1. Vakantiewoning kopen Nederland
 2. Luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg
 3. Nabij Limburg en Valkenburg
 4. Voor verhuur en eigen gebruik

Vakantiewoning kopen in Nederland

Nabij Maastricht en Valkenburg

Door een vakantiewoning te kopen in Nederland kunt u onbeperkt vakantie vieren of een aantrekkelijk rendement verdienen met de woning. Dit is beide mogelijk bij Resorts Mooi Bemelen. Nederland heeft er met dit vakantiepark in Limburg een luxe vakantieresort bij. Vanaf het park, gelegen op de Bemelerberg, heeft u een schitterend panoramisch uitzicht over het Nederlandse landschap. Daarnaast liggen de steden Maastricht en Valkenburg liggen om de hoek, door de ligging van het luxe resort en de faciliteiten is het vakantiepark een aantrekkelijke vakantiebestemming voor jong en oud.

Indien u een vakantiewoning wilt kopen bij Resort Mooi Bemelen heeft u keuze uit drie types. De designs van Biebosch, Ravenbosch en Schaelsbergerbosch zijn speciaal voor het park ontworpen. Het interieur en exterieur is modern en de perfecte afwerking maakt dat u zich meteen thuis voelt. Met een gezellige woonkamer, keuken met inbouwapparatuur, ruime slaapkamers, een luxe badkamer en aangelegde tuin wordt ieder vakantiehuis turnkey opgeleverd. Variërend van 50 tot 75m2, voor 4 tot 6 personen, zijn ze ideaal als tweede huis of als investeringsobject. Een vakantiehuis kopen in Nederland biedt u vele mogelijkheden.

 
 

Ons aanbod vakantiewoningen te koop in Nederland

Biebosch - Verhuur

Een 4-persoons vakantiehuis voorzien van luxe faciliteiten.
Bekijk de woning
 

Schaelsbergerbosch - Verhuur

Een 6-persoons vakantiehuis gelegen op een grote kavel met aanlegde tuin.
Bekijk de woning
 

Ravenbosch - Verhuur

Een 6-persoons vakantiehuis door zijn stijl en klasse de ideale tweede woning.
Bekijk de woning
 

Een vakantiewoning kopen in Nederland met een hoog rendement

Een vakantiewoning kopen in Nederland geeft u natuurlijk direct vakantieplezier. Daarnaast kunt u de woning ook verhuren dit levert u een aantrekkelijk rendement op. Bij volledige verhuur garanderen wij u een meerjarig netto rendement van 7,5%, wat uitkomt op minimaal €13.312,50 per jaar. Onze professionele verhuurorganisatie zal u hierbij ontzorgen en werkt samen met diverse touroperators om een zo hoog mogelijke bezettingsgraad te realiseren.

Deze regio in Nederland trekt veel toeristen door de nabijheid van de Belgische en Duitse grenzen, de prachtige natuurgebieden en de vele events. De unieke ligging van het park, de professionele verhuurorganisatie en de resortfaciliteiten maken dat Resort Mooi Bemelen een uitzonderlijke kans is om te investeren in recreatief vastgoed. Ziet u zichzelf al zitten bij een van onze luxe vakantiehuizen in Nederland?

 
 

De voordelen van een vakantiewoning kopen in Nederland:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot aankoop van een vakantiewoning in Nederland. Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

 

Ligging Resort Mooi Bemelen