Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Resort Klarenbeek
Geniet van de eindeloze heide...

Geniet van de eindeloze heide...

Resort Klarenbeek

9,5% rendement!
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement.

 

De comfortabele vakantiewoningen op Resort Klarenbeek zijn uitermate geschikt voor een aangenaam verblijf.

Heerlijk ontspannen tussen ruisend groen en vrolijk vogelgekwetter, volop genieten van wat de omgeving te bieden heeft.

 

Resort Klarenbeek wordt omringd door schilderachtige boerendorpjes en toeristische, historische stadjes als Putten en Harderwijk. 

Klarenbeek is een dorp ten oosten van Apeldoorn in de provincie Gelderland. Het dorp telt ongeveer 3500 inwoners. Het dorp valt onder twee gemeenten, namelijk Apeldoorn en Voorst, de gemeentegrens loopt dwars dor het dorp.
Klarenbeek heeft ook een eigen treinstation, station Klarenbeek.  Aan de Molenweg staat de korenmolen, De Hoop die nog regelmatig in bedrijf is. Het dorp is voorzien van een supermarkt en diverse gezellige plaatselijke winkeliers.

 

Recreëren in alle vier de seizoenen. Recreatiepark Klarenbeek is een absolute aanrader voor degene die van rust en stilte houden. Op dit kleine en intieme park van bijna vier hectare groot wordt een grote variëteit aan recreatiewoningen geplaatst, ook volledig ingerichte chalets.  Een nieuw park met een bijzonder karakter in een mooie en natuurlijke omgeving

De chalets worden geleverd incl. basisstoffering, luxe keuken met inbouwapparatuur, inbouwkasten in de slaapkamers, complete badkamers met douche en evt. ligbad of sauna en een mooi aangelegde tuin met sierbestrating en met eigen parkeerplaats. 

Uiteraard zijn alle kavels voorzien van infra (aardgas, water en elektra).

Op ons park staan diverse  showmodellen ter bezichtiging,  kom vrijblijvend kijken en overtuig u zelf!