1. Vakantiehuis voor eigen gebruik
  2. Gelegen in Zuid-Limburg
  3. Faciliteiten voor jong en oud

Vakantiehuis voor eigen gebruik

De aankoop van een vakantiehuis bij Green Resorts is, mede dankzij de unieke ligging van de vakantieparken en de vele faciliteiten zeer geschikt voor eigen gebruik. 

  • Kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen
  • Unieke locaties in Zuid-Limburg
  • Het gehele jaar genieten in uw eigen vakantiehuis
  • Vele faciliteiten voor jong en oud

Wanneer u een vakantiehuis koopt bij Resort Heuvelland of Resort Mooi Bemelen voor eigen gebruik, dan bent u de enige gebruiker van het vakantiehuis. U mag 365 dagen recreëren in de woning op het resort, maar er niet permanent wonen. Een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik geeft u de kans om de vakantiehuis helemaal in te richten zoals u zelf wilt.

U kunt er ook voor kiezen om bij het kopen van een vakantiehuis voor eigen gebruik, deze (gedeeltelijk) te verhuren. Het verhuren gebeurt bij Green Resorts middels een professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u de kosten minimaliseren en daarnaast zelf ook onbezorgd van uw vakantiehuis genieten. De vakantiewoning is dan een investering en de woning wordt door een professioneel bedrijf ingericht voor de verhuur. Wanneer de vakantiewoning wordt verhuurd, ontvangt de eigenaar een gedeelte van de verhuuropbrengsten. 

 
Brochure aanvragen
 

Aanbod vakantiehuizen eigen gebruik: