1. Vakantiewoning kopen Limburg
 2. Luxe vakantiehuizen Zuid-Limburg
 3. Gegarandeerd rendement
 4. Voor 4-6 personen

Recreatiewoning kopen Limburg

Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u graag een recreatiewoning kopen in Limburg? Dan biedt Resort Mooi Bemelen u een unieke kans. Bij dit moderne vakantiepark kunt u investeren in drie verschillende luxe vakantiewoningen van een uitmuntende kwaliteit, gelegen op een prachtige locatie in Nederland. Het vakantiepark ligt namelijk bovenop het plateau van de Bemelerberg. Vanaf hier heeft u van een schitterend uitzicht over het landschap. Met Maastricht en Valkenburg om de hoek, schitterende natuurgebieden op loopafstand, en diverse uitvalswegen naar België en Duitsland is er in de omgeving veel te beleven.

Een recreatiewoning te koop in Limburg bij Resort Mooi Bemelen beschikt over 3 luxe uitvoeringen; Biebosch, Ravenbosch of Schaelsbergerbosch. De recreatiewoningen variëren van 50 tot 75m2 en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Het variërende aanbod aan recreatiewoningen die te koop staan in Limburg samen met de unieke ligging van Limburg zorgt ervoor dat er voor iedereen een geschikte vakantiewoning is. De vakantiewoningen te koop in Limburg van Resort Mooi Bemelen zijn geschikt als een tweede huis en lenen zich perfect als investering in de vorm van een waardevast vastgoedobject met een hoog rendement.

 
Brochure aanvragen
 

Uw recreatiewoning in Limburg

!UITVERKOCHT! Ravenbosch - Verhuur

Een prachtig 6-persoons vakantiehuis op een grote kavel met aanlegde tuin.
Bekijk de woning
 

!UITVERKOCHT! Schaelsbergerbosch - Eigen gebruik

Een prachtig 6-persoons vakantiehuis onder architectuur ontworpen.
Bekijk de woning
 

!UITVERKOCHT! Biebosch - Verhuur

Een prachtig 4-persoons vakantiehuis speciaal ontwikkeld voor de verhuur.
Bekijk de woning
 

Investeren in een vakantiehuis in Limburg met hoog rendement?

Een vakantiehuis kopen in Limburg is een slimme keuze. Enerzijds omdat de belegging vrijwel risicovrij is, en anderzijds omdat u er een aantrekkelijk rendement op behaalt. Wanneer u besluit om de woning te verhuren neemt de professionele verhuurorganisatie van het park u graag al het werk uit handen. Naast aan aantal belastingvoordelen wanneer u een recreatiewoning koopt in Limburg, garandeert Green Resorts een meerjarig netto rendement van 7,5% per jaar bij volledige verhuur. Zo kunt u direct en onbezorgd genieten van uw waardevaste investering.

De vakantiewoningen die te koop staan in Limburg bij Resort Mooi Bemelen staan op eigen grond en worden wordt turnkey opgeleverd. Het architectonisch design, luxe interieur en perfecte afwerking maken het voor potentiële kopers en huurders een heerlijke recreatiewoning en uitvalsbasis om de omgeving van Limburg te ontdekken.

 
 

De voordelen van een recreatiewoning kopen in Limburg bij Green Resorts

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een vakantiehuis kopen in Limburg? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

 
Neem contact met ons op

Ligging Resort Mooi Bemelen

Wilt u een recreatiewoning kopen in Limburg?

Een recreatiewoning kopen in Limburg brengt veel voordelen. U kunt op elk moment vakantie vieren in uw eigen huisje en wanneer u geen gebruik maakt van uw vakantiehuis in Limburg kunt u deze laten verhuren. Maar u kunt ook beleggen in een vakantiewoning en profiteren van een aantrekkelijk rendement. Bij Green Resorts is dit mogelijk! Ontdek ons aanbod aan recreatiewoningen op Resort Mooi Bemelen in het Zuid-Limburgse Bemelen.

De voordelen van een vakantiewoning kopen in Limburg

Wanneer u er voor kiest om een recreatiewoning te kopen op Resort Mooi Bemelen profiteert u van allerlei voordelen. U beschikt over een duurzame recreatiewoning in een cultuurrijke omgeving, waar u op elk moment vakantie kunt vieren. Wanneer u geen vakantie viert, kunt u uw vakantiehuis laten verhuren door de professionele verhuurorganisatie. Ook valt er in de omgeving ontzettend veel te ondernemen, met België en Duitsland in de buurt zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wat biedt de omgeving van mijn recreatiewoning in Zuid-Limburg?

In de groene omgeving van Resort Mooi Bemelen valt er genoeg te ondernemen. Wat dacht u van een dagje shoppen in Maastricht of Valkenburg? Of ga naar de attractieparken en dierentuinen in de buurt. Ook voor culturele uitstapjes is de omgeving zeer geschikt. Bezoek het Drielandenpunt Vaals of de kasteelruïne Fluweelengrot. Blijft u liever op het vakantiepark? Dan kunt u gebruik maken van de parkfaciliteiten zoals het binnen- en buitenzwembad. Kortom, wanneer u een recreatiewoning koopt in Limburg valt er vanaf uw huisje altijd wat te beleven!

Waar kan ik een recreatiewoning kopen op een resort in Limburg?

Een vakantiehuis kopen in Limburg kan bij Green Resorts. Wij beschikken over diverse resorts waar u een recreatiewoning kunt kopen in Limburg. In Zuid-Limburg kunt u terecht bij Resort Mooi Bemelen, een schitterend vakantiepark in Bemelen. Op dit resort kunt u kwalitatieve recreatiewoningen kopen in een aantrekkelijk vakantiegebied. Resort Mooi Bemelen ligt namelijk vlak bij de steden Maastricht en Valkenburg en nabij de grens van Duitsland en België. Ideaal voor voor een citytrip!