Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
Tiny house kopen

Tiny house kopen

  • Luxe tiny houses
  • Voor maximaal 4 personen
  • Verkoop gestart
  • Guaranteed return on investment
 

Tiny house in Nederland kopen

Resort Mooi Bemelen wordt uitgebreid met 130 luxe tiny houses, de zogenaamde Berg Lodge! Dit is dé kans voor u om een tiny house in Nederland te kopen op een unieke locatie, de verkoop van deze 3e fase is reeds gestart. Deze kleine, maar zeer complete, vakantiewoning biedt plek aan maximaal 4 personen en heeft een woonoppervlakte van 30 m². De ligging van Resort Mooi Bemelen, midden in het Limburgse heuvellandschap en nabij steden als Maastricht en Valkenburg, maakt een tiny house in Limburg kopen extra aantrekkelijk. 

 

 

Een sfeerimpressie van een tiny house

Tiny house kopen en verhuren

Wilt u een tiny house kopen als belegging? Dan is het zeer interessant om een tiny house te kopen en te verhuren, zodat u een maximaal rendement ontvangt. Maar bij Resort Mooi Bemelen heeft u nog twee andere opties voor het gebruik van de woning; volledig eigen gebruik en een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Hieronder zetten we alle mogelijkheden voor u op een rijtje:

  • Volledige verhuur - Een tiny house kopen om te verhuren betekent dat u zelf geen gebruik kunt maken van de woning. Kiest u voor volledige verhuur dan ontvangt u een vast netto rendement van 6% en wordt de verhuur volledig verzorgd door de professionele verhuurorganisatie van Resort Mooi Bemelen.
  • Eigen gebruik - Wilt u een tiny house in Nederland kopen alleen voor eigen gebruik? Ook dat is mogelijk bij Resort Mooi Bemelen. U kunt in uw eigen vakantiewoning terecht wanneer u wilt, echter is permanente bewoning niet toegestaan.
  • Combinatie van eigen gebruik en verhuur - Wilt u de momenten dat u er zelf niet bent de woning beschikbaar stellen voor de verhuur? Dan kiest u voor een combinatie tussen eigen gebruik en verhuur. U ontvangt geen vast maar een variabel rendement, omdat dit afhankelijk is van de verhuuropbrengsten.
 

Over Resort Mooi Bemelen

Bij Resort Mooi Bemelen heeft u de mogelijkheid een tiny house te kopen vlak bij Maastricht. Deze bourgondische stad ligt op slechts 20 minuten rijden. Dit vakantiepark is ideaal gelegen in het kleine dorpje Bemelen, boven op de Bemelerberg. In de directe omgeving liggen talloze wandel- en fietspaden door de heuvels van Zuid-Limburg. Op het vakantiepark zelf geniet u van faciliteiten zoals het buitenzwembad, de speeltuin voor de kinderen en ook kunt u fietsen huren.

Ligging Green Resort Mooi Bemelen

Bekijk de plattegrond

Tiny house kopen