Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
Alternatief voor sparen

Alternatief voor sparen

Open dagen
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%
  • Investeren in luxe vakantiehuizen
  • Aantrekkelijk rendement
  • Voor verhuur en eigen gebruik

Op zoek naar een alternatief voor sparen?

Bent u op zoek naar een alternatief voor sparen, omdat de rente bij de bank zo laag is? Dan bent u bij Green Resorts aan het juiste adres! Wij bieden namelijk een aantrekkelijk alternatief voor sparen; investeren in een vakantiehuis. Bij ons krijgt u een gegarandeerd nettorendement tot 7,4% als u er voor kiest om uw woning geheel te verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Maar wist u dat u er bij ons ook voor kunt kiezen om de woning deels te verhuren? Zo kunt u van dit alternatief van sparen genieten van uw prachtige vakantiehuis en krijgt u een aantrekkelijke rente. Ook kunt u er voor kiezen om zelf gebruik te maken van de woning. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een vakantiewoning bij Green Resorts?

Het aanbod van Green Resorts:

Wat te doen met spaargeld?

Een goed en steeds populairder alternatief voor sparen is een vakantiehuis kopen. Bekijk eens het aanbod van Green Resorts! Bij ons kunt u investeren in nieuwbouw vakantiewoningen op twee verschillende vakantieparken in Limburg. Onze vakantiehuizen zijn beschikbaar vanaf €145.000 euro.

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiewoning als een alternatief voor sparen? Neem dan contact met ons op.

Ontdek Resort Mooi Bemelen

Vakantieparken van Green Resorts

Wanneer u kiest voor een vakantiehuis als een alternatief voor sparen dan kunt u bij ons kiezen voor vakantiehuizen op verschillende vakantieparken. Resort Heuvelland ligt in het Zuid-Limburgse Heuvelland in het dorpje Simpelveld. Resort Mooi Bemelen ligt vlak bij Valkenburg en Maastricht op de Bemelerberg. Op Resort Mooi Bemelen is fase 3 van start gegaan; er worden 130 nieuwe Bos Lodges gebouwd voor verkoop! U kunt vanaf beide parken ideaal het zuiden van Limburg ontdekken. Heeft u al interesse in dit alternatief van sparen? Neem contact met ons op of vraag de brochure aan.

Waarom Green Resorts?

  • Gegarandeerd rendement
  • Eigen professionele verhuurorganisatie
  • Voor verhuur en eigen gebruik
  • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Kiest u voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie?