Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
Tiny house kopen
Open dagen
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%
 • Luxe tiny vakantiehuis kopen
 • Voor maximaal 4 personen
 • Optioneel: met wellness
 • Gegarandeerd nettorendement tot 7,4%

Een tiny house kopen in Nederland

Op Resort Mooi Bemelen zijn de eerste 2 fases vakantiewoningen volledig uitverkocht. Nu wordt de derde en tevens laatste fase gerealiseerd. Deze fase bestaat uit compacte Berg Lodges. Deze tiny houses kunnen worden aangeschaft als tweede woning op ons vakantiepark, maar ook als waardevolle investering. Wanneer u besluit om het tiny vakantiehuis te verhuren profiteert u van een vast nettorendement oplopen tot 7,4%! De vakantiewoningen staan bovenop de Bemelerberg, bieden plek aan maximaal 4 personen en hebben een woonoppervlakte van 30 m². De ligging van Resort Mooi Bemelen, midden in het Limburgse heuvellandschap en nabij steden als Maastricht en Valkenburg, maakt een tiny house in Limburg kopen extra aantrekkelijk. Dit is de laatste kans voor u om een tiny house in Nederland te kopen op deze unieke locatie. 

Maak kennis met onze Berg Lodges

De Berg Lodges danken de naam aan de ligging op het plateau van de Bemelerberg. Daarmee heeft u dan ook een panoramisch uitzicht. Deze gloednieuwe tiny houses zijn 30 m² groot en voorzien van de benodigde luxe. Het betreft duurzame vakantiewoningen waar gebruik is gemaakt van duurzame materialen en energiezuinige apparatuur. Het is mogelijk om een Berg Lodge zonder of met wellness aan te schaffen, in de vorm van een hottub en/of sauna. 

Berg Lodge - Fase 3

Vakantiewoning, incl. kavel € 174.500,- Excl. BTW en V.O.N.
Bekijk meer

Berg Lodge Wellness - Fase 3

Vakantiewoning, incl. kavel € 184.500,- Excl. BTW en V.O.N.
Bekijk meer

Een tiny house in Limburg kopen

Als u onbeperkt vakantie wilt vieren in het Zuid-Limburgse heuvellandschap, op zoek bent naar een stabiele en waardevaste investering of een combinatie van beide, dan is een tiny house kopen bij Green Resorts Mooi Bemelen dé oplossing. Vanaf ons resort in Limburg kunt u talloze activiteiten en dagjes weg organiseren. Ontdek de prachtige natuur van Nationaal Park Hoge Kempen en ga op fietsavontuur of beleef urenlang wandelgenot. Op een paar minuten lopen vindt u Mergelgroeve 't Rooth en op nog geen 5 kilometer vindt u kasteelruïne Fluweelengrot. Op pad met (jonge) kinderen? Dan bent u zo bij GaiaZoo of het subtropische zwemparadijs in Gulpen. 

Faciliteiten op het park

  Fietsverhuur

  Het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg vraagt er om met de fiets ontdekt te worden.

  Buitenzwembad

  Neem met warm weer een verkoelende duik in ons compleet nieuwe buitenzwembad. 

  Speeltuin

  Kinderen beleven urenlang vermaak met een schommel, duikelrek, airtrampoline en meer!

Tiny house kopen en verhuren

Wilt u een tiny house kopen als belegging? Dan is het zeer interessant om een tiny house te kopen voor de verhuur, zodat u een maximaal rendement ontvangt. Maar bij Resort Mooi Bemelen heeft u nog twee andere opties voor het gebruik van de woning; volledig eigen gebruik en een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Hieronder zetten we alle mogelijkheden voor u op een rijtje:

➤ Volledige verhuur: Een tiny house kopen om te verhuren betekent dat u zelf geen gebruik kunt maken van de woning. Kiest u voor volledige verhuur dan ontvangt u een vast nettorendement oplopend tot 7,4%. Daarnaast wordt de verhuur volledig verzorgd door de professionele verhuurorganisatie van Resort Mooi Bemelen.

➤ Eigen gebruik: Wilt u een tiny house in Nederland kopen voor volledig eigen gebruik? Ook dat is mogelijk bij Resort Mooi Bemelen. U kunt in uw eigen vakantiewoning terecht wanneer u wilt, echter is permanente bewoning niet toegestaan.

➤ Combinatie van eigen gebruik en verhuur: Wilt u de momenten dat u er zelf niet bent de woning beschikbaar stellen voor de verhuur? Dan kiest u voor een combinatie tussen eigen gebruik en verhuur. U ontvangt geen vast, maar een variabel rendement dat afhankelijk is van de hoeveelheid eigen gebruik.

Behoefte aan (financieel) advies omtrent de aankoop en het gebruik van uw Berg Lodge?

Impressiebeelden

Ligging Green Resort Mooi Bemelen

Wat eerdere geïnteresseerden ons vroegen:

Hoe werkt de verhuur van de tiny vakantiehuisjes?

De professionele verhuurorganisatie van Resort Mooi Bemelen neemt de complete verhuur uit handen, inclusief marketing, reserveringen, gastenbeheer en schoonmaak. Elke maand ontvangt u automatisch uw rendement. Dat noemen wij pas zorgeloos investeren!

Zijn er financieringsmogelijkheden voor investeren in een tiny house?

Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden voor het beleggen in een vakantiewoning. Allereerst kunt u een vakantiewoning financieren door middel van een lening. Daarnaast is het ook mogelijk om een hypotheek af te sluiten, echter is een recreatiehypotheek niet bij elke bank mogelijk. Wij kijken graag met u mee naar deze mogelijkheden. Ook is het mogelijk om de overwaarde van uw eerste woning in te zetten, hiermee verhoogt u de hypotheek en kunt u het bedrag aan overwaarde inzetten voor uw tweede woning. Wilt u graag advies over de mogelijkheden?