• Van tiny houses tot luxe villa's
  • Aantrekkelijk rendement
  • Voor 4 tot 10 personen

Een prachtige recreatiewoning kopen in Limburg

Wilt u graag een recreatiewoning kopen in Limburg? Dan bieden Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland u een unieke kans aan. Bij deze moderne vakantieparken kunt u investeren in diverse verschillende luxe vakantiewoningen van uitmuntende kwaliteit, gelegen op prachtige locaties in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. De vakantieparken liggen gunstig ten opzichte van de steden Maastricht en Valkenburg, hebben schitterende natuurgebieden op loopafstand en er zijn diverse uitvalswegen naar België en Duitsland. Een goede omgeving dus om een recreatiewoning te kopen in Limburg!

 
 

Vakantiewoningen te koop in Limburg

Een recreatiewoning kopen in Limburg kan bij Resort Mooi Bemelen of Resort Heuvelland in diverse luxe uitvoeringen. Binnen ons aanbod vindt u tiny houses en luxe villa's voor maximaal 10 personen. Het gevarieerde aanbod die te koop staan in Limburg, tezamen met de unieke ligging, zorgt ervoor dat er voor iedereen een geschikte vakantiewoning is. De vakantiewoningen die te koop staan in Limburg van Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland zijn geschikt als een tweede huis en lenen zich perfect als investering in de vorm van een waardevast vastgoedobject met een hoog rendement.

Recreatiewoning te koop in Limburg:

 
 
 
 

Investeren in een vakantiehuis in Limburg met hoog rendement?

Een vakantiehuis kopen in Limburg is een slimme keuze. Enerzijds omdat de belegging met een laag risico is, en anderzijds omdat u er een aantrekkelijk rendement op behaalt (bij volledige verhuur). Wanneer u besluit om de woning te verhuren neemt de professionele verhuurorganisatie van de parken u graag al het werk uit handen. Naast een aantal belastingvoordelen wanneer u een chalet koopt in Limburg, garandeert Green Resorts een aantrekkelijk meerjarig netto rendement bij volledige verhuur. Zo kunt u direct en onbezorgd genieten van uw waardevaste investering. Het architectonisch design, luxe interieur en perfecte afwerking maken het voor potentiële kopers en huurders een heerlijke recreatiewoning en uitvalsbasis om de omgeving van Zuid-Limburg te ontdekken.

 

De voordelen van Green Resorts:

  • Verhuur, eigen gebruik en een combinatie van beide
  • Eigen professionele verhuurorganisatie
  • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
  • Uitgebreide faciliteiten
  • Kwalitatieve en duurzame woningen
  • Aantrekkelijk meerjarig netto rendement
  • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur
 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een vakantiehuis kopen in Limburg? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

 
 

Veelgestelde vragen over een recreatiewoning kopen in Limburg

Wat zijn de voordelen van een recreatiewoning kopen?

Wanneer u er voor kiest om een recreatiewoning te kopen op Resort Mooi Bemelen of Resort Heuvelland profiteert u van allerlei voordelen. U beschikt over een duurzame recreatiewoning in een cultuurrijke omgeving, waar u op elk moment vakantie kunt vieren. Wanneer u geen vakantie viert, kunt u uw vakantiehuis laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Ook valt er in de omgeving ontzettend veel te ondernemen, met België en Duitsland in de buurt zijn de mogelijkheden eindeloos!

Wat heeft de omgeving van mijn recreatiewoning in Zuid-Limburg te bieden?

In de groene omgeving van Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland valt er genoeg te ondernemen. Wat dacht u van een dagje shoppen in Maastricht of Valkenburg? Of ga naar de attractieparken en dierentuinen in de buurt. Ook voor culturele uitstapjes is de omgeving zeer geschikt. Bezoek het Drielandenpunt Vaals of de kasteelruïne Fluweelengrot. Blijft u liever op het vakantiepark? Dan kunt u gebruik maken van de parkfaciliteiten zoals het zwembad. 

Waar kan ik een recreatiewoning kopen op een resort in Limburg?

Een vakantiehuis kopen in Limburg kan bij Green Resorts. Wij beschikken over diverse resorts waar u een recreatiewoning kunt kopen in Limburg. In Zuid-Limburg kunt u terecht bij Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland. Op deze resorts kunt u kwalitatieve recreatiewoningen kopen in een aantrekkelijk vakantiegebied. De resorts liggen namelijk vlak bij de steden Maastricht en Valkenburg en nabij de grens van Duitsland en België.

Ligging Resort Mooi Bemelen

 

Ligging Resort Heuvelland