Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
 Tweede huis kopen?

Tweede huis kopen

Afspraak maken
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%
 • Eigen gebruik, verhuur of een combinatie
 • Gegarandeerd nettorendement oplopend tot 7,4%
 • Vakantiewoningen in Zuid-Limburg

Tweede huis kopen in Zuid-Limburg

Een tweede huis kopen biedt u vele voordelen! U heeft de mogelijkheid om op elk gewenst moment te genieten van een welverdiende vakantie op een heerlijk vakantieadres. Daarnaast zorgt een tweede woning voor een aantrekkelijk rendement indien u de woning ter beschikking stelt voor (volledige) verhuur. Resort Mooi Bemelen biedt u de mogelijkheid om van beide aspecten te genieten. De luxe vakantieparken in het Zuid-Limburgse heuvellandschap zijn de perfecte locatie om een tweede huis te kopen. De ligging nabij de steden Maastricht en Valkenburg samen met de luxe parkfaciliteiten van de resorts maken het een geliefde plek voor eigenaren en toeristen.

Tweede woning te koop

Als u wilt investeren in een tweede huis bij Resort Mooi Bemelen of Resort Heuvelland kunt u kiezen uit diverse types. De vakantiehuizen zijn allen gelegen op een eigen kavel en worden turnkey opgeleverd, zo kunt u direct genieten van uw tweede huis in Limburg. De groottes van de woningen variëren van 4 tot 6-persoons en van 50 tot 75m². Mocht u uw tweede huis niet zelf willen gebruiken, dan kunt u deze laten verhuren. Onze professionele verhuurorganisatie zal u hierbij volledig ontzorgen, zo kunt u optimaal genieten van uw investering wanneer u een chalet in Limburg koopt. Een tweede huis kopen is dus een interessante belegging waar u al snel de vruchten van kunt plukken.

Fase 3 in de verkoop - Resort Mooi Bemelen

Tweede huis kopen als belegging

Bij Resort Mooi Bemelen heeft u de mogelijkheid om te beleggen in diverse vakantiehuizen. De huizen zijn gebouwd met duurzame en hoogwaardige materialen waardoor ze zeer onderhoudsarm zijn. De comfortabele slaapkamers, luxe badkamer(s), gezellige woonkamer en sfeervolle open keuken met inbouwapparatuur zorgen voor veel comfort. De luxe vakantiewoningen in combinatie met de ligging in een populair vakantiegebied zorgen er voor dat de woningen uitermate geschikt zijn als investering. Indien u op onze resorts een tweede huis koopt en deze vervolgens volledig ter beschikking stelt voor verhuur ontvangt u een gegarandeerd interessant meerjarig nettorendement. Onze eigen professionele verhuurorganisatie neemt u al het werk uit handen en de samenwerking met nationale en internationale touroperators zorgt ervoor dat de bezettingsgraad zeer hoog is. Een 2e huis kopen voor verhuur is een investering waar u onbezorgd van kan genieten.

De voordelen van een tweede huis kopen

 • Verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Interessant gegarandeerd meerjarig nettorendement
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten op de parken
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een 2e huis kopen op Resort Mooi Bemelen? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

Ligging Resort Mooi Bemelen ⤵️

Waarom zou ik een tweede huis kopen?

Een 2e huis koopt u bij Resort Mooi Bemelen in Limburg omdat het een investering met rendement is. Dit in tegenstelling tot uw spaargeld op de bank laten staan, waar de rentestand steeds lager wordt en in sommige gevallen al negatief is. Een investering in recreatief vastgoed, met een gegarandeerd rendement, is dé reden om een tweede huis te kopen.

Waar kan ik een tweede huis kopen?

Resort Mooi Bemelen in Limburg biedt u de mogelijkheid om een tweede huis te kopen nabij Maastricht en Valkenburg. De vakantiewoningen op het resort zijn geschikt voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide. Zo kunt u op ieder moment genieten van uw woningen óf profiteren van een aantrekkelijke rendement wanneer u zelf niet in de woning verblijft.

Kan ik een tweede huis kopen voor de verhuur?

Ja, dat kan! Bij Resort Mooi Bemelen in Limburg kunt u zorgeloos een tweede huis kopen en deze verhuren. Onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt u volledig op het gebied van de verhuur wanneer u zelf niet verblijf in uw vakantiewoning. Op deze unieke locatie in Zuid-Limburg koopt u zorgeloos een 2e huis om te verhuren.

Hoeveel rendement kan ik behalen met de verhuur van mijn tweede huis?

Resort Mooi Bemelen biedt u een gegarandeerd interessant meerjarig nettorendement op uw 2e huis in Limburg. Het exacte percentage is afhankelijk van het type woning en of u kiest voor gedeeltelijke of volledige verhuur. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over! Een investering in een tweede huis biedt u echter nog meer voordelen: een onderhoudsvrije vakantiewoning met levenslange duur; zelf gemakkelijk vakantie vieren in Limburg en een hoog rendement behalen op uw investering met minimale inspanning.