1. Beleggen in vastgoed
 2. Luxe vakantiewoningen in Zuid-Limburg
 3. Nabij Maastricht en Valkenburg
 4. Verhuur en eigen gebruik

Beleggen in vastgoed

Vastgoedobjecten in Zuid-Limburg

Beleggen in vastgoed spreekt steeds meer particulieren aan. Het is een rendabele investering waar u meteen plezier van hebt. De voordelen van recreatief vastgoed zijn ook talloos, zoals het opbouwen van vermogen, maandelijkse inkomsten uit verhuur en verschillende belastingvoordelen. Resort Mooi Bemelen in Zuid-Limburg biedt u een uitgesproken kans om te beleggen in vastgoed. Het luxe vakantieresort aan de Bemelerberg, nabij Maastricht en Valkenburg, biedt u een unieke investeringsmogelijkheid dat u direct een gegarandeerd hoog rendement oplevert.

Door de ligging van het park in de aantrekkelijke vakantieregio Zuid-Limburg en de vele luxe resort-faciliteiten is beleggen in een vakantiewoning bij Resort Mooi Bemelen een waardevaste investering. Er zijn drie verschillende luxe vakantiewoningen met modern design die zowel bij kopers als huurders voelen als een tweede thuis. Met een woonoppervlak van 50 tot 200m2 en geschikt voor 4 tot 12 personen zijn de woningen uitermate geschikt voor eigen gebruik of verhuur.

 

!UITVERKOCHT! Schaelsbergerbosch - Verhuur

BTW terug te vorderen en geen inkomstenbelasting over uw rendement.
Bekijk de woning
 

!UITVERKOCHT! Biebosch - Verhuur

BTW terug te vorderen en geen inkomstenbelasting over uw rendement.
Bekijk de woning
 

!UITVERKOCHT! Ravenbosch - Verhuur

BTW terug te vorderen en geen inkomstenbelasting over uw rendement.
Bekijk de woning
 

Een vastgoedbelegging met een hoog rendement

Beleggingen in vastgoed zijn zeer stabiel en bieden een uitstekende manier om vermogen op te bouwen over uw kapitaal. Het voordeel van een belegging in recreatief vastgoed bij Resort Mooi Bemelen is het hoge rendement wat u behaald op uw investering. Indien u de vakantiewoning namelijk volledig beschikbaar stelt voor verhuur garanderen wij u een meerjarig netto rendement van 7,5%. Dit maakt het beleggen in vastgoed op Resort Mooi Bemelen een zeer interessant alternatief voor het traditonele banksparen. Zelf heeft u geen omkijken naar het verhuren want onze professionele verhuurorganisatie neemt u al het werk uit handen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw investering.

Onze verhuurorganisatie werkt samen met nationale en internationale touroperators. Op deze manier zorgen wij voor een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. Door continue het verhuurproces te optimaliseren en een stragetisch marketingbeleid te hanteren behaalt u een zo hoog mogelijk rendement. Daarom is beleggen in vastgoed bij Resort Mooi Bemelen zeer lucratief.

 
 

De voordelen van beleggen in vastgoed bij Resort Mooi Bemelen:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van beleggen in vastgoed op Resort Mooi Bemelen? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de vastgoedobjecten.

 

Ligging Resort Mooi Bemelen