1. Recreatiewoning kopen Limburg
 2. Luxe vakantiehuizen Zuid-Limburg
 3. Gegarandeerd rendement
 4. Voor 4-6 personen

Recreatiewoning kopen Limburg

Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u graag een recreatiewoning kopen in Limburg? Dan biedt Resort Mooi Bemelen u een unieke kans. Bij dit moderne vakantiepark kunt u investeren in drie verschillende luxe recreatiewoningen van een uitmuntende kwaliteit, gelegen op een prachtige locatie in Nederland. Het vakantiepark ligt namelijk bovenop het plateau van de Bemelerberg. Vanaf hier heeft u van een schitterend uitzicht over het landschap. Met Maastricht en Valkenburg om de hoek, schitterende natuurgebieden op loopafstand, en diverse uitvalswegen naar België en Duitsland is er in de omgeving veel te beleven.

Resort Mooi Bemelen heeft alle luxe resortfaciliteiten die u zich kunt wensen, zoals zwembaden, een restaurant, indoor gym en sportgelegenheden, en zelfs een wellnesscentrum. Binnen het aanbod vakantiewoningen heeft u de keuze uit drie luxe woningen; Biebosch, Ravenbosch of Schaelsbergerbosch. De woningen variëren van 50 tot 75m2 en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Het variërende aanbod vakantiewoningen samen met de unieke ligging van Limburg zorgt ervoor dat er voor iedereen een geschikte vakantiewoning is. De vakantiewoningen van Resort Mooi Bemelen zijn geschikt als een tweede huis en lenen zich perfect als investering in de vorm van een waardevast vastgoedobject met een hoog rendement.

 
 

Uw recreatiewoning in Limburg

Ravenbosch - Verhuur

Een prachtig 6-persoons vakantiehuis op een grote kavel met aanlegde tuin.
Bekijk de woning
 

Schaelsbergerbosch - Eigen gebruik

Een prachtig 6-persoons vakantiehuis onder architectuur ontworpen.
Bekijk de woning
 

Biebosch - Verhuur

Een prachtig 4-persoons vakantiehuis speciaal ontwikkeld voor de verhuur.
Bekijk de woning
 

Investeren in een recreatiewoning in Limburg met hoog rendement?

Beleggen in een recreatiewoning is een slimme keuze. Enerzijds omdat de belegging vrijwel risicovrij is, en anderzijds omdat u er een aantrekkelijk rendement op behaalt. Wanneer u besluit om de woning te verhuren neemt de professionele verhuurorganisatie van het park u graag al het werk uit handen. Naast aan aantal belastingvoordelen bij aankoop van een vakantiewoning garandeert Green Resorts een meerjarig netto rendement van 7,5% per jaar bij volledige verhuur. Zo kun je direct en onbezorgd genieten van je waardevaste investering.

De vakantiewoningen bij Resort Mooi Bemelen staan op eigen grond en worden wordt turnkey opgeleverd. Het architectonisch design, luxe interieur en perfecte afwerking maken het voor potentiële kopers en huurders een heerlijke recreatiewoning en uitvalsbasis om de omgeving van Limburg te ontdekken.

 
 

De voordelen van een recreatiewoning kopen in Limburg bij Green Resorts

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot aankoop van een recreatiewoning in Limburg. Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

 

Ligging Resort Mooi Bemelen