1. 7,5% rendement
  2. Luxe recreatiewoning in Zuid-Limburg
  3. Goede investering
  4. Voor eigen gebruik en verhuur

Vakantiewoning kopen en verhuren

Interesse om een vakantiewoning te kopen en te verhuren? Kies dan voor een luxe vakantiewoning in Limburg. Bij Resort Mooi Bemelen heeft u de mogelijkheid om te investeren in een recreatiewoning vlakbij Maastricht en Valkenburg. Op het luxe vakantiepark zijn er drie varianten vakantiehuizen, geschikt voor 4 tot 6 personen. Alle woningen hebben een uniek design en zijn van alle gemakken voorzien. De vakantiewoning zal hierdoor zeker bevallen zowel bij u als uw gasten. Geniet van het zonnetje op het terras bij uw woning, wanneer u niet verblijft in uw woning profiteert u van het aangenaam rendement! Een vakantiewoning kopen en verhuren is een slimme investering en zorgt voor een aantrekkelijk rendement. Onze adviseurs helpen u graag met een advies op maat.

 

Onze vakantiewoningen voor koop en verhuur

UITVERKOCHT! Ravenbosch - Eigen gebruik

Een prachtig 6-persoons vakantiehuis op een grote kavel met aanlegde tuin.
Bekijk de woning
 

Biebosch - Verhuur

Een prachtig 4-persoons vakantiehuis speciaal ontwikkeld voor de verhuur.
Bekijk de woning
 

Schaelsbergerbosch - Eigen gebruik

Een prachtig 6-persoons vakantiehuis onder architectuur ontworpen.
Bekijk de woning
 

Recreatiewoning voor eigen gebruik

Wilt u een vakantiewoning kopen en verhuren? Dan is het mogelijk om na de koop van de recreatiewoning te kiezen om het vakantiehuis geheel voor eigen gebruik te behouden, deels te verhuren of volledig te laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Als de recreatiewoning deels of geheel wordt verhuurd, dan zorgt Resort Mooi Bemelen in Zuid-Limburg ervoor dat het vakantiehuis modern en luxe wordt ingericht. Zodat de accommodatie gereed is voor verhuur, voor uw vakantiegasten. Door de woning te verhuren, terwijl u er zelf niet verblijft, ontvangt u als eigenaar aantrekkelijke verhuuropbrengsten. Een vakantiewoning kopen en verhuren levert u dan ook een aantrekkelijk rendement op. Ontdek de voordelen voor het kopen en verhuren van een recreatiewoning in Zuid-Limburg.

Vakantiewoning als belegging

Een vakantiewoning kopen op Resort Mooi Bemelen is een interessante belegging. Door uw vakantiewoning volledig te verhuren ontvangt u een gegarandeerd vast rendement van 7,5% en kunt dus rekenen op een minimaal meerjarig netto rendement van €13.312,50 per jaar. Hierdoor zal het investeren in een vakantiewoning u zeker niet tegenvallen. Door de exclusieve vakantiewoningen met bijzondere kenmerken, zoals licht, ruimte en unieke buitenhaard zult u zeer tevreden zijn over de recreatiewoning tijdens eigen gebruik. U kunt hier fijne vakanties beleven met de familie. Maakt u zelf geen gebruik van de luxe vakantiewoning? Dan verhuren wij die voor u, dit gebeurt via onze professionele verhuurorganisatie.

 
 

Redenen om een vakantiewoning te kopen en verhuren op Resort Mooi Bemelen

  1. Kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen
  2. Gelegen vlakbij Maastricht en Valkenburg
  3. Unieke locatie in Zuid-Limburg
  4. Genieten in uw eigen vakantiehuis
  5. Ontvang verhuuropbrengsten bij verhuur
  6. Gegarandeerd 7,5% rendement
 

Wilt u een vakantiewoning kopen en verhuren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, de beschikbare woningen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs.

 
 

Ligging Resort Mooi Bemelen