1. Investeren in luxe vakantiehuizen
  2. Gegarandeerd meerjarig netto rendement
  3. Nabij Maastricht

Investeren in vakantiehuis

Investeren in een vakantiehuis op Resort Mooi Bemelen is, dankzij de unieke ligging, de vele faciliteiten, professionele verhuurorganisatie en de grote toestroom van toeristen naar Valkenburg en Maastricht zeer interessant voor de verhuur.

U ontvangt een gegarandeerd meerjarig netto rendement van 7,5% per jaar bij volledige verhuur. 

  • Rendement vrij van inkomstenbelasting
  • BTW terug te vorderen bij zowel zakelijke als particuliere aankoop
  • Goede verhuurresultaten
  • Samenwerking met gerenommeerde touroperators

U kunt er voor kiezen om te investeren op basis van prognose, zodat u zelf de controle heeft over uw vakantiehuis of te investeren op basis van garantie, waarbij u alle zorg uit handen geeft en u er zelf helemaal geen omkijken naar heeft.

 
Vraag nu de brochure aan

Aanbod vakantiehuizen investeren Resort Mooi Bemelen

Over Resort Mooi Bemelen

Resort Mooi Bemelen is gelegen in Bemelen, bovenop het plateau van de Bemelen berg (Zuid-Limburg). Het park is gelegen op een toplocatie boven op de Bemelenberg waar u uitkijkt over het schitterende heuvellandschap. U vindt hier de mooiste fiets- en wandelroutes en prachtige panorama uitzichten. Resort Mooi Bemelen leent zich mede door de unieke locaties uitstekend voor de verhuur. Onze professionele verhuurafdeling zorgt het gehele jaar voor het volledige verhuurproces van uw vakantiehuis. U kunt dus in alle rust en zonder zorgen profiteren van uw investering.

Ligging Resort Mooi Bemelen

 

Investeren in een vakantiehuis?