Een eigen recreatiewoning of chalet als belegging met een gegarandeerd van minimaal 7% rendement de eerste 5 jaar.

Heeft u genoeg van de stress en onzekerheden op de beurs?  Grijp nu uw kans om te beleggen in één of meer recreatiechalets met een hoog rendement.

U kunt kiezen uit een vakantiewoning voor eigen gebruik of een vakantiewoning als investering. 
Wij garanderen een rendement van minimaal 7% gedurende de eerste 5 jaar.

Het kopen van een recreatiewoning  als belegging biedt u een aantal zeer aantrekkelijke voordelen.

  • Voorts kunt u zelf gebruik maken van uw recreatiewoning of chalet gedurende een aantal weken per jaar door ons flexibel verhuursysteem.
  • Wij kunnen u als particulier / belegger de benodigde papierwinkel uit handen nemen en zorgen dragen voor de gehele afwikkeling.
  • Mocht u kiezen voor een gedeeltelijke hypotheek uit bijvoorbeeld de overwaarde van uw huis valt er toch nog rendement te behalen!
  • Door de blijvende vraag en grote belangstelling voor verhuur van recreatiewoningen en chalets kunnen wij u dit rendement garanderen.
  • Wij zorgen voor de verhuur inclusief eindschoonmaak, en ook het onderhoud van uw recreatiewoning  wordt door ons verzorgd.
  • De financiële afwikkeling voor u als eigenaar wordt natuurlijk geheel door ons verzorgd en via een uitgebreid overzicht per kwartaal inzichtelijk gemaakt.
  • De over uw aangeschafte investering in de recreatiewoning of chalet is 21% btw terug te vorderen bij de belastingdienst.

Bij ons investeren biedt meer zekerheid en minder stress en zorgen.

Wilt ook u gebruik maken van ons beleggingsvoorstel?

Onze adviseur zal u hier graag meer over informeren en kijken welk bij uw persoonlijke situatie past.

 

Aanbod vakantiehuizen Resort Klarenbeek

0 Objecten