1. Investeren in vakantiewoningen
 2. Luxe vakantiehuizen Zuid-Limburg
 3. Investeren met hoog rendement
 4. Voor 4-12 personen

Investeren in vakantiewoning

Luxe vakantiewoningen in Zuid-Limburg

De talloze voordelen van het investeren in een vakantiewoning maken het een interessante belegging waar je direct rendement op behaalt. GreenResorts Mooi Bemelen, bovenop de Bemelerberg in Zuid-Limburg, is dan ook een perfecte locatie voor zo’n investering. Het Resort ligt te midden van de natuur met een prachtig uitzicht op het Limburgse landschap. De luxe faciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad, wellnesscentrum, restaurant en sportgelegenheden, en het aanbod vakantiewoningen, vormen samen een uniek investeringsobject.

Je kunt kiezen uit vier verschillende modellen vakantiewoningen variërend van 4 tot wel 12 personen. De op eigen grond (kavel) gelegen huizen zijn onder architectuur gebouwd. De unieke ontwerpen van de woningen, met schitterend interieur en exterieur, maken het gehele Resort een lust voor het oog. De ruime slaapkamers, prachtige badkamer, open keuken met apparatuur en gezellige woonkamer laten je werkelijk baden in luxe.

 
 

Investeer in een vakantiewoning met hoog rendement

GreenResorts Mooi Bemelen maakt investeren in een tweede huis zeer aantrekkelijk. Door te beleggen in een vakantiewoning op het Resort garanderen wij een minimaal netto rendement van 7,5% per jaar bij volledige verhuur. Dat betekent dat je enerzijds geniet van heerlijke vakanties in je eigen luxe vakantiehuis in Limburg, en anderzijds een hoog rendement behaalt wanneer je deze verhuurt op de momenten dat je hem niet zelf gebruikt. De professionele verhuurorganisatie neemt je dan alle zorgen uit handen zodat je optimaal kunt genieten van je investering.

Door de toplocatie van het Resort, en de vele faciliteiten, is het een vakantieplek dat veel toeristen uit binnen- en buitenland trekt. De ligging nabij Maastricht en Valkenburg met diverse toeristische trekpleisters, evenals de Belgische en Duitse grens, maakt het een uitstekende uitvalsbasis voor allerlei activiteiten. Door het gebruik van gerenommeerde nationale en internationale touroperators zoals ElkePlek.nl en Booking.com wordt er continue gestreefd naar een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. 

 

De voordelen van investeren in vakantiewoning op een rijtje:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur
 

Wilt u meer weten over investeren in een vakantiewoning?

Portrait img 7952 0eb77e58 2e6f 45c8 8dfc d35cb6d3ff24

Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs via het algemene telefoonnummer 043 4071321.

 
Investeren in vakantiewoning