• Gegarandeerd meerjarig rendement
  • Luxe recreatiewoningen in Zuid-Limburg
  • Voor eigen gebruik en/of verhuur

Tweede huis kopen voor verhuur

Heeft u interesse om een vakantiehuis te kopen en te verhuren? Kies dan voor een luxe vakantiewoning in Limburg. Bij Resort Mooi Bemelen en Resort WaterWeelde heeft u de mogelijkheid om te investeren in een recreatiewoning vlak bij Maastricht en Valkenburg. Op deze luxe vakantieparken zijn er diverse varianten vakantiehuizen beschikbaar, geschikt voor 4 tot 6 personen. Alle woningen hebben een uniek design en zijn van alle gemakken voorzien. Uw vakantiewoning zal hierdoor zeker bevallen zowel bij u als gasten. Geniet van het zonnetje op het terras bij uw woning! Wanneer u de woning verhuurt profiteert u van een aantrekkelijk rendement! Onze adviseurs helpen u graag met een advies op maat.

 
 

Een sfeerimpressie van onze parken in Zuid-Limburg

 
 
 

Genieten van een aantrekkelijk rendement van uw vakantiewoning

Een vakantiehuisje kopen en verhuren op Resort Mooi Bemelen of Resort WaterWeelde is een interessante belegging. Het is mogelijk om na de koop van uw recreatiewoning te kiezen om uw vakantiehuis geheel voor eigen gebruik te behouden, deels te verhuren of volledig te verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Zij nemen u alle zorgen uit handen en verhuren uw woning voor u. Dat maakt een vakantiehuis kopen voor verhuur wel heel aantrekkelijk! Door uw vakantiewoning volledig te verhuren ontvangt u een gegarandeerd aantrekkelijk meerjarig rendement. De exclusieve vakantiewoningen beschikken over bijzondere kenmerken, zoals veel lichtinval, volop ruimte en een prachtige locatie, zijn zeer aantrekkelijk voor de verhuur. Wanneer u de woning gaat verhuren, zorgt Green Resorts ervoor dat uw vakantiehuis modern en luxe wordt ingericht. 

Ontdek onze vakantieparken

Een vakantiehuis die u hét thuisgevoel geeft

U wil er zeker van zijn dat zowel u als uw gasten terecht komen in een mooi vakantiehuis. De omgeving leent zich perfect voor mooie wandel- en fietstochten. Houdt u meer van cultuur snuiven? Dat kan goed in Maastricht en Valkenburg. De vakantiewoningen zijn luxe, beschikken over moderne interieur en exterieur en zijn perfect afgewerkt waardoor u en uw gasten zich gelijk thuisvoelen. U bent hierbij voorzien van een gezellige woonkamer, volledig ingerichte keuken, comfortabele slaapkamers, luxe badkamer(s) en een tuin waar u en uw gasten kunnen genieten van het zonnetje. De vakantiewoningen variëren van 30 tot 200m², zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en zijn ideaal te gebruiken als tweede huis of als investeringsobject.

De voordelen van verhuren:

  • Aantrekkelijk rendement
  • Onderhoudsvrij met levenslange duur
  • Volledig ontzorgt door eigen verhuurorganisatie
  • Combinatie met eigen gebruik is mogelijk
  • Persoonlijke aankoopbegeleiding

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een vakantiewoning kopen en verhuren op Resort Mooi Bemelen of Resort WaterWeelde? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

 

Bekijk de beschikbare vakantiewoningen voor koop en verhuur