1. Vakantiewoning kopen Nederland
 2. Luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg
 3. Nabij Maastricht en Valkenburg
 4. Voor verhuur en eigen gebruik

Vakantiewoning kopen in Nederland

Nabij Maastricht en Valkenburg

Door een vakantiewoning te kopen in Nederland kunt u onbeperkt vakantie vieren of een aantrekkelijk rendement verdienen met de woning. Dit is beide mogelijk bij Resorts Mooi Bemelen. Nederland heeft er met dit vakantiepark in Limburg een luxe vakantieresort bij. Vanaf het park, gelegen op de Bemelerberg, heeft u een schitterend panoramisch uitzicht over het Nederlandse landschap. Daarnaast liggen de steden Maastricht en Valkenburg liggen om de hoek, door de ligging van het luxe resort en de faciliteiten is het vakantiepark een aantrekkelijke vakantiebestemming voor jong en oud.

Indien u een vakantiewoning wilt kopen bij Resort Mooi Bemelen heeft u keuze uit drie types. De designs van Biebosch, Ravenbosch en Schaelsbergerbosch zijn speciaal voor het park ontworpen. Het interieur en exterieur is modern en de perfecte afwerking maakt dat u zich meteen thuis voelt. Met een gezellige woonkamer, keuken met inbouwapparatuur, ruime slaapkamers, een luxe badkamer en aangelegde tuin wordt ieder vakantiehuis turnkey opgeleverd. Variërend van 50 tot 75m2, voor 4 tot 6 personen, zijn ze ideaal als tweede huis of als investeringsobject. Een vakantiehuis kopen in Nederland biedt u vele mogelijkheden.

 
 

Ons aanbod vakantiewoningen te koop in Nederland

!UITVERKOCHT! Biebosch - Verhuur

Een 4-persoons vakantiehuis voorzien van luxe faciliteiten.
Bekijk de woning
 

!UITVERKOCHT! Schaelsbergerbosch - Verhuur

Een 6-persoons vakantiehuis gelegen op een grote kavel met aanlegde tuin.
Bekijk de woning
 

!UITVERKOCHT! Ravenbosch - Verhuur

Een 6-persoons vakantiehuis door zijn stijl en klasse de ideale tweede woning.
Bekijk de woning
 

Een vakantiewoning kopen in Nederland met een hoog rendement

Een vakantiewoning kopen in Nederland geeft u natuurlijk direct vakantieplezier. Daarnaast kunt u de woning ook verhuren dit levert u een aantrekkelijk rendement op. Bij volledige verhuur garanderen wij u een meerjarig netto rendement van 7,5%, wat uitkomt op minimaal €13.312,50 per jaar. Onze professionele verhuurorganisatie zal u hierbij ontzorgen en werkt samen met diverse touroperators om een zo hoog mogelijke bezettingsgraad te realiseren.

Deze regio in Nederland trekt veel toeristen door de nabijheid van de Belgische en Duitse grenzen, de prachtige natuurgebieden en de vele events. De unieke ligging van het park, de professionele verhuurorganisatie en de resortfaciliteiten maken dat Resort Mooi Bemelen een uitzonderlijke kans is om te investeren in recreatief vastgoed. Ziet u zichzelf al zitten bij een van onze luxe vakantiehuizen in Nederland?

 
 

De voordelen van een vakantiewoning kopen in Nederland:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot aankoop van een vakantiewoning in Nederland. Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

 

Ligging Resort Mooi Bemelen

Wilt u een vakantiehuis in Nederland kopen om te verhuren?

Bij Green Resorts is het mogelijk om een vakantiehuis te kopen in Nederland om te verhuren. Deze woningen staan op drie van onze vakantieparken in Zuid-Limburg, in Brabant en in Gelderland. De duurzame woningen zijn zeer geschikt voor eigen gebruik, maar ook voor verhuur. Wilt u uw woning verhuren? Dan regelt onze professionele verhuurorganisatie dit. U profiteert van 7,5% netto rendement bij volledige verhuur.

Waar kan ik een vakantiewoning kopen in Nederland?

Bij Green Resorts kunt u investeren in vakantiehuisjes op drie vakantieparken in Nederland. Namelijk in Gelderland bij Resort Klarenbeek, in Brabant bij Resort WaterWeelde en tenslotte bij Resort Mooi Bemelen in Zuid-Limburg. De woningen liggen op aantrekkelijke vakantielocaties waardoor het zeker ook een aanrader is om zelf vakantie te vieren in uw vakantiehuis.

Waarom zou ik een vakantiehuisje kopen bij GreenResorts?

Het investeren in vastgoed brengt veel voordelen met zich mee. Ten eerste is het een goed alternatief voor banksparen en u kunt zelf op vakantie wanneer u dat wilt. Bij Green Resorts is het mogelijk om een vakantiewoning te kopen in Nederland voor eigen gebruik en om te verhuren. Wanneer u deze volledig verhuurt profiteert u ook van een jaarlijks rendement van wel 7,5% per jaar. Over de verhuur van de vakantiewoningen hoeft u zich niet druk de maken. Deze wordt gerealiseerd door een professionele verhuurorganisatie.

Wat zijn de voordelen van een tweede huis kopen?

Wilt u graag een tweede huis kopen? Dan adviseren wij een combinatie van eigen gebruik én verhuur. Zo kunt u vakantie vieren op elk moment dat het u uitkomt en tegelijkertijd profiteren van een aantrekkelijk rendement wanneer u uw woning niet gebruikt. Onze vakantieparken bieden uitstekende faciliteiten en zijn gelegen op schitterende vakantielocaties.