bemelen heeft u de mogelijkheid om te beleggen in de vakantiehuizen Biebosch, Ravenbosch en Schaelsbergerbosch. De huizen zijn gebouwd met duurzame en hoogwaardige materialen waardoor ze zeer onderhoudsarm zijn. De ruime slaapkamers, luxe badkamers, gezellige woonkamer en grote open keuken met inbouwapparatuur zorgen voor veel comfort. De luxe vakantiewoningen in combinatie met de ligging in een populaire vakantiegebied zorgen er voor dat de woningen uitermate geschikt zijn als investering. Indien u bij Resort Mooi Bemelen een tweede huis koop en vervolgens volledig ter beschikking stelt voor verhuur ontvangt u een gegarandeerd meerjarig netto rendement van 7,5%. Onze eigen professionele verhuurorganisatie neemt al het werk uit handen en de samenwerking met nationale en internationale touroperators zorgt ervoor dat de bezettingsgraad zeer hoog is. Een tweede huis kopen voor verhuur is een investering waarbij u onbezorgd kan genieten.

 
 

De voordelen van een tweede huis kopen:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten op het park
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een tweede huis kopen bij Resort Mooi Bemelen? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

 

Ligging Resort Mooi Bemelen