1. Tweede huis kopen Zuid-Limburg
 2. Luxe vakantiepark
 3. Overdekt zwembad
 4. Gegarandeerd rendement

Tweede huis kopen?

Vakantiehuizen in Zuid-Limburg

Een tweede huis kopen is een aantrekkelijke investering voor veel particulieren. Behalve dat u met een aankoop van een 2e woning gedurende het hele jaar een vakantieadres hebt, is het rendement bij verhuur ook een zeer interessant voordeel. GreenResorts Mooi Bemelen, een luxe vakantiepark op de Bemelerberg in Zuid-Limburg, biedt de mogelijkheid om te investeren in een vakantiewoning. Gelegen op een prachtige locatie met tal van faciliteiten en uitvalswegen is het een geliefde plek voor eigenaren en toeristen.

Met keuze uit vier verschillende modellen vakantiehuizen op eigen grond (kavel) compleet met luxe afgewerkt interieur en exterieur is er altijd een 2e huis dat bij uw specifieke voorkeuren en smaak past. De groottes van de woningen variëren van 4 tot 12-persoons, van 50 tot wel 200m2. Wanneer u de vakantiewoning in Limburg niet zelf gebruikt kan deze worden verhuurd door de professionele verhuurorganisatie, zo geniet u optimaal en zonder zorgen van uw investering.

 
 

Investeren in een tweede woning als belegging

Bij GreenResorts Mooi Bemelen kun je beleggen in vakantiewoning Biebosch, Ravenbosch, Schaelsbergerbos of de schitterende, twee verdiepingen tellende T Rooth Royal. De huizen zijn gebouwd met duurzame en hoogwaardige materialen waardoor ze zeer onderhoudsarm zijn. De ruime slaapkamers, luxe badkamers, gezellige woonkamer en grote open keuken met inbouwapparatuur maken het een woning met veel comfort. Door de grote ramen met prachtig lichtinval kijk je uit op de aangelegde tuin en het grote terras.

Het wellnesscentrum, restaurant, indoor gym en multifunctionele sportbaan bieden voldoende ontspanning, en het binnen- en buitenzwembad met glijbanen garandeert het hele jaar plezier voor jong en oud. Let op: Op dit moment zijn er geen faciliteiten geopend op het park. Met Valkenburg en Maastricht praktisch om de hoek, en vele wandel- en fietsroutes vanaf het Resort zelf, is er ontzettend veel te beleven. Zuid-Limburg wordt dan ook druk bezocht door nationale en internationale toeristen, wat een tweede huis kopen op GreenResorts Mooi Bemelen een zeer interessante belegging maakt.

Wilt u meer informatie over deze woning?

Portrait img 7952 0eb77e58 2e6f 45c8 8dfc d35cb6d3ff24

Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs via het algemene telefoonnummer 043 4071321.

De voordelen van een tweede huis op een rijtje:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten op het park
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur