Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
Vakantiewoning kopen Nederland

Vakantiewoning kopen Nederland

Open dagen
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%
 • Luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg
 • Nabij Maastricht en Valkenburg
 • Voor verhuur en/of eigen gebruik

Vakantiewoning kopen in Nederland

Door een vakantiewoning te kopen in Nederland kunt u onbeperkt vakantie vieren of een aantrekkelijk rendement oplopend tot 7,4% ontvangen bij verhuur van de woning. Dit is beide mogelijk bij Green Resorts. Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland zijn luxe resorts met uitstekende faciliteiten. Beide zijn gelegen in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap. Bovendien liggen de steden Maastricht en Valkenburg om de hoek evenals de Duitse en Belgische grens. Door de ligging van de luxe resorts en de faciliteiten zijn de vakantieparken een aantrekkelijke vakantiebestemming voor jong en oud en daarmee ook een interessante investering. Een vakantiewoning kopen in Nederland heeft dan ook meerdere voordelen voor zowel privé gebruik als verhuur!

Vakantiewoningen te koop in Nederland

Wanneer u een vakantiewoning wilt kopen bij Resort Mooi Bemelen heeft u keuze uit diverse types. De woningen zijn luxe, het interieur en exterieur zijn modern en de perfecte afwerking maakt dat u zich meteen thuis voelt. Met een gezellige woonkamer, keuken met inbouwapparatuur, comfortabele slaapkamers, luxe badkamer(s) en aangelegde tuin wordt ieder vakantiehuis turnkey opgeleverd. Voor 4 tot 6 personen, zijn ze ideaal als tweede huis of als investeringsobject.

Ons aanbod beschikbare vakantiewoningen te koop in Nederland

Een vakantiewoning kopen in Nederland met een hoog rendement

Een vakantievilla kopen in Nederland geeft u natuurlijk direct vakantieplezier. Daarnaast kunt u de woning ook verhuren, dit levert u een aantrekkelijk rendement op. Bij volledige verhuur garanderen wij u een interessant meerjarig nettorendement oplopend tot 7,4%. Onze professionele verhuurorganisatie zal u hierbij ontzorgen en werkt samen met diverse touroperators om een zo hoog mogelijke bezettingsgraad te realiseren. Zuid-Limburg trekt veel toeristen door de nabijheid van de Belgische en Duitse grenzen, de prachtige natuurgebieden en de vele events. De unieke ligging van het vakantiepark, de professionele verhuurorganisatie en de resortfaciliteiten maken dat de resorts van Green Resorts een uitzonderlijke kans zijn om te investeren in recreatief vastgoed. Ziet u uzelf al zitten bij een van onze luxe vakantiehuizen in Nederland?

De voordelen van een vakantiewoning kopen in Nederland

 • Verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitstekende faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • Interessant gegarandeerd meerjarig nettorendement tot 7,4%
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot aankoop van een vakantiewoning in Nederland? Neem dan vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

Ligging Resort Mooi Bemelen

Veelgestelde vragen over een vakantiehuis kopen in Nederland

Wilt u een vakantiehuis in Nederland kopen om te verhuren?

Bij Green Resorts is het mogelijk om een vakantiehuis te kopen in Nederland om te verhuren. Deze woningen staan op ons vakantiepark in Zuid-Limburg, Resort Mooi Bemelen. De duurzame woningen zijn zeer geschikt voor eigen gebruik, maar ook voor volledige of gedeeltelijke verhuur. Wilt u uw woning verhuren? Dan regelt onze professionele verhuurorganisatie dit voor u. U profiteert dan van een aantrekkelijk meerjarig nettorendement.

Waar kan ik een vakantiewoning kopen in Nederland?

Bij Green Resorts kunt u investeren in luxe vakantiewoningen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Resort Mooi Bemelen bied diverse types vakantiewoningen aan. Gaat u voor een tiny house? Of wilt u toch liever een vakantievilla kopen in Nederland? De woningen liggen op aantrekkelijke vakantielocaties waardoor zowel privé gebruik als verhuur van uw vakantiehuis interessant zijn.

Waarom zou ik een vakantiehuis kopen bij GreenResorts?

Het investeren in recreatief vastgoed brengt veel voordelen met zich mee. Ten eerste is het een goed alternatief voor banksparen en u kunt zelf op vakantie wanneer u dat wilt. Bij Green Resorts is het mogelijk om een vakantiewoning te kopen in Nederland voor eigen gebruik, om te verhuren of een combinatie van beide. Wanneer u uw woning volledig verhuurt profiteert u ook van een aantrekkelijk jaarlijks nettorendement. Over de verhuur van de vakantiewoningen hoeft u zich niet druk de maken. Deze wordt gerealiseerd door de professionele verhuurorganisatie van Resort Mooi Bemelen.

Wat zijn de voordelen van een tweede huis kopen?

Wilt u graag een tweede huis kopen? Dan adviseren wij een combinatie van eigen gebruik én verhuur. Zo kunt u vakantie vieren op elk moment dat het u uitkomt en tegelijkertijd profiteren van een aantrekkelijk rendement wanneer u uw woning niet gebruikt. Ons vakantiepark biedt uitstekende faciliteiten en zijn gelegen op een schitterende vakantielocatie in het Zuid-Limburgse heuvellandschap.