1. Recreatiewoning kopen Nederland
 2. Luxe vakantiehuizen Zuid-Limburg
 3. Voor verhuur en eigen gebruik
 4. Gegarandeerd rendement

Recreatiewoning kopen Nederland

Verhuur met 7,5% gegarandeerd rendement

Als u op zoek bent naar een slimme investering met een hoog rendement kunt u een recreatiewoning kopen in Nederland. Het land heeft tal van mooie plekken waar u zou kunnen investeren in een tweede huis of vakantiewoning, maar Resort Mooi Bemelen is erg bijzonder. Het luxe vakantiepark ligt namelijk bovenop de Bemelerberg in Zuid-Limburg en heeft een drie modellen luxe woningen, gelegen op eigen grond, in het aanbod.

De recreatiewoningen met de namen Biebosch, Ravenbosch en Schaelsbergerbosch variëren van 50 tot 200m2 en zijn daarmee ideaal voor eigen gebruik of verhuur. Het moderne ontwerp van de huizen, de afwerking, ruime kamers, inbouwapparatuur en grote raampartijen maken ieder huis een heerlijk ‘thuis’. Combineer dat met alle resortfaciliteiten op het park, zoals zwembaden, indoor gym, restaurant, sportgelegenheden en nog meer, en u baadt werkelijk in alle luxe. Bij Resort Mooi Bemelen kunt u dus een recreatiewoning kopen die voldoet aan al uw wensen.

 
 

!UITVERKOCHT! Biebosch - Verhuur

De Biebosch kenmerkt zich door zijn bijzondere vormgeving.
Bekijk de woning
 

!UITVERKOCHT! Schaelsbergerbosch - Verhuur

Onder architectuur ontworpen een lust voor het oog.
Bekijk de woning
 

!UITVERKOCHT! Ravenbosch - Verhuur

De Ravenbosch is door zijn stijl en klasse de ideale tweede woning.
Bekijk de woning
 

Investeren in een recreatiewoning in Nederland met hoog rendement?

Een recreatiewoning kopen op Mooi Bemelen in Limburg is een uitstekende belegging. Naast dat u hier het hele jaar door vakantie kunt vieren, kunt u er ook voor kiezen om de woning te verhuren wanneer u deze niet gebruikt. Onze verhuurorganisatie neemt uw woning onder z’n hoede, waardoor u onbezorgd van uw investering kunt profiteren. U ontvangt zelfs een gegarandeerd meerjarig netto rendement van € 13.950,- (ofwel 7,5%) per jaar bij volledige verhuur.

Dankzij de unieke ligging van het park in Nederland, dichtbij Maastricht en Valkenburg, en de Duitse en Belgische grenzen, trekt Mooi Bemelen veel nationale en internationale toeristen aan. Door de samenwerking met nationale en internationale touroperators streeft het resort te allen tijde een zo hoog mogelijke bezettingsgraad na. Zo geniet u, als eigenaar en verhuurder, van een hoog rendement op uw waardevolle investering!

 
 

De voordelen van het kopen van een recreatiewoning kopen in Nederland:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een recreatiewoning kopen in Nederland. Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

 

Ligging Resort Mooi Bemelen