• Beleggen in vastgoed
 • Luxe vakantiewoningen in Zuid-Limburg
 • Nabij Maastricht en Valkenburg
 • Verhuur en eigen gebruik

Beleggen in vastgoed in Limburg

Beleggen in vastgoed spreekt steeds meer particulieren aan. Het is een rendabele investering waar u meteen plezier van hebt. De voordelen van recreatief vastgoed zijn ook talloos, zoals het opbouwen van vermogen, maandelijkse inkomsten uit verhuur en verschillende belastingvoordelen. Green Resorts biedt u een uitgesproken kans om te beleggen in vastgoed in Zuid-Limburg op de luxe vakantieresorts Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland.

Dankzij de ligging van de vakantieparken in de aantrekkelijke vakantieregio Zuid-Limburg en de luxe resort-faciliteiten is beleggen in een vakantiewoning bij Green Resorts een waardevaste investering. Bij Resort Mooi Bemelen kunt u investeren in een 4-persoons Tiny House. Bij Resort Heuvelland bieden wij een 6-persoons 'Villa Kunderberg' en een 10-persoons 'Villa Maasvallei' aan. Wanneer u bij ons besluit te beleggen in vastgoed kunt u ervoor kiezen uw woning zelf te gebruiken, te vehuren of een combinatie van beide toe te passen. Wanneer u ervoor kiest de woning (deels) te verhuren kunt u rekenen op een aantrekkelijk rendement.

 
Vraag een brochure aan
 

Een vastgoedbelegging met een hoog rendement

Beleggingen in vastgoed zijn zeer stabiel en bieden een uitstekende manier om vermogen op te bouwen over uw kapitaal. Het voordeel van een belegging in recreatief vastgoed bij Green Resorts is het hoge rendement wat u behaald op uw investering. Indien u de vakantiewoning namelijk volledig beschikbaar stelt voor verhuur garanderen wij u een vast meerjarig netto rendement. Dit maakt het beleggen in vastgoed bij Green Resorts een zeer interessant alternatief voor het traditonele banksparen. Zelf heeft u geen omkijken naar de verhuur want onze professionele verhuurorganisatie neemt u al het werk uit handen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw investering.

Onze verhuurorganisatie werkt samen met nationale en internationale touroperators. Op deze manier zorgen wij voor een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Door continue het verhuurproces te optimaliseren en een stragetisch marketingbeleid te hanteren behaalt u een zo hoog mogelijk rendement. Daarom is beleggen in vastgoed bij Green Resorts zeer lucratief.

 
 

De voordelen van investeren in vastgoed bij Green Resorts

 • Verhuur, eigen gebruik en een combinatie van beide
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • Gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van beleggen in vastgoed op Resort Mooi Bemelen of Resort Heuvelland? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de vastgoedobjecten.

Neem contact met ons op