• Gegarandeerd meerjarig rendement
  • Luxe recreatiewoningen in Zuid-Limburg
  • Voor eigen gebruik en/of verhuur

Vakantiehuis kopen en verhuren in Limburg

Heeft u interesse om een vakantiehuis te kopen en te verhuren? Kies dan voor een luxe vakantiewoning in Limburg. Bij Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland heeft u de mogelijkheid om te investeren in een recreatiewoning vlak bij Maastricht en Valkenburg. Op deze luxe vakantieparken zijn er diverse varianten vakantiehuizen, geschikt voor 4 tot 10 personen. Alle woningen hebben een uniek design en zijn van alle gemakken voorzien. Uw vakantiewoning zal hierdoor zeker bevallen zowel bij u als gasten. Geniet van het zonnetje op het terras bij uw woning! Wanneer u niet verblijft in uw woning profiteert u van het aantrekkelijke rendement! Een vakantiewoning kopen en verhuren is een slimme investering en zorgt voor een aantrekkelijk rendement. Onze adviseurs helpen u graag met een advies op maat.

Bekijk ons volledige aanbod
 

De beschikbare vakantiewoningen voor koop en verhuur

 
 
 

Vakantiewoning kopen en verhuren als belegging

Een vakantiehuisje kopen en verhuren op Resort Mooi Bemelen of Resort Heuvelland is een interessante belegging. Het mogelijk om na de koop van uw recreatiewoning te kiezen om uw vakantiehuis geheel voor eigen gebruik te behouden, deels te verhuren of volledig te laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Door uw vakantiewoning volledig te verhuren ontvangt u een gegarandeerd aantrekkelijk meerjarig rendement. Een vakantiehuisje kopen en verhuren kan ook gedeeltelijk, hierdoor kunt u ook zelf een deel van het jaar genieten van uw vakantiewoning. De exclusieve vakantiewoningen met bijzondere kenmerken, zoals veel lichtinval, volop ruimte en een prachtige locatie, zijn zeer aantrekkelijk voor de verhuur. Wanneer u de woning gaat verhuren, zorgt Green Resorts ervoor dat uw vakantiehuis modern en luxe wordt ingericht. U kunt kiezen voor volledige of gedeeltelijke verhuur. De verhuur loopt via onze professionele verhuurorganisatie. Zij nemen u alle zorgen uit handen en verhuren uw woning voor u. Dat maakt een vakantiehuis kopen voor verhuur wel heel aantrekkelijk!

De voordelen van een vakantiehuisje kopen en verhuren

  • Verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide
  • Vakantiehuizen op eigen grond
  • Kwalitatieve en duurzame woningen
  • Interessant gegarandeerd meerjarig netto rendement
  • Eigen professionele verhuurorganisatie
  • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
  • Uitgebreide faciliteiten op de parken
  • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een vakantiewoning kopen en verhuren op Resort Mooi Bemelen of Resort Heuvelland? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

Neem contact met ons op