• Vakantiehuis voor eigen gebruik
  • Gelegen in Zuid-Limburg
  • 365 dagen aan plezier in uw recreatie woning
 

Vakantiehuis kopen voor eigen gebruik in Limburg

Wilt u graag een vakantiehuis kopen voor eigen gebruik? Dan bent u bij Green Resorts aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk diverse vakantiehuizen in het prachtige Zuid-Limburg. Het voordeel van een vakantiehuis kopen bij Green Resorts is dat u er zelf ook gebruik van mag maken. U mag 365 dagen recreëren in de woning op het resort, maar er niet permanent wonen. Onze luxe vakantiewoningen staan op twee parken; Resort Heuvelland in Simpelveld en Resort Mooi Bemelen in Bemelen. De omgeving van deze parken zijn ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers. Tijdens uw verblijf op ons park kunt u van de vele faciliteiten gebruik maken zoals het buitenzwembad en fietsverhuur. Bent u benieuwd welke vakantiewoningen u kunt kopen voor eigen gebruik? Bekijk snel ons aanbod.

 
 

Een tweede huis

Ontdek het aanbod bestaande en nieuwe vakantievilla's van Green Resorts.

 

Natuurrijke omgeving

Onze resorts zijn gelegen in Limburg, omringd door schitterende natuur.

 

Goede investering

Investeer in een vakantiehuis en profiteer van jaren lang plezier met het hele gezin.

 

Het aanbod van Green Resorts:

 

Welke vakantiehuis koopt u voor eigen gebruik?

Bij Green Resorts hebben wij een ruim aanbod vakantiewoningen te koop voor eigen gebruik. Onze vakantiehuizen bieden plek aan maximaal 10 personen. Investeer bijvoorbeeld in een tiny house op Resort Mooi Bemelen of kies voor een prachtige luxe villa op Resort Heuvelland. Wilt u graag genieten van wellness in uw eigen vakantiehuis? Kies dan voor een van de wellness villa's die onder andere een privé zwembad en sauna hebben. Een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik geeft u de kans om de het vakantiehuis helemaal in te richten zoals u zelf wilt. Benieuwd naar de mogelijkheden om een vakantiehuis te kopen? Neem gerust contact met ons op.

 

Green Resorts:

  • Kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen
  • Unieke locaties in Zuid-Limburg
  • Het gehele jaar genieten in uw eigen vakantiehuis
  • Vele faciliteiten voor jong en oud
  • Vakantiehuizen voor maximaal 10 personen
 

Onze vakantieparken waar u vakantiehuis kunt kopen voor eigen gebruik:

 
 

Vakantiehuis kopen voor eigen gebruik op de parken van Green Resorts

Bij Green Resorts kunt u vakantiehuizen kopen voor eigen gebruik op twee vakantieparken in Limburg. Resort Heuvelland is een vakantiepark vlak bij Vaals en Heerlen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Resort Mooi Bemelen ligt op de Bemelerberg in de omgeving van Maastricht en Valkenburg in Zuid-Limburg. Door de natuurrijke omgeving van beide parken is het een ideale locatie voor natuur-, fiets- en wandelliefhebbers. Daarnaast is uw vakantiehuis ookde perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van vele omliggende steden. Kortom, uw vakantiehuis ligt op een ideale toeristische plek. Wilt u ook een vakantiehuis kopen voor eigen gebruik bij Green Resorts? Vraag dan onze brochure aan.

 
 

Of kiest u toch voor gedeeltelijke verhuur?

U kunt er ook voor kiezen om bij het kopen van een vakantiehuis voor eigen gebruik, deze (gedeeltelijk) te verhuren. Het verhuren gebeurt bij Green Resorts middels een professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u de kosten minimaliseren en daarnaast zelf ook onbezorgd van uw vakantiehuis genieten. De vakantiewoning is dan een investering en de woning wordt door een professioneel bedrijf ingericht voor de verhuur. Wanneer de vakantiewoning wordt verhuurd, ontvangt u als eigenaar een gedeelte van de verhuuropbrengsten. Bij ons krijgt u een gegarandeerd netto rendement tot 7,5%.

Wilt u meer weten over gedeeltelijke verhuur? Lees dan snel verder ⤵