• Investeren met hoog rendement
  • Verhuur en eigen gebruik
  • Zorgeloos investeren

Investeren in een vakantiewoning bij Green Resorts

Investeren in een vakantiewoning bij Green Resorts is een rendabele belegging waar u veel plezier aan zult beleven. Green Resorts ontwikkelt en beheert al ruim 10 jaar prachtige vakantieresorts op bijzondere plekken in Nederland. Alle vakantieparken zijn gelegen in prachtige gebieden op de Veluwe, in Noord-Brabant en in Limburg. Op de resorts treft u een uitgebreid aanbod aan faciliteiten en verblijfsmogelijkheden. Bij Green Resorts heeft u de mogelijkheid om een vakantiewoning te kopen voor eigen gebruik of als investering door de woning te verhuren.

 

Zorgeloos investeren en genieten

Een vakantiewoning kopen om deze te verhuren biedt u een aantrekkelijk rendement. Bij Green Resorts kun u zorgeloos investeren. Wij zijn niet afhankelijk van één organisatie, maar werken met meerdere nationale en internationale touroperators. Zo heeft u geen last van prijsschommelingen door promotieacties vanuit een overkoepelende organisatie. Daarnaast zal de verhuurorganisatie van het resort u compleet ontzorgen. Wij regelen voor u de verhuur en het beheer van uw vakantiewoning. Zelf houdt u altijd de controle en toezicht over de stand van zaken. Want als eigenaar krijgt u een persoonlijk account waarmee u kunt inloggen in het reserveringssysteem. Via het systeem verkrijgt u inzicht in uw reserveringen en facturen en leest u de beoordelingen van uw gasten. Daarnaast kan u via het berichtensysteem eenvoudig met onze verhuurorganisatie communiceren. Via deze weg ontzorgen wij u volledig en kunt u gelijk genieten van uw investering.

 
 

Investeer met een gegarandeerd rendement

Bent u van plan om uw kaptiaal te gaan beleggen in een vakantiewoning? Dan zijn de vakantiewoningen bij Green Resorts een interessante optie. Binnen het aanbod is er een keuze tussen drie verschillende varianten. De woningen hebben een uniek ontwerp en u kan een gegarandeerd rendement ontvangen van 7,5% per jaar bij volledige verhuur. De hoge bezettinggraad wordt gerealiseerd door uw vakantiewoning, via onze eigen website en bij gerenommeerde touroperators, onder de aandacht te brengen bij potentiële bezoekers. Onze online marketingactiviteiten worden verzorgd door een marketingbureau die gespecialiseerd in het verzorgen van de online marketing voor kleine en grote bedrijven binnen de recreatiebranche en verantwoordelijk voor de website en advertising van Green Resorts.

 

Investeren bij Green Resorts

Bij Green Resorts is uw investering in goede handen. Met onze professionele verhuurorganisatie in combinatie met hét alles-in-1 reserveringssysteem en de online marketing via ons gespecialiseerde marketingbureau zorgen wij ervoor dat u een aantrekkelijk rendement ontvangt. Zelf houdt u altijd de controle en toezicht over uw eigen vakantiewoning. Investeren in een vakantiewoning is een duurzame belegging. Bij de resorts van Green Resorts profiteert u van de unieke ligging, de vele faciliteiten en de grote toestroom van toeristen naar Valkenburg en Maastricht. Dit is zeer interessant voor de verhuur. Daarnaast ontvangt u een gegarandeerd meerjarig netto rendement per jaar bij volledige verhuur.

Overige voordelen wanneer u besluit te investeren in een vakantiewoning:

  • Rendement vrij van inkomstenbelasting
  • BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop
  • Goede verhuurresultaten
  • Samenwerking met gerenommeerde touroperators

U kunt er voor kiezen om te investeren op basis van prognose, zodat u zelf de controle heeft over uw vakantiehuis of te investeren op basis van garantie, waarbij u alle zorg uit handen geeft en u er zelf helemaal geen omkijken naar heeft.

Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij Green Resorts? Onze adviseurs helpen u graag met een persoonlijke advies.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.