• Luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg
  • Gegarandeerd rendement
  • Verhuur en (deels) eigen gebruik

Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed is een investering met een laag risico, zeker bij Green Resorts. De schitterende resorts Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland bevinden zich op unieke locaties in Zuid-Limburg, vlak bij Maastricht en Valkenburg. Green Resorts heeft een uniek aanbod met investeringsobjecten. De luxe vakantiehuizen zijn ideaal voor een vakantie in eigen land of als investering in recreatief vastgoed. Het uitzicht op het omliggende landschap, de nabijheid van bruisende steden en de prachtige natuur maken de resorts tot een populaire bestemming voor Nederlandse en internationale toeristen.

 
 
 

Investeringsmogelijkheden in recreatief vastgoed

Investeren in een vakantiewoning levert u bovenal veel vakantieplezier op. Maak zelf gebruik van uw tweede woning en geniet van het Limburgse landschap. Maakt u geen gebruik van uw eigen woning? Dan kunt u deze ook verhuren, wat resulteert in een aantrekkelijk rendement. Indien u de woning volledig ter beschikking stelt voor de verhuur garanderen wij u een meerjarig netto rendement. Zelf heeft u geen omkijken naar de verhuur, onze professionele verhuurorganisatie neemt alle zaken uit handen. Dat betekent dat u werkelijk zorgeloos kunt genieten van uw investering!

Investeren in vastgoed op onze resorts:

 
 

Een investering voor uw spaartegoed met hoog rendement

Het recreatief vastgoedaanbod bestaat bij Green Resorts uit duurzame en luxe recreatiewoningen gelegen op eigen grond. Op Resort Mooi Bemelen kunt u investeren in de comfortabele 4-persoons tiny houses. Bij de bouw is er gebruik gemaakt van duurzame materialen waardoor de vakantiewoningen onderhoudsarm zijn. Met andere woorden, bij Green Resorts investeert u in vastgoed van een ongekende luxe en kwaliteit.

Natuurlijk is het mogelijk om in andere middelen te beleggen. Echter is investeren in vastgoed een belegging die weinig risico’s met zich meebrengt. Tel daarbij de verschillende voordelen op, zoals belastingvoordelen en vermogensopbouw en u heeft een investering waar u vele jaren onbezorgd van geniet. Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden in vastgoed bij Green Resorts? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.