1. Beleggen met hoog rendement in Zuid-Limburg
 2. Luxe vakantiewoningen
 3. Verhuur en eigen gebruik
 4. Nabij Maastricht en Valkenburg

Beleggen met hoog rendement

7,5% meerjarig rendement

Investeren in recreatief vastgoed blijkt een interessant en waardevol alternatief voor banksparen waar steeds meer particulieren op instappen. Zo behaalt u namelijk via twee wegen rendement: enerzijds op vakantieplezier en anderzijds op inkomsten bij verhuur. GreenResort Mooi Bemelen biedt zowel zakelijke als particuliere beleggers een viertal schitterende objecten aan in de vorm van luxe vakantiewoningen in Limburg.

Mooi Bemelen is een vakantiepark bovenop de Bemelerberg in Zuid-Limburg. Deze unieke locatie, dichtbij Maastricht en Valkenburg, is een geliefde vakantieplek voor nationale en internationale vakantiegangers. Met een schitterend uitzicht op het Limburgse landschap, tal van wandel- en fietsroutes door de natuur, en de nabijheid van leuke steden in Nederland, België en Duitsland is het de ideale plek voor een tweede huis.

Het Resort zelf is uitermate luxe met verschillende faciliteiten zoals een wellnesscentrum, zwembaden en sportgelegenheden. De vakantiewoningen hebben ook een uniek ontwerp. In een woning beleggen, met hoog rendement-garantie, is hier kan ook een uitstekende keuze.

 

Beleg in een vakantiewoning voor verhuur en eigen gebruik

Wanneer u investeert wilt u natuurlijk een hoog rendement behalen. GreenResort Mooi Bemelen garandeert kopers dan ook een meerjarig netto rendement van €13.950,- per jaar bij volledige verhuur van het vakantiehuis in Limburg. De eigen professionele verhuurorganisatie neemt al het werk uit handen, en de samenwerking met nationale en internationale touroperators zorgt ervoor dat de bezettingsgraad zeer hoog is. Zo kunt u dus direct onbezorgd genieten van uw investering.

Kies een van de vier verschillende vakantiewoningen, variërend van 4 tot 12 personen, gelegen op eigen grond. De onder architectuur ontworpen woningen zijn prachtig met veel lichtinval door de grote ramen. Zowel het interieur als exterieur is ronduit luxe; met ruime slaapkamers, prachtige badkamer, een keuken met inbouwapparatuur en aangelegde tuin met terras. Zowel kopers als huurders zullen hier met veel plezier verblijven. Wilt u ook in een vakantiewoning beleggen met hoog rendement? Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord.

De voordelen van een tweede huis op een rijtje:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten op het park
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

 

Wilt u meer informatie over deze woning?

Portrait jan ras dd33d8db 943a 4404 8ce3 10275d12543d

Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs via het algemene telefoonnummer 043 4071321.

 
beleggen met hoog rendement