Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resort Sales Immobilien
Recreatiewoning kopen Limburg

Recreatiewoning kopen Limburg

Afspraak maken
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%
  • Luxe recreatiewoningen
  • In het Limburgse heuvellandschap
  • Nabij Maastricht en Valkenburg
  • Gegarandeerd nettorendement opplopend tot 7,4%

Een prachtige recreatiewoning kopen in Limburg

Wilt u graag een recreatiewoning kopen in Limburg? Dan biedt Resort Mooi Bemelen u een unieke investeringsmogelijkheid aan. Bij dit moderne vakantiepark kunt u investeren in verschillende luxe vakantiewoningen van hoge kwaliteit, gelegen op een prachtige locatie in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Het vakantiepark ligt gunstig ten opzichte van de steden Maastricht en Valkenburg, heeft schitterende natuurgebieden op loopafstand en er zijn diverse uitvalswegen naar België en Duitsland. Een goede omgeving dus om een recreatiewoning te kopen in Limburg! Momenteel is fase 3 van het resort van start gegaan, waarbij 130 nieuwe Berg Lodges worden gebouwd voor de verkoop.

Ontdek onze nieuwste fase in Limburg:

Vakantiewoningen te koop in Limburg

Bij Resort Mooi Bemelen in Limburg investeert u niet alleen in de woning, maar ook in de unieke omgeving. Deze fase is gelegen op het plateau van de Bemelerberg waar het jaar rond genieten is van het veranderende heuvellandschap. Vanuit dit resort kunt u talloze activiteiten ondernemen, geschikt voor jong en oud. Ga een dagje shoppen in Maastricht, bewandel drie landen tegelijk bij het Drielandenpunt in Vaals of beleef ondergrondse avonturen in de Mergelgrotten van Valkenburg. Liever naar een award winning dierentuin? Op een halfuur rijden ligt Gaiazoo, dat beloond is voor meeste innovatieve dierentuin. Met een recreatiewoning in Limburg verzekert u zich van een tweede huis in een unieke provincie. Bent u benieuwd naar wat het resort en de omgeving nog meer te bieden hebben?

Investeren in een vakantiehuis in Limburg met hoog rendement?

Een vakantiehuis kopen in Limburg is een slimme keuze. Enerzijds omdat de belegging met een laag risico is en anderzijds omdat u er een gegarandeerd rendement oplopend tot 7,4% op behaalt (bij volledige verhuur). Wanneer u besluit om de woning te verhuren neemt onze professionele verhuurorganisatie u graag al het werk uit handen. Naast een aantal belastingvoordelen wanneer u een recreatiewoning koopt in Limburg, garandeert Green Resorts een aantrekkelijk meerjarig nettorendement bij volledige verhuur. Zo kunt u direct en onbezorgd genieten van uw waardevaste investering. Het architectonisch design, luxe interieur en perfecte afwerking maken het voor potentiële kopers en huurders een heerlijke recreatiewoning en uitvalsbasis om de omgeving van Zuid-Limburg te ontdekken.

De voordelen van Green Resorts:

  • Verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide
  • Eigen professionele verhuurorganisatie
  • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
  • Uitgebreide faciliteiten
  • Aantrekkelijk nettorendement oplopend tot 7,4%

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een vakantiehuis kopen in Limburg? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

Ontdek Resort Mooi Bemelen

Veelgestelde vragen over een recreatiewoning kopen in Limburg

Wat zijn de voordelen van een recreatiewoning kopen?

Wanneer u er voor kiest om een recreatiewoning te kopen op Resort Mooi Bemelen profiteert u van allerlei voordelen. U beschikt over een duurzame recreatiewoning in een cultuurrijke omgeving, waar u op elk moment vakantie kunt vieren. Wanneer u geen vakantie viert, kunt u uw vakantiehuis laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Ook valt er in de omgeving ontzettend veel te ondernemen, met België en Duitsland in de buurt zijn de mogelijkheden eindeloos!

Waar kan ik een recreatiewoning kopen op een resort in Limburg?

Een vakantiehuis kopen in Limburg kan bij Green Resorts. Wij beschikken over diverse recreatiewoningen die u kunt kopen in Limburg. In Zuid-Limburg kunt u terecht bij Resort Mooi Bemelen. Op dit resort kunt u kwalitatieve recreatiewoningen kopen in een aantrekkelijk en toeristisch vakantiegebied. Het resort ligt namelijk vlak bij de steden Maastricht en Valkenburg en nabij de grens van Duitsland en België.