Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resort Sales Immobilien
Wellness recreatiewoning

Investeren in wellness recreatiewoningen

Afspraak maken
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%
 • Luxe recreatiewoningen met privé wellness
 • Hottub en/of sauna
 • Geschikt voor 4 personen

Een recreatiewoning met wellness kopen

Bent u op zoek naar een recreatiewoning met privé wellness mogelijkheden? De nieuwste fase van Resort Mooi Bemelen bestaat uit 130 gloednieuwe Berg Lodges die voorzien kunnen worden van hottub en/of sauna. Of u de woning nou voor eigen recreatief gebruik aanschaft of voor de verhuur, een wellness recreatiewoning biedt talloze voordelen. Zo resulteert een wellness woning in een hoge bezettingsgraad en biedt het verschillende gezondheidsvoordelen. De wellness woningen liggen in Limburg op het plateau van de Bemelerberg met een panoramisch uitzicht. 

Onze nieuwste wellness recreatiewoning:

Ontdek het veranderende heuvellandschap

De wellness Berg Lodges zijn voorzien van de nodige luxe en comfort. U kunt ervoor kiezen om de woning aan te schaffen met een hottub en/of sauna. Door de wellness mogelijkheden en ligging is het jaar rond genieten van het veranderde heuvellandschap. Vanuit uw wellness woning kunt de prachtige omgeving ontdekken en kan een bezoek aan Nationaal Park Hoge Kempen of het Drielandenpunt in Vaals niet ontbreken. Resort Mooi Bemelen ligt tussen de steden Maastricht en Valkenburg waardoor er altijd wat te beleven is. Als woningeigenaar bent u ook vrij om gebruik te maken van alle parkfaciliteiten zoals ons zwembad, Grand Café en speeltuin. Wilt u de wellness recreatiewoningen in Nederland graag een keer komen bezichtigen? Ons team staat voor u klaar om u verder te informeren en adviseren.

Ontvang maandelijkse verhuuropbrengsten

Green Resorts ontwikkelt en beheert al ruim 10 jaar prachtige vakantieresorts in Nederland. U kunt investeren in een wellness recreatiewoning voor eigen gebruik of voor (gedeeltelijke) verhuur. Wanneer u kiest voor verhuur ontvangt u een vast nettorendement oplopend tot 7,4%. Daarnaast wordt u op het gebied van verhuur en onderhoud volledig ontzorgt door onze professionele verhuurorganisatie. Zo werken wij samen met een gespecialiseerd online marketingbureau en diverse touroperators om de zichtbaarheid van uw woning te vergroten. Hierdoor is het voor ons mogelijk een hogere bezettingsgraad na te streven en u een optimaal rendement te leveren. Zelf houdt u altijd controle en inzicht door ons online reserveringssysteem. Wilt u graag meer weten?

  Ruim 10 jaar ervaring in de recreatiebranche
  Ontvang een vast nettorendement oplopen tot 7,4%
  Verhuur en onderhoud wordt verzorgd
  Online marketing en samenwerking met touroperators

De verschillende gebruiksmogelijkheden:

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Waarom is wellness een toegevoegde waarde voor mijn recreatiewoning?

Doordat iedereen in het dagelijks leven erg druk is, ontstaat er steeds meer behoefte naar ontspanning op vakantie. Privé wellness mogelijkheden helpen hier aan mee. Als eigenaar of gast kunt u het lekker dichtbij de vakantiewoning houden en kunt u ook even genieten van het samen zijn. Daarnaast hechten steeds meer (jongere) mensen waarde aan privacy en wordt de openbare sauna minder snel opgezocht. We zien dat de vraag naar vakantiewoningen met wellness stijgt en daardoor ook resulteert in een hogere bezettingsgraad.