Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
Resort Mooi Bemelen

Wilt u onbeperkt vakantie vieren in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap of bent u op zoek naar een stabiele en waardevaste investering? Dan is Resort Mooi Bemelen voor u de juiste locatie. Het vakantieresort is gelegen op de Bemelerberg en biedt een schitterend panoramisch uitzicht over het heuvellandschap.

Het vakantiepark en de omgeving bieden activiteiten voor jong en oud. De bruisende steden Maastricht en Valkenburg liggen om de hoek. 

  • Oplopend tot 7,4% rendement
  • NIEUW: Luxe Berg Lodges
  • Natuurrijke omgeving
 

Investeren in het kort:

Gegarandeerd rendement oplopend tot 7,4% 
✓ Geschikt voor 2-4 personen
✓ NIEUW: Luxe Berg Lodges
 In de natuurrijke omgeving van Limburg
✓ Nabij Maastricht en Valkenburg

Duurzaamheid en kwaliteit staan voorop. Dit is te zien in de materiaalkeuze en de afwerking van de woningen. De luxe vakantiewoningen op het park hebben een Limburgs karakter, zoals een leistenendak en toepassing van de Kunradersteen. De beglazing van de woning zorgt voor een echte vakantiebeleving. 

Berg Lodge - Fase 3

Vraagprijs: € 174.500,-
Berg lodge
7,1% rendement

Deze gloednieuwe tiny houses van 30 m² zijn van duurzame aard en daarbij voorzien van de benodigde luxe en comfort.

Meer

Berg Lodge Wellness - Fase 3

Vraagprijs: € 184.500,-
Berg lodge wellness
7,4% rendement

Deze gloednieuwe wellness recreatiewoningen van 30 m² zijn van duurzame aard en daarbij voorzien van de benodigde luxe met hottub en/of sauna.

Meer

Biebosch De Luxe , Water kavel nummer 38

Vraagprijs: €215.000 ,- K.K.
Model Biebosch

De Biebosch is een prachtig 4-persoons vakantiehuis op Resort Mooi Bemelen welke speciaal is ontwikkeld voor de verhuur.

Meer
 

Woning bezichtigen? 

 

Maak een afspraak

U bent van harte welkom om onze objecten te komen bezichtigen of onze parken te bezoeken. Zo vragen wij u een afspraak in te plannen met een van onze collega’s.

Resort Mooi Bemelen
 

Een waardevaste investering in recreatief vastgoed

Wilt u investeren in recreatief vastgoed? Dat kan bij Resort Mooi Bemelen. Door een vakantiewoning te kopen en vervolgens te verhuren behaalt u een aantrekkelijk gegarandeerd rendement tot 7,4% op uw investering. Onze professionele verhuurorganisatie zal u hierbij volledig ontzorgen en alle verhuurwerkzaamheden op zich nemen. De unieke ligging van het park samen met de luxe parkfaciliteiten zorgen voor een populaire vakantiebestemming bij binnen- en buitenlandse toeristen.

 
Berg Lodge

Ligging