1. Beleggen in vastgoed
 2. Luxe vakantiewoningen in Zuid-Limburg
 3. Nabij Maastricht en Valkenburg
 4. Verhuur en eigen gebruik

Beleggen in vastgoed

Vakantiewoning in Zuid-Limburg

Beleggen in vastgoed spreekt steeds meer particulieren aan; het is een rendabele investering waar u meteen plezier van hebt. De voordelen van recreatief vastgoed zijn ook talloos, zoals het opbouwen van vermogen, maandelijkse inkomsten uit verhuur en verschillende belastingvoordelen. GreenResorts Mooi Bemelen in Zuid-Limburg biedt de uitgesproken kans om te beleggen in een vakantiewoning. Het luxe vakantiepark bovenop de Bemelerberg, dichtbij Maastricht en Valkenburg, is een unieke investeringsmogelijkheid dat direct een gegarandeerd hoog rendement oplevert.

Dankzij de optimale ligging van het park in deze aantrekkelijke regio in Zuid-Limburg, de vele luxe resort-faciliteiten en de professionele verhuurorganisatie is een investering in een vakantiewoning bij Mooi Bemelen een slimme keuze. De vier verschillende luxe woningen met modern design zullen zowel kopers als huurders verrukken. Met een woonoppervlak van 50 tot 200m2, geschikt voor 4 tot 12 personen, zijn de woningen uitermate geschikt voor eigen gebruik of verhuur.

 

Een belegging voor uw spaartegoed met hoog rendement

Er bestaan altijd risico’s wanneer je besluit te werken met beleggingen. Vastgoed daarentegen is zeer stabiel en een goede manier om vermogen op te bouwen. GreenResorts garandeert daarbij zelfs een meerjarig netto rendement van €13.950,- per jaar bij volledige verhuur. Dat maakt het beleggen in een vakantiewoning op Mooi Bemelen wel een zeer interessante optie. De professionele verhuurorganisatie neemt je al het werk uit handen zodat je alleen nog maar hoeft te genieten van je investering.

Door de samenwerking met verschillende touroperators, nationaal en internationaal, streeft GreenResorts altijd een zo hoog mogelijke bezettingsgraad na. Door continue optimalisatie behalen de verhuurders zo een hoog rendement, en wordt het beleggen in een vakantiewoning zeer lucratief. Klinkt het beleggen in vastgoed jou ook interessant in de oren? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze adviseurs voor meer informatie. 

De voordelen van beleggen in vastgoed bij GreenResorts Mooi Bemelen op een rijtje:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur
 
 

Wilt u meer informatie over deze woning?

Portrait img 7978 2bcd0db0 115e 4654 a607 096878bdbc72

Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs via het algemene telefoonnummer 043 4071321.