1. Beleggen in vakantiewoningen
 2. Luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg
 3. Voor verhuur en eigen gebruik
 4. Aantrekkelijk rendement

Investing in holiday home

Het alternatief voor banksparen

Beleggen in vakantiewoning

Als u overweegt om te investeren in een vakantiewoning heeft Resort Mooi Bemelen een ruim aanbod aan recreatiewoningen op een schitterende locatie in Limburg voor u. Het vakantiepark ligt namelijk bovenop de Bemelerberg in Zuid-Limburg, dichtbij de steden Maastricht en Valkenburg. Te midden van de natuur heeft u vanaf de berg een prachtig panoramisch uitzicht over het platteland. Tel daar de vele luxueuze resort-faciliteiten bij op, en u heeft een heerlijke vakantiebestemming waar u het hele jaar terecht kunt.

Binnen het aanbod om te investeren in een vakantiewoning is er keuze uit drie verschillende types, namelijk Biebosch, Ravenbosch en Schaelsbergerbosch. De woningen bieden plaats aan 4 tot 6 personen en zijn ontwerpen onder architectuur. Het moderne interieur en exterieur, en de luxe afwerking maken deze vakantiehuizen in Limburg een aantrekkelijke investering. Op uw belegging ontvangt u bij volledige verhuur een gegarandeerd meerjarig netto rendement van 7,5% per jaar. Daarbij vormen de unieke ligging van het Resort en de uitgebreide faciliteiten, zoals de zwembaden en het restaurant, een absolute meerwaarde voor uw toekomstige gasten.

 
 

Uw belegging in een van onze vakantiewoningen

!UITVERKOCHT! Biebosch - Verhuur

BTW terug te vorderen en geen inkomstenbelasting over uw rendement.
Bekijk de woning
 

!UITVERKOCHT! Schaelsbergerbosch - Verhuur

BTW terug te vorderen en geen inkomstenbelasting over uw rendement.
Bekijk de woning
 

!UITVERKOCHT! Ravenbosch - Verhuur

BTW terug te vorderen en geen inkomstenbelasting over uw rendement.
Bekijk de woning
 

Beleg in een vakantiehuis voor verhuur en eigen gebruik

Wilt u een vakantiewoning als belegging kopen? Beleggen in een vakantiewoning bij Mooi Bemelen is een interessant alternatief voor banksparen. Enerzijds omdat u meteen kunt genieten van uw investering in uw vakantiewoning door er zelf vakantie te vieren en anderzijds omdat het een aantrekkelijk rendement oplevert bij verhuur. De verhuurorganisatie van het resort neemt u al het werk uit handen en door samenwerkingen met nationale en internationale touroperators wordt een zo hoog mogelijk bezettingsgraad nagestreefd. U kunt dus onbezorgd genieten van uw eigen tweede huis.

Investeren in een vakantiewoning
 in Limburg voor eigen gebruik en of verhuur leveren naast een hoog rendement ook verschillende interessante fiscale voordelen op. Het voordeel van beleggen in een vakantiehuis bij Green Resorts is dat zij beschikken over andere luxe vakantieparken en een eigen verhuurorganisatie om een hoge bezettingsgraad te realiseren. Green Resorts is een professionele en gerenommeerde organisatie met verstand van zaken en uitstekende verhuurresultaten. Bent u klaar om te beleggen in een vakantiewoning op Resort Mooi Bemelen met een gegarandeerd meerjarig netto rendement?

 
 

De voordelen van een vakantiewoning als belegging:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een waardevaste belegging in een vakantiewoning in Limburg. Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over investeren in een vakantiewoning.

 

Ligging Resort Mooi Bemelen

Interesse om te beleggen in een vakantiehuis?

Wanneer u wilt beleggen in een vakantiewoning zijn de woningen bij GreenResorts een interessante optie. Wij bieden namelijk vakantiewoningen aan op drie vakantieparken in Nederland. Deze woningen bieden u een rendement van 7,5% bij volledige verhuur. De verhuur van uw woning wordt gerealiseerd door een professionele verhuurorganisatie in combinatie met een alles-in-1 reserveringssysteem en een gespecialiseerd online marketing bureau.

Waarom is beleggen in een vakantiewoning een goed idee?

Het investeren in recreatief vastgoed is een goed alternatief op banksparen. De investering heeft een lager risico en u kunt zelf ook gebruik maken van uw vakantiehuis wanneer het u uitkomt. Bij GreenResorts kunt u beleggen in vakantiehuizen op drie vakantieparken in Nederland. De duurzame woningen liggen in een aantrekkelijk vakantiegebied en bieden gegarandeerd een 7,5% netto rendement bij volledige verhuur.

Waar kan ik beleggen in een vakantiewoning?

Bij GreenResorts kunt u investeren in vakantiewoningen op drie vakantieparken in Nederland. Namelijk in Zuid-Limburg op Resort Mooi Bemelen, in Brabant op Resort WaterWeelde en in Gelderland op Resort Klarenbeek. Dit zijn aantrekkelijke vakantielocaties waarbij u uw vakantiewoning kan verhuren, maar ook zelf kunt gebruiken. De woningen zijn duurzaam en van kwalitatief hoog niveau en worden verhuurd door een professionele verhuurorganisatie.

Waarom zou ik beleggen in een vakantiewoning?

Het beleggen in een vakantiehuis brengt veel voordelen met zich mee. U kunt vakantie vieren op elk moment dat u wilt of een aantrekkelijk rendement ontvangen bij de verhuur van uw huisje. Bij GreenResorts profiteert u van beide! Bij een volledige verhuur van een vakantiehuis op één van onze vakantieparken ontvangt u een jaarlijks nettorendement van wel 7,5%. Dit maakt het beleggen in een vakantiewoning winstgevender dan bijvoorbeeld banksparen.