Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
Vakantiehuisje Nederland kopen
Afspraak maken
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%
 • Luxe recreatiewoningen in Nederland
 • Op eigen grond
 • Voor verhuur en/of eigen gebruik
 • Gegarandeerd nettorendement oplopend tot 7,4%

Een recreatiewoning kopen in Nederland

Voor recreatief eigen gebruik en/of verhuur

Als u op zoek bent naar een slimme investering met een hoog rendement kunt u een recreatiewoning kopen in Nederland. Dé plek om een vakantiewoning te kopen in Nederland is Resort Mooi Bemelen. Dit vakantiepark biedt verschillende luxe vakantiewoningen op eigen grond en ligt in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg nabij steden als Maastricht en Valkenburg. Onze nieuwste fase is van start gegaan en bestaat uit gloednieuwe Berg Lodges geschikt voor 4 personen en zijn uit te breiden met wellness mogelijkheden. De nieuwste fase van Resort Mooi Bemelen levert een gegarandeerd rendement op oplopend tot 7,4%! Een vakantiewoning kopen in Nederland heeft dan ook meerdere voordelen voor zowel privégebruik als verhuur!

Uitgelichte vakantiehuizen:

De recreatiewoningen van Green Resorts

Een vakantiehuis kopen in Nederland bij Green Resorts kan voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. De nieuwe Berg Lodges zijn geschikt voor 4 personen en hebben een woonoppervlakte van 30 m². De recreatiewoningen op eigen grond hebben een modern ontwerp en kunnen optioneel voorzien worden van wellness mogelijkheden, zoals een hottub en/of een sauna. Ziet u zich al recreëren in uw tweede huis?

  Maak gebruik van onze faciliteiten
  Panoramisch uitzicht
  Optioneel met wellness
  Nabij Valkenburg en Maastricht
 

Een recreatiewoning kopen op een vakantiepark

Resort Mooi Bemelen is gelegen op het plateau van de Bemelerberg en heeft een panoramisch uitzicht. Vanuit het resort bent u binnen 15 minuten met de auto in Maastricht of Valkenburg. Combineer dat met alle faciliteiten op het park, zoals zwembaden, speeltuinen en nog meer; u baadt werkelijk in alle luxe! Bij Resort Mooi Bemelen koopt u een vakantiewoning in Nederland die voldoet aan al uw wensen. Wilt u de recreatiewoningen en Resort Mooi Bemelen zelf komen ontdekken?

Investeren in een recreatiewoning met hoog rendement

Een recreatiewoning kopen in Nederland is een uitstekende belegging. Naast dat u hier het hele jaar door vakantie kunt vieren, is het ook mogelijk om de woning te verhuren wanneer u deze niet gebruikt. Onze verhuurorganisatie neemt de verhuurwerkzaamheden uit handen waardoor u onbezorgd van uw investering kunt profiteren. U ontvangt zelfs een meerjarig nettorendement oplopend tot 7,4% bij volledige verhuur.

Dankzij de unieke ligging van de parken in Nederland, dichtbij Maastricht en Valkenburg, en de Duitse en Belgische grenzen, trekt Resort Mooi Bemelen veel nationale en internationale toeristen. Door de samenwerking met touroperators streeft het resort naar een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Zo geniet u, als eigenaar en verhuurder, van een hoog rendement op uw waardevolle investering!

Investeren bij Green Resorts:

 • Kies voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie
 • Ontzorging door onze professionele verhuurorganisatie
 • Populair vakantiegebied
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Rendement bij verhuur oplopend tot 7,4%
 • Onderhoudsvrij

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Van welke verhuurorganisatie maken jullie gebruik?

Wij werken met onze eigen ervaren verhuurorganisatie. Wanneer u er voor kiest om uw woning gedeeltelijk of geheel te verhuren, nemen wij u alle zorgen uit handen. Onze professionele verhuurorganisatie is continu bezig met het optimaliseren van de verhuur van de vakantiehuizen, om de bezettingsgraad te verhogen én voor u een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Beheer, onderhoud en administratie wordt volledig voor u verzorgd. 

Waarom zou ik een vakantiewoning kopen bij Green Resorts?

Het investeren in recreatief vastgoed brengt veel voordelen met zich mee. Ten eerste is het een goed alternatief voor banksparen en u kunt zelf op vakantie wanneer u dat wilt. Bij Green Resorts is het mogelijk om een vakantiehuisje te kopen in Nederland voor eigen gebruik, om te verhuren of een combinatie van beide. Wanneer u uw woning volledig verhuurt, profiteert u ook van een aantrekkelijk jaarlijks nettorendement. 

Wij staan graag voor u klaar

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen over de investeringsmogelijkheden bij Green Resorts? Onze adviseurs helpen u graag met een persoonlijk advies.