Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
Beleggen hoog rendement

Beleggen met een hoog rendement

Afspraak maken
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%
 • Luxe vakantiewoningen
 • Geschikt voor 4 personen
 • Een gegarandeerd nettorendement oplopend tot 7,4%
 • Prachtig gelegen in Zuid-Limburg

Behaal een hoog rendement met uw vermogen

Bent u op zoek naar een manier van beleggen waar u een hoog rendement mee kunt behalen, met zo min mogelijk risico's? Dan is investeren in recreatief vastgoed een interessante optie. Steeds meer particulieren en zakelijke investeerders zien een investering in een vakantiewoning als een interessante vorm van investeren. Bij Green Resorts ontvangt u een gegarandeerd nettorendement oplopend tot 7,4% dat maandelijks wordt uitbetaald. Daarnaast zijn de woningen waardevast en kunt u ook nog eens zelf gebruik maken van uw vakantiewoning. De luxe vakantiewoningen van Green Resorts staan te koop in het heuvellandschap van Zuid-Limburg.

Ontdek onze Berg Lodges in Limburg ⤵

Een hoog rendement met een laag risico

Iedereen die een deel van zijn of haar vermogen wil investeren is op zoek naar een investering met een zo hoog mogelijk rendement. Een hoog rendement gaat vaak gepaard met een hoog risico. Daarom is het van belang om een goede afweging te maken hoeveel risico u bereid bent te nemen met uw vermogen. Bij Green Resorts bieden wij een gegarandeerd rendement oplopend tot 7,4%, zodat u zeker bent van de opbrengsten. Bij onze Berg Lodge komt dat neer op ca. €1062,- per maand en bij onze Berg Lodge met wellness zelfs op €1199,- per maand! Wilt u weten hoe wij u verder kunnen helpen met een extra passieve inkomstenstroom?

Onbezorgd genieten van uw eigen recreatiewoning

Wanneer u uw geld investeert in een vakantiewoning wilt u natuurlijk een hoog rendement behalen. Investeren in een vakantiehuis op Resort Mooi Bemelen is, dankzij de unieke ligging, de vele faciliteiten, professionele verhuurorganisatie en de grote toestroom van toeristen naar Valkenburg en Maastricht zeer interessant voor de verhuur. Indien u de vakantiewoning in Limburg volledig voor de verhuur beschikbaar stelt ontvangt u een meerjarig nettorendement. Onze eigen professionele verhuurorganisatie neemt al het werk uit handen en de samenwerking met nationale en internationale touroperators zorgt ervoor dat de bezettingsgraad zeer hoog is. U wilt toch ook het hoogste rendement behalen met beleggen?

  Unieke ligging

  In het prachtige 5 sterren landschap van het Zuid-Limburgse heuvelland komt Resort Mooi Bemelen perfect tot zijn recht.

  Talloze voorzieningen
  Voor jong en oud is er genoeg te beleven. Zo is er fietsverhuur, een buitenzwembad, speeltuin en eet- en drinkgelegenheden. 
  Toeristische locatie

  Dankzij de ligging nabij steden als Maastricht en Valkenburg en dicht bij de Duitse en Belgische grens trekt de locatie veel toeristen.

Onze vakantiehuizen

Green Resorts heeft zowel voor de zakelijke als particuliere beleggers luxe vakantiewoningen te koop. Indien u belegt in een vakantiewoning bij Green Resorts kunt u kiezen uit verschillende vakantiewoningen, tot 4 personen, gelegen op eigen grond. De woningen zijn door een architect ontworpen en dankzij de grote ramen van het huis ervaart u het ultieme vakantiegevoel. Zowel het interieur als exterieur is ronduit luxe; met ruime slaapkamers, prachtige badkamer(s), een keuken met inbouwapparatuur en een aangelegde tuin met terras. Zowel u als koper, evenals uw huurders zullen hier met veel plezier verblijven. Wilt u ook in een vakantiewoning beleggen met hoog rendement?

De voordelen van een tweede huis:

 • Verhuur, eigen gebruik of een combinatie
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Gegarandeerd meerjarig nettorendement
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in aantrekkelijk vakantiegebied

Word volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie ⤵