1. Vakantiehuis voor eigen gebruik
  2. Gelegen in Zuid-Limburg
  3. Faciliteiten voor jong en oud

Vakantiehuis voor eigen gebruik

De aankoop van een vakantiehuis op Resort Mooi Bemelen is, mede dankzij de unieke ligging van het park en de vele faciliteiten zeer geschikt voor eigen gebruik. 

  • Kwalitatief hoogwaardig product
  • Gelegen vlakbij Maastricht
  • Unieke locatie in Zuid-Limburg
  • Het gehele jaar genieten in uw eigen vakantiehuis
  • Vele faciliteiten voor jong en oud

Wanneer u een huis koopt voor eigen gebruik, dan bent u de enige gebruiker van het vakantiehuis. U mag 365 dagen recreëren in de woning op Resort Mooi Bemelen, maar niet wonen. Een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik geeft u de kans om de vakantiehuis helemaal in te richten zoals u zelf wilt.

U kunt er ook voor kiezen om bij het kopen van een vakantiehuis voor eigen gebruik, deze (gedeeltelijk) te verhuren. Het verhuren gebeurt bij Resort Mooi Bemelen middels een professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u de kosten minimaliseren en daarnaast zelf ook onbezorgd van uw vakantiehuis genieten. De vakantiewoning is dan een investering en de woning wordt door een professioneel bedrijf ingericht voor de verhuur. Wanneer de vakantiewoning wordt verhuurd, ontvangt de eigenaar een gedeelte van de verhuuropbrengsten. 

 
Brochure aanvragen
 

Aanbod vakantiehuizen eigen gebruik Resort Mooi Bemelen

Over Resort Mooi Bemelen

Resort Mooi Bemelen is gelegen in Bemelen, bovenop het plateau van de Bemelen berg (Zuid-Limburg). Het park is gelegen op een toplocatie boven op de Bemelen berg waar u uitkijkt over het schitterende heuvellandschap. U vindt hier de mooiste fiets- en wandelroutes en prachtige panorama uitzichten.

Ligging Resort Mooi Bemelen

Een vakantiewoning voor eigen gebruik?