1. Investeren in recreatief vastgoed
 2. Luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg
 3. Gegarandeerd rendement
 4. Verhuur en eigen gebruik

Investeren in vastgoed

Beleg in een vakantiewoning

Investeren in vastgoed is een investering met een laag risico, zeker bij GreenResorts Mooi Bemelen. Dit schitterende vakantiepark in Limburg, bovenop de Bemelerberg en dichtbij Maastricht, biedt unieke investeringsobjecten aan. De luxe vakantiehuizen, beschikbaar in vier verschillende modellen, zijn ideaal voor een vakantie in eigen land of voor verhuur. Met panoramisch uitzicht op het omliggende landschap, tal van resortfaciliteiten, de nabijheid van leuke steden en de prachtige natuur maken dit een populaire bestemming voor Nederlandse en internationale toeristen.

Investeren in een vakantiewoning
levert via twee kanalen rendement; rendement op vakantieplezier wanneer u hem zelf gebruikt, en rendement bij verhuur. GreenResorts Mooi Bemelen maakt uw investering nog interessanter door een meerjarig netto rendement van 7,5% per jaar (bij volledige verhuur) te garanderen. De professionele verhuurorganisatie neemt u alle zaken uit handen waardoor u er dus geen omkijken naar hebt. Dat betekent dat u werkelijk zorgeloos kunt genieten van uw investering.

 
 

Een investering voor uw spaartegoed met hoog rendement

Het recreatief vastgoed-aanbod bestaat bij GreenResorts Mooi Bemelen uit luxe vakantiehuizen op eigen grond. De woningen met de namen Biebosch, Ravenbosch, Schaelsbergerbosch en het twee verdiepingen tellende T Rooth Royal variëren van 50 tot wel 200m2. Ze worden volledig afgewerkt opgeleverd met een prachtig interieur en exterieur, luxe badkamers, ruime slaapkamers en een gezellig woonkamer.

Ook wordt de tuin compleet aangelegd, inclusief terras. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen waardoor de vakantiewoning onderhoudsarm is. Met andere woorden, bij Mooi Bemelen kunt u investeren in vastgoed van een ongekende luxe en kwaliteit.

U kunt natuurlijk kiezen uit meerdere soorten beleggingen. Vastgoed is een vorm van investeren dat vrijwel de minste risico’s met zich meebrengt. Tel daarbij de verschillende voordelen op, zoals belastingvoordelen en vermogensopbouw, en je hebt een investering waar je vele jaren onbezorgd van geniet.

De voordelen van investeren in vastgoed bij GreenResorts Mooi Bemelen op een rijtje:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer informatie over deze woning?

Portrait jan ras dd33d8db 943a 4404 8ce3 10275d12543d

Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs via het algemene telefoonnummer 043 4071321.

 
investeren in vastgoed