Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
Recreatiewoning kopen Nederland

Recreatiewoning kopen in Nederland

9,5% rendement!
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement.
 • Luxe recreatiewoningen in Zuid-Limburg
 • Voor verhuur en/of eigen gebruik
 • Gegarandeerd nettorendement van 9,5%
 • Met eigen grond

Investeren in een recreatiewoning in Nederland

Als u op zoek bent naar een slimme investering met een hoog rendement kunt u een recreatiewoning kopen in Nederland. Bij Green Resorts kunt u investeren in een tweede huis of vakantiewoning. Dé plek om een recreatiewoning te kopen in Nederland is Resort Mooi Bemelen. Dit vakantiepark ligt namelijk in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg en biedt verschillende luxe vakantiewoningen gelegen op eigen grond. Onze nieuwste fase is van start gegaan en bestaat uit 130 gloednieuwe Berg Lodges. De nieuwste fase van Resort Mooi Bemelen levert een gegarandeerd rendement op van 9,5%!

Uitgelichte recreatiewoning:

Verkoop 3e fase gestart!

De recreatiewoningen van Green Resorts

Een recreatiewoning kopen in Nederland bij Green Resorts kan voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. De nieuwe Berg Lodges zijn geschikt voor 4 personen en hebben een woonoppervlakte van 30 m². De recreatiewoningen op eigen grond hebben een modern ontwerp en kunnen optioneel voorzien worden van wellness mogelijkheden, zoals een hottub en/of een sauna. Ziet u zich al recreëren in uw tweede huis?

  Maak gebruik van onze faciliteiten
  Panoramisch uitzicht
  Optioneel met wellness
  Nabij Valkenburg en Maastricht

Een recreatiewoning kopen op een vakantiepark

Resort Mooi Bemelen is gelegen op het plateau van de Bemelerberg en heeft een panoramisch uitzicht. Vanuit het resort bent u binnen 15 minuten met de auto in Maastricht of Valkenburg. Combineer dat met alle faciliteiten op het park, zoals zwembaden, speeltuinen en nog meer; u baadt werkelijk in alle luxe! Bij Resort Mooi Bemelen koopt u een recreatiewoning in Nederland die voldoet aan al uw wensen. Wilt u de recreatiewoningen en Resort Mooi Bemelen zelf komen ontdekken?

 

Investeren in een recreatiewoning met hoog rendement

Een recreatiewoning kopen in Nederland is een uitstekende belegging. Naast dat u hier het hele jaar door vakantie kunt vieren, is het ook mogelijk om de woning te verhuren wanneer u deze niet gebruikt. Onze verhuurorganisatie neemt de verhuurwerkzaamheden uit handen waardoor u onbezorgd van uw investering kunt profiteren. U ontvangt zelfs een meerjarig nettorendement van 9,5% bij volledige verhuur.

Dankzij de unieke ligging van de parken in Nederland, dichtbij Maastricht en Valkenburg, en de Duitse en Belgische grenzen, trekt Resort Mooi Bemelen veel nationale en internationale toeristen. Door de samenwerking met touroperators streeft het resort naar een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Zo geniet u, als eigenaar en verhuurder, van een hoog rendement op uw waardevolle investering!

Investeren bij Green Resorts:

 • Kies voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie
 • Ontzorging door onze professionele verhuurorganisatie
 • Populair vakantiegebied
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • 9,5% rendement bij verhuur
 • Onderhoudsvrij

Ontdek Resort Mooi Bemelen ⤵

Veelgestelde vragen

Waarom een recreatiewoning kopen in Nederland?

Wanneer u investeert in een recreatiewoning creëert u een plek om helemaal tot rust te komen en profiteert u ook nog eens van een aantrekkelijk rendement. Bij volledige verhuur zelfs van een rendement van 9,5%! Daarnaast investeert u ook in een waardevast object en is het een goede keuze om het risico van uw beleggingsportefeuille te spreiden. 

Wij staan graag voor u klaar

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen over de investeringsmogelijkheden bij Green Resorts? Onze adviseurs helpen u graag met een persoonlijk advies.