1. Recreatiewoning kopen Nederland
  2. Luxe vakantiehuizen Zuid-Limburg
  3. Gegarandeerd rendement

Recreatiewoning kopen Nederland

7,5% gegarandeerd rendement

Als u op zoek bent naar een slimme investering met een hoog rendement kunt u een recreatiewoning kopen. Nederland heeft tal van mooie plekken waar u zou kunnen investeren in een tweede huis of vakantiewoning, maar GreenResorts Mooi Bemelen is erg bijzonder. Dit luxe vakantiepark ligt namelijk bovenop de Bemelerberg in Zuid-Limburg en heeft een vier modellen luxe woningen, gelegen op eigen grond, in het aanbod.

De recreatiewoningen met de namen Biebosch, Ravenbosch, Schaelsbergerbosch en het luxueuze T Rooth Royal variëren van 50 tot 200m2 en zijn daarmee ideaal voor eigen gebruik of verhuur. Het moderne ontwerp van de huizen, de perfecte afwerking, ruime kamers, inbouwapparatuur en grote raampartijen maken ieder huis een heerlijk ‘thuis’. Combineer dat met alle resortfaciliteiten op het park, zoals zwembaden, indoor gym, restaurant, sportgelegenheden en nog meer, en u baadt werkelijk in alle luxe.

 
 

Investeren in een recreatiewoning in Nederland met hoog rendement?

Beleggen in een recreatiewoning op Mooi Bemelen in Limburg is een uitstekende keuze. Naast dat u hier het hele jaar door altijd vakantie kunt vieren, kunt u er ook voor kiezen om de woning te verhuren wanneer u deze niet gebruikt. De verhuurorganisatie neemt u woning onder z’n hoede, waardoor u onbezorgd van uw investering kunt profiteren. U ontvangt zelfs een gegarandeerd meerjarig netto rendement van € 13.950,- (ofwel 7,5%) per jaar bij volledige verhuur.

Dankzij de unieke ligging van het park in Nederland, dichtbij Maastricht en Valkenburg, en de Duitse en Belgische grenzen, trekt Mooi Bemelen veel nationale en internationale toeristen aan. Door de samenwerking met touroperators zoals ElkePlek.nl en Booking.com streeft het resort ook te allen tijde een zo hoog mogelijke bezettingsgraad na. Zo geniet u, als eigenaar en verhuurder, van een hoog rendement op uw waardevolle investering.

Wilt u ook een recreatiewoning kopen? Nederland heeft in Zuid-Limburg ontzettend veel te bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De voordelen van het kopen van een recreatiewoning in Nederland:

  • Verhuur en eigen gebruik
  • Eigen professionele verhuurorganisatie
  • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
  • Uitgebreide faciliteiten
  • Kwalitatieve en duurzame woningen
  • Vakantiehuizen op eigen grond
  • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
  • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur
 

Wilt u meer informatie over deze woning?

Portrait img 7952 0eb77e58 2e6f 45c8 8dfc d35cb6d3ff24

Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs via het algemene telefoonnummer 043 4071321.

 
recreatiewoning kopen nederland