• Investeren in luxe vakantiehuizen
  • Aantrekkelijk rendement
  • Voor verhuur en eigen gebruik

Op zoek naar een alternatief voor sparen?

Bent u op zoek naar een alternatief voor sparen, omdat de rente bij de bank zo laag is? Dan bent u bij Green Resorts aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een aantrekkelijk alternatief voor sparen; investeren in een vakantiehuis! Bij ons krijgt u een gegarandeerd netto rendement tot 7,5% als u er voor kiest om uw woning geheel te verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Maar wist u dat u er bij ons ook voor kunt kiezen om de woning deels te verhuren? Zo kunt u van dit alternatief van sparen genieten van uw prachtige vakantiehuis en krijgt u een aantrekkelijke rente. Ook kunt u er voor kiezen om zelf gebruik te maken van de woning.

Het aanbod van Green Resorts:

 

Wat te doen met spaargeld?

Als u niet weet wat uw wilt doen met uw spaargeld, bekijk dan eens het aanbod van Green Resorts. Bij ons kunt u investeren in nieuwbouw vakantiewoningen op twee verschillende vakantieparken. De huizen zijn beschikbaar voor maximaal 10 personen. Kies bijvoorbeeld voor een 10-persoons Maasvallei villa. Deze villa is ruim ingericht en voorzien van 5 slaapkamers en 3 badkamers. Wilt u liever een vakantiewoning met wellness kopen? Bekijk dan eens de wellness variant van de Maasvallei villa. Deze villa heeft onder andere een privé zwembad, sauna en een buitendouche.

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiewoning als een alternatief voor sparen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op
 

Ontdek onze resorts:

Vakantieparken van Green Resorts

Wanneer u kiest voor een vakantiehuis als een alternatief voor sparen dan kunt u bij ons kiezen voor vakantiehuizen op verschillende vakantieparken. Resort Heuvelland ligt in het Zuid-Limburgse Heuvelland in het dorpje Simpelveld. Resort Mooi Bemelen ligt vlak bij Valkenburg en Maastricht op de Bemelerberg. U kunt vanaf beide parken ideaal het zuiden van Limburg ontdekken. Heeft u al interesse in dit alternatief van sparen? Neem contact met ons op of vraag de brochure aan.

Waarom Green Resorts?

  • Gegarandeerd rendement
  • Eigen professionele verhuurorganisatie
  • Voor verhuur en eigen gebruik
  • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur
 

Kiest u voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie?