1. Recreatiewoning kopen Limburg
 2. Luxe vakantiehuizen Zuid-Limburg
 3. Gegarandeerd rendement
 4. Voor 4-12 personen

Recreatiewoning kopen Limburg

Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u graag een recreatiewoning kopen? Limburg biedt u de ultieme kans bij GreenResorts Mooi Bemelen. Hier kunt u investeren in vier verschillende luxe recreatiewoningen van een uitmuntende kwaliteit, gelegen op een unieke locatie in Nederland. Het vakantiepark ligt bovenop het plateau van de Bemelerberg waar u van een schitterend uitzicht over het landschap geniet. En met Maastricht en Valkenburg om de hoek, schitterende natuurgebieden op loopafstand, en diverse uitvalswegen naar België en Duitsland is hier veel te beleven.

Het park heeft alle luxe resortfaciliteiten die u zich kunt wensen, zoals zwembaden, een restaurant, indoor gym en sportgelegenheden, en zelfs een wellnesscentrum. Verblijven doe je in een van de vier luxe woningen; Biebosch, Ravenbosch of Schaelsbergerbosch. Met groottes variërend van 50 tot 75m2, voor 4 tot 6 personen, is voor iedere geïnteresseerde investeerder een geschikte vakantiewoning te vinden.

 
 

Investeren in een recreatiewoning in Limburg met hoog rendement?

Beleggen in een recreatiewoning is een slimme keuze. Enerzijds omdat de belegging vrijwel risicovrij is, en anderzijds omdat u er snel een hoog rendement op behaalt. Wanneer u besluit om de woning te verhuren neemt de professionele verhuurorganisatie van het park u graag al het werk uit handen. Naast de verschillende belastingvoordelen bij aankoop garandeert GreenResorts ook een meerjarig netto rendement van 7,5% per jaar bij volledige verhuur. Zo kun je direct en onbezorgd genieten van je investering.

Iedere vakantiewoning, op eigen grond, wordt sleutelklaar opgeleverd. Het architectonisch design, luxe interieur en perfecte afwerking maken het voor potentiële kopers en huurders een heerlijk vakantiehuis en uitvalsbasis om de omgeving van Limburg te ontdekken.

Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie over een recreatiewoning kopen in Limburg.

De voordelen van een recreatiewoning kopen in Limburg bij GreenResorts:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer informatie over deze woning?

Portrait img 7978 2bcd0db0 115e 4654 a607 096878bdbc72

Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs via het algemene telefoonnummer 043 4071321.

 
recreatiewoning kopen limburg