1. Beleggen met hoog rendement
 2. Luxe vakantiewoningen
 3. Verhuur en eigen gebruik
 4. Nabij Maastricht en Valkenburg

Op zoek naar een rendabele belegging?

Beleggen met hoog rendement

Gegarandeerd 7,5% meerjarig rendement bij volledige verhuur

Bent u van plan om uw kaptiaal te gaan beleggen? Dan is investeren een recreatiefvastgoed een interessante optie. Steeds meer particulieren zien een investering in een vakantiewoning als een alternatief voor banksparen. Het levert namelijk via twee wegen rendement op: enderzijds vakantieplezier en anderzijds op de inkomsten bij verhuur van de vakantiewoning Resorts Mooi Bemelen heeft zowel voor de zakelijke als particuliere beleggers luxe vakantiewoningen te koop gelegen in Limburg. Binnen het aanbod is er een keuze tussen drie verschillende varianten. De woningen hebben een uniek ontwerp en het is mogelijk om te verhuren met een hoge rendement-garantie van 7,5%.

Vakantieresort Mooi Bemelen is gelegen bovenop de Bemelerberg in Zuid-Limburg. Deze unieke locatie, dichtbij Maastricht en Valkenburg, is een geliefde vakantieplek voor nationale en internationale vakantiegangers. Met een schitterend uitzicht op het Limburgse landschap, tal van wandel- en fietsroutes door de natuur, en de nabijheid van leuke steden in Nederland, België en Duitsland is het de ideale plek voor een tweede huis. Daarnaast is het resort uitermate luxe met verschillende faciliteiten zoals een wellnesscentrum, zwembaden en sportgelegenheden.

 

Uw belegging met een hoog rendement

!UITVERKOCHT! Ravenbosch - Verhuur

Een 6-persoons vakantiehuis met aantoonbaar goede verhuurresultaten.
Bekijk de woning
 

!UITVERKOCHT! Schaelsbergerbosch - Verhuur

Een 6-persoons vakantiehuis een interessant investeringsobject.
Bekijk de woning
 

!UITVERKOCHT! Biebosch - Eigen gebruik

Een 4-persoons vakantiehuis speciaal ontwikkeld voor de verhuur.
Bekijk de woning
 

Beleg in een vakantiewoning voor verhuur en eigen gebruik

Wanneer u investeert wilt u natuurlijk een hoog rendement behalen. Het grote voordeel van een belegging in een vakantiewoning bij Resorts Mooi Bemelen is dat u een gegarandeerd rendement ontvangt. Indien u de vakantiewoning in Limburg volledig voor de verhuur beschikbaar stelt ontvangt u een meerjarig netto rendement van €13.312,50. Onze eigen professionele verhuurorganisatie neemt al het werk uit handen en de samenwerking met nationale en internationale touroperators zorgt ervoor dat de bezettingsgraad zeer hoog is. Zo kunt u dus direct onbezorgd genieten van uw investering.

Indien u belegt in een vakantiewoning bij Resort Mooi Bemelen kunt u kiezen uit drie verschillende vakantiewoningen, variërend van 4 tot 6 personen en gelegen op eigen grond. De onder architectuur ontworpen woningen zijn prachtig en de grote ramen geven het ultieme vakantiegevoel. Zowel het interieur als exterieur is ronduit luxe; met ruime slaapkamers, prachtige badkamer, een keuken met inbouwapparatuur en aangelegde tuin met terras. Zowel u als koper als uw huurders zullen hier met veel plezier verblijven. Wilt u ook in een vakantiewoning beleggen met hoog rendement?

 
 

De voordelen van een tweede huis op een rijtje:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten op het park
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot een belegging met een hoog rendement bij Resort Mooi Bemelen? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

 

Ligging Resort Mooi Bemelen