Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
Vakantievilla kopen

Vakantievilla kopen

Afspraak maken
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%
  • Luxe vakantievilla 6 tot 10 personen
  • Gelegen in Zuid-Limburg
  • Investeren in recreatief vastgoed

Let op: Op dit moment hebben wij geen actief aanbod op Resort Heuvelland.

Vakantievilla kopen in Limburg

Wilt u graag een vakantievilla kopen? Dan bent u bij Green Resorts aan het juiste adres. Wij hebben verschillende vakantievilla's te koop voor maximaal 10 personen. Green Resorts heeft vakantievilla's op twee verschillende parken in Limburg: Resort Heuvelland in Simpelveld en Resort Mooi Bemelen in Bemelen. Als u bij ons investeert in een vakantievilla dan kunt u ervoor kiezen om hem zelf te gebruiken, hem te verhuren of een combinatie van beide. Mocht u de vakantievilla verhuren, dan wordt u ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Een vakantievilla kopen bij Green Resorts betekent dat u een gegarandeerd nettorendement oplopend tot 7,4% (fase 3) krijgt. Hierdoor is een vakantievilla kopen bij ons een zorgeloze investering. Bent u benieuwd welke vakantievilla's u kunt kopen? Bekijk snel ons aanbod.

Een tweede huis

Ontdek het aanbod bestaande en nieuwe vakantievilla's van Green Resorts.

 

Gegarandeerd rendement

Investeer in een vakantievilla en profiteer van een aantrekkelijk rendement oplopend tot 7,4%!

Natuurrijke omgeving

Onze resorts zijn gelegen in Limburg, omringd door schitterende natuur.

Vakantievilla kopen in Nederland

Een vakantievilla kopen in Nederland doet u bij Green Resorts. Wij hebben verschillende typen vakantievilla's te koop voor maximaal 10 personen. Onze villa's hebben als kenmerk dat ze veel lichtinval hebben. Daarnaast hebben ze een hoog afwerkingsniveau en bieden ze veel ruimte, zowel binnen als buiten. Zowel het interieur als exterieur is luxe ingericht. De vakantievilla's hebben ruime slaapkamers, prachtige badkamer(s), een keuken met inbouwapparatuur en een aangelegde tuin met terras. Bij Resort Heuvellland kunt u ook twee soorten wellness villa's kopen voor 6 of 10 personen. Deze villa's hebben een privé zwembad, sauna en buitendouche. Benieuwd naar de mogelijkheden om een vakantiehuis te kopen? Neem gerust contact met ons op.

Investeren bij Green Resorts:

  • Professionele verhuurorganisatie
  • Aantrekkelijk rendement
  • Duurzame belegging
  • Rendement vrij van inkomstenbelasting
  • Goede verhuurresultaten
  • Samenwerking met gerenommeerde touroperators

Onze vakantieparken waar u vakantievilla's kunt kopen:

Onze vakantieparken in Limburg

Bij Green Resorts kunt u op twee verschillende vakantieparken vakantievilla's kopen. Resort Heuvelland is een nieuw en luxe vakantiepark in het Zuid-Limburgse heuvellandschap vlak bij Heerlen en het Duitse Aken. Resort Mooi Bemelen is een park op de Bemelerberg vlak bij Maastricht en Valkenburg. Beide parken zijn ideaal voor natuur-, fiets- en wandelliefhebbers. Door de toeristische locatie en ons professionele verhuurteam kunt u genieten van een zorgeloze investering. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf gebruik te maken van uw luxe vakantievilla. Wilt u ook een vakantievilla kopen bij Green Resorts? Neem dan nu contact met ons op of vraag onze brochure aan.

Interesse?

Wilt u meer weten over de investeringsmogelijkheden bij Green Resorts? Onze adviseurs helpen u graag met een persoonlijke advies.

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.