Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
Investeren in vakantiewoning

Investeren bij Green Resorts

Afspraak maken
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%
 • Investeren met een oplopend gegarandeerd rendement tot 7,4%
 • Kies voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie
 • Optimale verhuurbezetting door onze verhuurorganisatie

Investeer in een vakantiewoning bij Green Resorts

Ontdek de voordelen van investeren in een vakantiewoning bij Green Resorts. Als ervaren ontwikkelaar en beheerder van schitterende vakantieresorts op unieke locaties in Nederland, biedt Green Resorts al meer dan 10 jaar een rendabele investeringsmogelijkheid. In Limburg wordt gewerkt aan de derde fase, waarbij u bij volledige verhuur profiteert van een gegarandeerd rendement oplopend tot 7,4%. Ook kunt u ervoor kiezen om te investeren in een vakantiewoning voor eigen gebruik. Onze nieuwste fase bestaat uit 130 nieuwe Berg Lodges waarbij u kunt kiezen tussen een Berg Lodge met of zonder wellness. Ontvangt u graag vrijblijvend meer informatie over dit project?

Fase 3: Gloednieuwe Berg Lodges

Investeer met een gegarandeerd rendement

Bent u van plan om te investeren in een vakantiewoning? Dan zijn de vakantiewoningen bij Green Resorts een aantrekkelijke optie. Of het nu een zakelijke investering is of een particuliere belegging, u ontvangt een gegarandeerd rendement oplopend tot 7,4% per jaar bij volledige verhuur. Daarnaast kunt u de BTW terugvorderen en is het rendement vrij van inkomstenbelasting. Bij Resort Mooi Bemelen profiteert u tevens van de unieke ligging, de vele faciliteiten en de grote toestroom van toeristen naar Valkenburg en Maastricht. Dit is zeer interessant voor de verhuur. 

  Rendement vrij van inkomstenbelasting
  De BTW is, zakelijk, terug te vorderen
  Optimale verhuurresultaten door verhuurorganisatie
  Samenwerking met gerenommeerde touroperators

Zorgeloos investeren en genieten

Bij Green Resorts kunt u zorgeloos investeren. Zo zijn wij niet afhankelijk van één organisatie, maar werken wij samen met meerdere (inter)nationale touroperators. Zo heeft u geen last van prijsschommelingen door promotieacties vanuit een overkoepelende organisatie. Daarnaast zal de verhuurorganisatie van het resort u compleet ontzorgen. Wij regelen voor u de verhuur en het beheer van uw vakantiewoning. Zelf houdt u altijd de controle en toezicht over de stand van zaken. Als eigenaar krijgt u een persoonlijk account waarmee u kunt inloggen in het reserveringssysteem. Via het systeem verkrijgt u inzicht in uw reserveringen en facturen én leest u de beoordelingen van uw gasten. Daarnaast kunt u via het berichtensysteem eenvoudig met onze verhuurorganisatie communiceren. Via deze weg ontzorgen wij u volledig en kunt u gelijk genieten van uw investering.

Meer over ons park en de omgeving

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Waarom zou ik investeren in een vakantiewoning?

Door te investeren in een vakantiewoning heeft u niet alleen een plek om vakantie te vieren, maar geniet u tevens van een aantrekkelijk rendement, dat zelfs kan oplopen tot 7,4% vast nettorendement bij volledige verhuur. Bovendien kiest u voor een waardevast object, waarmee u uw beleggingsportefeuille verstandig verbreed en het risico spreidt. Het investeren in een vakantiewoning biedt dus niet alleen persoonlijk genot, maar ook financiële voordelen.

Zijn er financieringsmogelijkheden voor het investeren in een vakantiewoning?

Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden voor het beleggen in een vakantiewoning. Allereerst kunt u een vakantiewoning financieren door middel van een lening. Daarnaast is het ook mogelijk om een hypotheek af te sluiten, echter is een recreatiehypotheek niet bij elke bank mogelijk. Wij kijken graag met u mee naar deze mogelijkheden. Ook is het mogelijk om de overwaarde van uw eerste woning in te zetten, hiermee verhoogt u de hypotheek en kunt u het bedrag aan overwaarde inzetten voor uw tweede woning. Wilt u graag advies over de mogelijkheden?