1. Vakantiewoning kopen Nederland
 2. Luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg
 3. Nabij Limburg en Valkenburg
 4. Voor verhuur en eigen gebruik

Vakantiewoning kopen Nederland

GreenResorts biedt u nu de kans

Onbeperkt vakantie vieren in eigen land in uw eigen tweede huis? Of direct rendement verdienen op uw investering? Dan kunt u natuurlijk een vakantiewoning kopen. Nederland heeft er met GreenResorts Mooi Bemelen in Limburg een prachtig vakantiepark bij. Gelegen op de Bemelerberg met een schitterend panoramisch uitzicht, en dichtbij steden zoals Maastricht en Valkenburg, zijn de luxe vakantiewoningen een slimme belegging. De vier verschillende objecten, gelegen op eigen grond, zijn ieder volledig op zichzelf staande woningen. De designs van Biebosch, Ravenbosch en Schaelsbergerbosch zijn speciaal voor het park ontworpen. Het interieur en exterieur is modern en de perfecte afwerking maakt dat je je meteen thuis voelt. Met een gezellige woonkamer, keuken met inbouwapparatuur, ruime slaapkamers, een luxe badkamer en aangelegde tuin wordt ieder vakantiehuis sleutelklaar opgeleverd. Variërend van 50 tot 75m2, voor 4 tot wel 6 personen, zijn ze ideaal als tweede huis, en voor de verhuur.

 
 

Investeren in een vakantiewoning in Nederland met hoog rendement

Door te beleggen in een tweede huis haalt u natuurlijk direct rendement op vakantieplezier. En als de woning verhuurt kan worden als u er zelf geen gebruik van maakt dan levert het ook extra inkomsten op. GreenResorts Mooi Bemelen garandeert namelijk een minimaal meerjarig netto rendement van €13.312,50 per jaar bij volledige verhuur. Dit doen ze door de samenwerkingen met touroperators zoals ElkePlek.nl en Booking.com voor een continue en zo hoog mogelijke bezettingsgraad.

Deze regio in Nederland trekt veel toeristen door de nabijheid van de Belgische en Duitse grenzen, de prachtige natuurgebieden en de vele events. Door de unieke ligging van het park, de professionele verhuurorganisatie en de resortfaciliteiten is GreenResorts dan ook een uitzonderlijke kans als u wilt investeren in recreatief vastgoed. Wilt u een vakantiewoning kopen in Nederland? GreenResorts biedt u nu de kans. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van een vakantiewoning in Nederland bij GreenResorts op een rijtje:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiewoning in Nederland?

Portrait img 7952 0eb77e58 2e6f 45c8 8dfc d35cb6d3ff24

Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs via het algemene telefoonnummer 043 4071321.

 
vakantiewoning kopen Nederland