• Luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg
  • Voor verhuur en/of eigen gebruik
  • Gegarandeerd rendement

Investeren in een recreatiewoning in Nederland

Als u op zoek bent naar een slimme investering met een hoog rendement kunt u een recreatiewoning kopen in Nederland. Het land heeft tal van mooie plekken waar u kunt investeren in een tweede huis of vakantiewoning. Één van deze mooie plekken is Resort Mooi Bemelen. Dit vakantiepark ligt namelijk in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg en biedt verschillende luxe vakantiewoningen gelegen op eigen grond.

 

Uitgelichte recreatiewoning:

Verkoop 3e fase gestart!

 

Onze recreatiewoningen

Binnen ons aanbod vindt u tiny houses en luxe villa's voor maximaal 10 personen variërend van 30 tot 200m². Deze vakantiewoningen zijn ideaal voor eigen gebruik, voor de verhuur of een combinatie van beide. Het moderne ontwerp van de huizen, de afwerking, inbouwapparatuur en grote raampartijen maken ieder huis een heerlijk ‘thuis’. Combineer dat met alle resortfaciliteiten op het park, zoals zwembaden, speeltuinen en nog meer; en u baadt werkelijk in alle luxe! Bij Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland kunt u dus een recreatiewoning kopen in Nederland die voldoet aan al uw wensen.

Beschikbare recreatiewoningen in Nederland

 
 
 

Investeren in een recreatiewoning met hoog rendement

Een recreatiewoning kopen in Nederland is een uitstekende belegging. Naast dat u hier het hele jaar door vakantie kunt vieren, kunt u er ook voor kiezen om de woning te verhuren wanneer u deze niet gebruikt. Onze verhuurorganisatie neemt de verhuurwerkzaamheden uit handen waardoor u onbezorgd van uw investering kunt profiteren. U ontvangt zelfs een interessant meerjarig netto rendement bij volledige verhuur.

Dankzij de unieke ligging van de parken in Nederland, dichtbij Maastricht en Valkenburg, en de Duitse en Belgische grenzen, trekken Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland veel nationale en internationale toeristen. Door de samenwerking met nationale en internationale touroperators streeft het resort te allen tijde een zo hoog mogelijke bezettingsgraad na. Zo geniet u, als eigenaar en verhuurder, van een hoog rendement op uw waardevolle investering!

De voordelen:

  • Voor verhuur, eigen gebruik en combinatie hiervan
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Aantrekkelijk vakantiegebied
  • Uitgebreide parkfaciliteiten
  • Kwalitatieve en duurzame woningen
  • Aantrekkelijk rendement
  • Onderhoudsvrij
 

Ontdek Resort Mooi Bemelen ⤵

 
 

Veelgestelde vragen

Waarom een recreatiewoning kopen?

Wanneer u investeert in een recreatiewoning creëert u een plek om helemaal tot rust te komen en profiteert u hier ook nog eens van een aantrekkelijk rendement. Dit zijn de twee populairste redenen om een recreatiewoning te kopen.

 

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen over de investeringsmogelijkheden bij Green Resorts? Onze adviseurs helpen u graag met een persoonlijke advies. Vul onderstaand formulier in.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.