1. Beleggen met hoog rendement
  2. Luxe vakantiewoningen
  3. Verhuur en eigen gebruik
  4. Nabij Maastricht en Valkenburg

Op zoek naar een belegging met hoog rendement?

Beleggen met hoog rendement

Bent u van plan om uw spaargeld te gaan beleggen? Dan is investeren een recreatief vastgoed een interessante optie. Steeds meer particulieren zien een investering in een vakantiewoning als een alternatief voor banksparen. Het levert namelijk via twee wegen rendement op: enderzijds vakantieplezier en anderzijds de inkomsten bij verhuur van de vakantiewoning. Het investeren in een vakantiewoning om deze te verhuren is een interessante optie wanneer u wilt beleggen met een hoog rendement.

Green Resorts heeft zowel voor de zakelijke als particuliere beleggers luxe vakantiewoningen te koop in Zuid-Limburg. De vakantiewoningen staan op Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland. Op Resort Mooi Bemelen bieden wij comfortabele 4-persoons Tiny Houses aan. Op Resort Heuvelland staan de 6-persoons 'Villa Kunderberg' en de 'Villa Maasvallei' geschikt voor 10 personen te koop. Wanneer u ervoor kiest de woning te verhuren kunt u rekenen op een aantrekkelijk rendement.

De resorts liggen op unieke locaties in het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg wat het de perfecte vakantiebestemming maakt voor fiets- en wandelliefhebbers. Daarnaast liggen er mooie steden in de nabijheid van de resorts. Vanaf Resort Mooi Bemelen bent u binnen een kwartier rijden in Maastricht of Valkenburg, terwijl het vanaf Resort Heuvelland slechts 10 minuten rijden is naar Heerlen of het Duitse Aken. De luxe vakantievilla's, unieke locatie en comfortabele facilieiten maken dat het kopen van een vakantiewoning bij Green Resorts een duurzame investering is.

Brochure aanvragen
 

Het aanbod bij Green Resorts Sales:

Resort Heuvelland

 

Resort Heuvelland

 

Resort Mooi Bemelen

 

Beleg in een vakantiewoning voor verhuur en eigen gebruik

Wanneer u investeert wilt u natuurlijk een hoog rendement behalen. Het grote voordeel van een belegging in een vakantiewoning bij Green Resorts is dat u een gegarandeerd rendement ontvangt. Indien u de vakantiewoning in Limburg volledig voor de verhuur beschikbaar stelt ontvangt u een meerjarig netto rendement. Onze eigen professionele verhuurorganisatie neemt al het werk uit handen en de samenwerking met nationale en internationale touroperators zorgt ervoor dat de bezettingsgraad zeer hoog is. Wel zo fijn, u wilt toch ook het hoogste rendement behalen met beleggen?

Indien u belegt in een vakantiewoning bij Green Resorts kunt u kiezen uit drie verschillende vakantiewoningen, variërend van 4 tot 10 personen gelegen op eigen grond. De onder architectuur ontworpen woningen zijn prachtig en de grote ramen geven het ultieme vakantiegevoel. Zowel het interieur als exterieur is ronduit luxe; met ruime slaapkamers, prachtige badkamer, een keuken met inbouwapparatuur en aangelegde tuin met terras. Zowel u als koper als uw huurders zullen hier met veel plezier verblijven. Wilt u ook in een vakantiewoning beleggen met hoog rendement?

 
 

De voordelen van een tweede huis op een rijtje:

  • Verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide
  • Vakantiehuizen op eigen grond
  • Kwalitatieve en duurzame woningen
  • Gegarandeerd meerjarig netto rendement
  • Eigen professionele verhuurorganisatie
  • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
  • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot een belegging met een hoog rendement bij Green Resorts? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

 
Neem contact met ons op

Ligging Resort Mooi Bemelen

Ligging Resort Heuvelland