Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resort Sales Immobilien
Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed

Afspraak maken
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%
  • Luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg
  • Met een gegarandeerd rendement oplopend tot 7,4%
  • Combineer verhuur met eigen gebruik

Uw vermogen investeren in vastgoed

Wanneer u uw vermogen op een spaarrekening zet, loopt u de kans dat het vermogen zijn waarde verliest. Er zijn diverse mogelijkheden waar u dan uw geld kan investeren. Spaargeld investeren in vastgoed geeft dan vaak een prima rendement, met relatief kleinere risico's dan bijvoorbeeld aandelen. Maar er zijn interessante alternatieven. Zo biedt investeren in recreatief vastgoed bij Green Resorts een rendement van maar liefst minimaal 7,1% bij volledige verhuur. U kunt er ook voor kiezen om de woning zelf recreatief te gebruiken. Wanneer u voor dit tweede kiest, kunt u in de periode dat u zelf niet aanwezig bent de vakantiewoning alsnog verhuren. De plek waar u deze vakanties door kunt brengen is bij Resort Mooi Bemelen dat zich op een unieke locatie in het Zuid-Limburgse Heuvellandschap bevindt, vlak bij Maastricht en Valkenburg

Uitgelichte vastgoed investeringsobjecten:

Investeren in recreatief vastgoed

Wanneer u besluit te investeren in recreatief vastgoed heeft u de mogelijkheid om de vakantiewoning zelf te gebruiken, volledig te verhuren of een combinatie van beide mogelijkheden. Investeren in een vakantiewoning levert u daardoor naast rendement ook vakantieplezier op. Maak zelf gebruik van uw tweede woning en geniet van het Limburgse landschap. Indien u de woning volledig ter beschikking stelt voor de verhuur garanderen wij u een meerjarig nettorendement. Zelf heeft u geen omkijken naar de verhuur, onze professionele verhuurorganisatie neemt alle zaken voor u uit handen. Dat betekent dat u werkelijk zorgeloos kunt genieten van uw investering! Wilt u meer weten over investeren in recreatief vastgoed?

Een vakantiewoning bij Green Resorts

Het recreatief vastgoedaanbod bestaat bij Green Resorts uit duurzame en luxe recreatiewoningen gelegen op eigen grond. Bij Resort Mooi Bemelen kunt u investeren in een vakantiepark en de daarbij horende 4-persoons tiny houses. Bij de bouw is er gebruik gemaakt van duurzame materialen waardoor de vakantiewoningen onderhoudsarm zijn. Met andere woorden, bij Green Resorts investeert u in vastgoed van een ongekende luxe en kwaliteit. De luxe vakantiehuizen zijn ideaal voor een vakantie in eigen land of als investering in recreatief vastgoed. Het uitzicht op het omliggende landschap, de nabijheid van bruisende steden en de prachtige natuur maken het resort tot een populaire bestemming voor Nederlandse en internationale toeristen.

Maak kennis met het resort en onze professionele verhuurorganisatie

Een investering voor uw spaartegoed met hoog rendement

Uiteraard is het mogelijk om in andere middelen te investeren. Echter is investeren in vastgoed een belegging die weinig risico’s met zich meebrengt. Tel daarbij de verschillende voordelen op. U wordt vrijgesteld van overdrachtsbelasting en daarnaast profiteert u naast het maandelijkse rendement ook weer van de verkoop van de vakantiewoning. Een investering is een nieuw vakantiepark is vaak een waardevaste investering doordat de woningen meer waard worden als het park zich uitbreidt. Daarnaast heeft u een investering waar u vele jaren onbezorgd van kan genieten, terwijl u van aandelen, obligaties of sparen niet direct kan genieten. Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden in vastgoed bij Green Resorts? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.