1. Investeren in een vakantiepark
 2. Vakantiepark met binnen-en buitenzwembad
 3. Luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg
 4. Voor verhuur en eigen gebruik

Investeer in een vakantiewoning

Gegarandeerd hoog rendement

Investeren in recreatief vastgoed is een waardevolle belegging, zeker wanneer u kunt rekenen op een vast rendement. GreenResorts Mooi Bemelen in Limburg biedt particuliere en zakelijke investeerders in een recreatiewoning op het vakantiepark een unieke kans – een minimaal rendement van €11.700 per jaar op luxe vakantiehuizen bij volledige verhuur. Telt u daarbij ook het rendement op vakantieplezier op, dan maakt u een slimme investering die jarenlang rendement oplevert.

Vastgoed is een stabiele vorm van investeren waarbij u uw vermogen opbouwt. Mooi Bemelen biedt u daarbij een gegarandeerd meerjarig nettorendement wat het investeren in een vakantiepark een interessante optie maakt. Daarnaast geniet u ook van andere voordelen wanneer u investeert in een vakantiehuis, waaronder:

 • Rendement vrij van inkomstenbelasting
 • Btw terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop
 • Goede verhuurresultaten door de professionele verhuurorganisatie
 • Samenwerking met gerenommeerde touroperators
 

GreenResorts Mooi Bemelen – een unieke en waardevolle investering

GreenResorts Mooi Bemelen is een nieuw vakantiepark in Limburg gelegen op het plateau van de Bemelerberg met een schitterend panoramisch uitzicht over het heuvellandschap. Maastricht en Valkenburg liggen om de hoek, evenals de Belgische en Duitse grenzen. Door de centrale ligging te midden van natuurgebieden, uitvalswegen, bezienswaardigheden en events trekt dit prachtige gebied tal van nationale en internationale toeristen. Investeren in vakantiepark Mooi Bemelen betekent gegarandeerd plezier. 

De recreatiewoningen op het vakantiepark liggen op eigen grond en zijn speciaal voor Mooi Bemelen ontworpen. Het luxe exterieur verraadt de kwaliteit van het prachtige interieur. De grote slaapkamers, luxe afgewerkte badkamer en open keuken bieden veel ruimte, en de grote raampartijen zorgen voor een spectaculair lichtinval. De aangelegde tuin en het goed onderhouden park zelf sluiten mooi aan bij de natuurrijke omgeving.

Het park zelf heeft vele resortfaciliteiten die uw luxe vakantie compleet maken zoals een binnen- en buitenzwembad, wellnesscenter, indoor gym en sportbaan. Er wordt ook een restaurant gerealiseerd en is een speeltuin voor de kinderen in ontwikkeling.

GreenResorts – uw partner bij aankoop van een recreatiewoning

GreenResorts ontwikkelt en beheert al meer dan 10 jaar schitterende vakantieparken in heel Nederland. Mooi Bemelen is er slechts één van. Wanneer u overweegt te investeren in een vakantiepark bent u dus in deskundige handen bij onze adviseurs. Afhankelijk van uw wensen wat betreft het gebruik of verhuur van het vakantiehuis geven wij u het beste advies.

De voordelen van een investering in een vakantiewoning in Nederland bij GreenResorts op een rijtje:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig nettorendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer informatie over investeren in een vakantiepark?

Portrait img 7978 2bcd0db0 115e 4654 a607 096878bdbc72

Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs via het algemene telefoonnummer 043 4071321.