1. Investeren in recreatief vastgoed
 2. Luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg
 3. Gegarandeerd rendement
 4. Verhuur en eigen gebruik

Investeren in vastgoed

Een waardevaste investering voor de toekomst

Investeren in vastgoed is een investering met een laag risico, zeker bij Resort Mooi Bemelen. Het schitterende vakantiepark in Limburg, bevindt zich bovenop de Bemelerberg en dichtbij de steden Maastricht en Valkenburg. Resort Mooi Bemelen heeft een uniek aanbod met investeringsobjecten. De luxe vakantiehuizen, beschikbaar in drie verschillende varianten, zijn ideaal voor een vakantie in eigen land of als investering in recreatief vastgoed. Het panoramisch uitzicht op het omliggende landschap, de nabijheid van bruisende steden en de prachtige natuur maken dat Resort Mooi Bemelen een populaire bestemming voor Nederlandse en internationale toeristen.

Investeren in een vakantiewoning
levert u bovenal veel vakantieplezier op. Maak zelf gebruik van uw tweede woning en geniet van het Limburgse landschap. Maakt u geen gebruik van uw eigen woning? Dan kunt u deze ook verhuren, wat resulteert in een aantrekkelijk rendement bij uw investering. Indien u de woning volledig ter beschikking stelt voor de verhuur garanderen wij u een meerjarig netto rendement van 7,5% per jaar. Zelf heeft u geen omkijken naar de verhuur, onze professionele verhuurorganisatie neemt alle zaken uit handen. Dat betekent dat u werkelijk zorgeloos kunt genieten van uw investering!

 
 

!UITVERKOCHT! Ravenbosch - Verhuur

De ideale tweede woning met aantoonbaar goede verhuurresultaten.
Ontdek de investeringsmogelijkheden
 

!UITVERKOCHT! Schaelsbergerbosch - Verhuur

BTW terug te vorderen en rendement vrij van inkomstenbelasting.
Ontdek de investeringsmogelijkheden
 

!UITVERKOCHT! Biebosch - Verhuur

Een luxe vakantiewoning speciaal ontwikkeld voor de verhuur.
Ontdek de investeringsmogelijkheden
 

Een investering voor uw spaartegoed met hoog rendement

Het recreatief vastgoed-aanbod bestaat bij Resort Mooi Bemelen uit luxe vakantiehuizen gelegen op eigen grond. De woningen genaamd Biebosch, Ravenbosch en Schaelsbergerbosch variëren van 50 tot 200m2. De woningen worden Turnkey opgeleverd, zijn voorzien van een prachtig interieur en exterieur. De luxe badkamers, ruime slaapkamers en een gezellig woonkamer zorgen voor het echte vakantiegevoel. De tuin rondom de woningen zijn heerlijk groen en speels aangelegd en beschikken over een terras. Bij de bouw is er gebruik gemaakt van duurzame materialen waardoor de vakantiewoningen onderhoudsarm zijn. Met andere woorden, bij Mooi Bemelen investeert u in vastgoed van een ongekende luxe en kwaliteit.

Natuurlijk is het mogelijk om in andere middelen te beleggen. Echter is investeren in vastgoed een belegging die weinig risico’s met zich meebrengt. Tel daarbij de verschillende voordelen op, zoals belastingvoordelen en vermogensopbouw en u heeft een investering waar u vele jaren onbezorgd van geniet.

 
 

De voordelen van investeren in vastgoed bij GreenResorts Mooi Bemelen op een rijtje:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden in vastgoed bij Green Resort - Mooi Bemelen? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

 

Ligging Green Resort Mooi Bemelen