1. Vakantiewoning kopen Limburg
 2. Van tiny houses tot luxe villa's
 3. Gegarandeerd rendement
 4. Voor 4-10 personen

Recreatiewoning kopen in Limburg

Wilt u graag een recreatiewoning kopen in Limburg? Dan bieden Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland u een unieke kans. Bij deze moderne vakantieparken kunt u investeren in diverse verschillende luxe vakantiewoningen van een uitmuntende kwaliteit, gelegen op prachtige locaties in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. De vakantieparken liggen gunstig ten opzichte van de steden Maastricht en Valkenburg, hebben schitterende natuurgebieden op loopafstand en er zijn diverse uitvalswegen naar België en Duitsland. Een goede omgeving dus om een recreatiewoning te kopen in Limburg!

 
Bekijk het aanbod
 

Vakantiewoningen te koop in Limburg

Een recreatiewoning te koop in Limburg bij Resort Mooi Bemelen of Resort Heuvelland is beschikbaar in diverse luxe uitvoeringen. Binnen ons aanbod vindt u tiny houses en luxe villa's voor maximaal 10 personen. Het gevarieerde aanbod die te koop staan in Limburg, tezamen met de unieke ligging, zorgt ervoor dat er voor iedereen een geschikte vakantiewoning is. De vakantiewoningen te koop in Limburg van Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland zijn geschikt als een tweede huis en lenen zich perfect als investering in de vorm van een waardevast vastgoedobject met een hoog rendement.

Recreatiewoning te koop in Limburg:

Tiny house - Berg Lodge - Fase 3

Een prachtige 4-persoons tiny house van 30m2 op Resort Mooi Bemelen.
Bekijk de woning
 

Villa Kunderberg - 6 personen

Een luxe 6-persoons villa met ruime tuin op Resort Heuvelland
Bekijk de woning
 

Villa Maasvallei - 10 personen

Een prachtige 10-persoons villa met luxe open keuken op Resort Heuvelland
Bekijk de woning
 

Investeren in een vakantiehuis in Limburg met hoog rendement?

Een vakantiehuis kopen in Limburg is een slimme keuze. Enerzijds omdat de belegging met een laag risico is, en anderzijds omdat u er een aantrekkelijk rendement op behaalt (bij volledige verhuur). Wanneer u besluit om de woning te verhuren neemt de professionele verhuurorganisatie van de parken u graag al het werk uit handen. Naast een aantal belastingvoordelen wanneer u een chalet koopt in Limburg, garandeert Green Resorts een aantrekkelijk meerjarig netto rendement bij volledige verhuur. Zo kunt u direct en onbezorgd genieten van uw waardevaste investering.

De vakantiewoningen die te koop staan in Limburg bij Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland staan op eigen grond en worden wordt turnkey opgeleverd. Het architectonisch design, luxe interieur en perfecte afwerking maken het voor potentiële kopers en huurders een heerlijke recreatiewoning en uitvalsbasis om de omgeving van Zuid-Limburg te ontdekken.

 

De voordelen van een recreatiewoning kopen in Limburg bij Green Resorts

 • Verhuur, eigen gebruik en een combinatie van beide
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • Aantrekkelijk gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een vakantiehuis kopen in Limburg? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

Neem contact met ons op
 

Ligging Resort Mooi Bemelen

 

Ligging Resort Heuvelland

 

Veelgestelde vragen over een recreatiewoning kopen in Limburg

Wilt u een recreatiewoning kopen in Limburg?

Een recreatiewoning kopen in Limburg brengt veel voordelen. U kunt op elk moment vakantie vieren in uw eigen huisje en wanneer u geen gebruik maakt van uw vakantiehuis in Limburg kunt u deze laten verhuren. Maar u kunt ook beleggen in een vakantiewoning en profiteren van een aantrekkelijk rendement. Bij Green Resorts is dit mogelijk! Ontdek ons aanbod aan recreatiewoningen op Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland.

De voordelen van een vakantiewoning kopen in Limburg

Wanneer u er voor kiest om een recreatiewoning te kopen op Resort Mooi Bemelen of Resort Heuvelland profiteert u van allerlei voordelen. U beschikt over een duurzame recreatiewoning in een cultuurrijke omgeving, waar u op elk moment vakantie kunt vieren. Wanneer u geen vakantie viert, kunt u uw vakantiehuis laten verhuren door de professionele verhuurorganisatie. Ook valt er in de omgeving ontzettend veel te ondernemen, met België en Duitsland in de buurt zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wat biedt de omgeving van mijn recreatiewoning in Zuid-Limburg?

In de groene omgeving van Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland valt er genoeg te ondernemen. Wat dacht u van een dagje shoppen in Maastricht of Valkenburg? Of ga naar de attractieparken en dierentuinen in de buurt. Ook voor culturele uitstapjes is de omgeving zeer geschikt. Bezoek het Drielandenpunt Vaals of de kasteelruïne Fluweelengrot. Blijft u liever op het vakantiepark? Dan kunt u gebruik maken van de parkfaciliteiten zoals het zwembad. Kortom, wanneer u een recreatiewoning koopt in Limburg valt er vanaf uw huisje altijd wat te beleven!

Waar kan ik een recreatiewoning kopen op een resort in Limburg?

Een vakantiehuis kopen in Limburg kan bij Green Resorts. Wij beschikken over diverse resorts waar u een recreatiewoning kunt kopen in Limburg. In Zuid-Limburg kunt u terecht bij Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland. Op deze resorts kunt u kwalitatieve recreatiewoningen kopen in een aantrekkelijk vakantiegebied. De resorts liggen namelijk vlak bij de steden Maastricht en Valkenburg en nabij de grens van Duitsland en België. Ideaal voor voor een citytrip!