Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed

Open dagen
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%
 • Gegarandeerd rendement oplopend tot 7,4%
 • Luxe vakantiewoningen in Zuid-Limburg
 • Nabij Maastricht en Valkenburg

Wilt u beleggen in vastgoed?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Beleggen in vastgoed is een rendabele investering waar u meteen plezier van hebt. De voordelen van recreatief vastgoed zijn ook talloos, zoals het opbouwen van vermogen, maandelijkse inkomsten uit verhuur en verschillende belastingvoordelen. Green Resorts biedt u een uitgesproken kans om te beleggen in vastgoed in Zuid-Limburg op de luxe vakantieresort Resort Mooi Bemelen. Dankzij de ligging van het vakantiepark in Zuid-Limburg en de luxe resort-faciliteiten is beleggen in een vakantiewoning bij Green Resorts een waardevaste investering. U kunt ervoor kiezen uw woning zelf te gebruiken, te verhuren of een combinatie van beide toe te passen. Wanneer u ervoor kiest de woning (deels) te verhuren kunt u rekenen op een gegarandeerd rendement oplopend tot 7,4%. Bekijk nu de brochure van Resort Mooi Bemelen of bekijk onze nieuwe Berg Lodge!

Maak kennis met Mooi Bemelen:

Een investering met een aantrekkelijk rendement

Beleggingen in vastgoed zijn zeer stabiel en bieden een uitstekende manier om vermogen op te bouwen over uw kapitaal. Het voordeel van een belegging in recreatief vastgoed bij Green Resorts is het hoge rendement wat u behaald op uw investering. Indien u de vakantiewoning volledig beschikbaar stelt voor verhuur garanderen wij u een vast meerjarig nettorendement. Dit maakt uw investering bij Green Resorts een zeer interessant alternatief voor het traditonele banksparen. U heeft geen omkijken naar de verhuur, want onze professionele verhuurorganisatie neemt u al het werk uit handen.

Onze verhuurorganisatie werkt samen met nationale en internationale touroperators. Op deze manier zorgen wij voor een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Door continue het verhuurproces te optimaliseren en een stragetisch marketingbeleid te hanteren behaald u een zo hoog mogelijk rendement. Daarom is beleggen in vastgoed bij Green Resorts zeer lucratief.

De voordelen van investeren in vastgoed bij Green Resorts

 • Verhuur, eigen gebruik en een combinatie van beide
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • Gegarandeerd nettorendement oplopend tot 7,4%
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van beleggen in vastgoed op Resort Mooi Bemelen of Resort Heuvelland? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de vastgoedobjecten.

Resort Heuvelland

Resort Mooi Bemelen

Veelgestelde vragen

Waarom is beleggen in vastgoed een goed idee?

Investeren in vastgoed is een goed alternatief voor banksparen. Investeren heeft een lager risico dan banksparen. Wanneer u een vakantiewoning koopt kunt u er zelf ook gebruik van maken wanneer het u uitkomt. Bij Green Resorts kunt u beleggen in vakantiehuizen op meerdere vakantieparken in Limburg. 

Waar kan ik beleggen in vastgoed in Limburg?

Bij Green Resorts natuurlijk! Wij beschikken over diverse resorts waar u een recreatiewoning kunt kopen in Limburg. In Zuid-Limburg kunt u terecht bij Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland. Op deze resorts kunt u beleggen in een vakantiewoning met een aantrekkelijk rendement. De resorts liggen vlak bij de steden Maastricht en Valkenburg en nabij de grens van Duitsland en België.