• Beleggen in vakantiewoningen
 • Luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg
 • Voor verhuur en eigen gebruik
 • Aantrekkelijk rendement

Beleggen in een vakantiewoning

Als u overweegt om te beleggen in een vakantiewoning dan bent u bij Green Resorts aan het juiste adres. Green Resorts biedt vakantiewoningen aan op Resort Mooi Bemelen en Resort Heuvelland, beide gelegen op schitterende locaties in Zuid-Limburg vlak bij alle toeristische hoogtepunten. De vakantieparken liggen in de natuur en tegelijkertijd vlak bij bruisende steden. Tel daar de vele luxueuze resort-faciliteiten bij op, en u heeft een heerlijke vakantiebestemming waar u het hele jaar terecht kunt.

Binnen het aanbod om te investeren in een vakantiewoning is er keuze uit verschillende types. Op Resort Mooi Bemelen kunt u beleggen in de vakantiewoning 'Tiny House' geschikt voor 4 personen. Bij Resort Heuvelland kunt u investeren in de 6-persoons 'Villa Kunderberg' en de 10-persoons 'Villa Maasvallei'. Het moderne interieur en exterieur, en de luxe afwerking maken deze vakantiehuizen in Limburg een aantrekkelijke investering. Op uw belegging ontvangt u bij volledige verhuur een gegarandeerd meerjarig netto rendement. Daarbij vormen de unieke ligging van de Resorts en de uitgebreide faciliteiten een absolute meerwaarde voor uw toekomstige gasten.

 
Vraag een brochure aan
 

Onze resorts:

Met welk doel wilt u beleggen in een vakantiehuis?

Wilt u een vakantiewoning als belegging kopen? Beleggen in een vakantiewoning bij Green Resorts is een interessant alternatief voor banksparen. Enerzijds omdat u meteen kunt genieten van uw investering in uw vakantiewoning door er zelf vakantie te vieren en anderzijds omdat het een aantrekkelijk rendement oplevert bij verhuur. De verhuurorganisatie van de resorts neemt u al het werk uit handen en door samenwerkingen met nationale en internationale touroperators wordt een zo hoog mogelijk bezettingsgraad nagestreefd. U kunt dus onbezorgd genieten van uw eigen tweede huis.

Investeren in een vakantiewoning
 in Limburg voor eigen gebruik en/of verhuur leveren naast een hoog rendement ook verschillende interessante fiscale voordelen op. Het voordeel van beleggen bij Green Resorts is de vele jaren ervaring en de beschikking over een eigen verhuurorganisatie om een hoge bezettingsgraad te realiseren. Green Resorts is een professionele en gerenommeerde organisatie met verstand van zaken en uitstekende verhuurresultaten. Bent u klaar om te beleggen in een vakantiewoning op Resort Mooi Bemelen of Resort Heuvelland met een gegarandeerd meerjarig netto rendement?

 

De voordelen van een vakantiewoning als belegging:

 • Verhuur, eigen gebruik en een combinatie van beide
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • Gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een waardevaste belegging in een vakantiewoning in Limburg. Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over investeren in een vakantiewoning.

 
Neem contact met ons op
 
 

Interesse om te beleggen in een vakantiehuis?

Wanneer u wilt beleggen in een vakantiewoning zijn de woningen bij GreenResorts een interessante optie. Wij bieden namelijk vakantiewoningen aan op vier vakantieparken in Nederland. Deze woningen bieden u een interessant rendement bij volledige verhuur. De verhuur van uw woning wordt gerealiseerd door een professionele verhuurorganisatie in combinatie met een alles-in-1 reserveringssysteem en een gespecialiseerd online marketing bureau.

Waarom is beleggen in een vakantiewoning een goed idee?

Het investeren in recreatief vastgoed is een goed alternatief op banksparen. De investering heeft een lager risico en u kunt zelf ook gebruik maken van uw vakantiehuis wanneer het u uitkomt. Bij GreenResorts kunt u beleggen in vakantiehuizen op meerdere vakantieparken in Nederland. De duurzame woningen liggen in een aantrekkelijk vakantiegebied en bieden een gegarandeerd netto rendement bij volledige verhuur.

Waar kan ik beleggen in een vakantiewoning?

Bij GreenResorts kunt u investeren in vakantiewoningen op meerdere vakantieparken in Nederland. Dit zijn aantrekkelijke vakantielocaties waarbij u uw vakantiewoning kan verhuren, maar ook zelf kunt gebruiken. De woningen zijn duurzaam en van kwalitatief hoog niveau en worden verhuurd door een professionele verhuurorganisatie.

Waarom zou ik beleggen in een vakantiewoning?

Het beleggen in een vakantiehuis brengt veel voordelen met zich mee. U kunt vakantie vieren op elk moment dat u wilt of een aantrekkelijk rendement ontvangen bij de verhuur van uw huisje. Bij GreenResorts profiteert u van beide! Bij een volledige verhuur van een vakantiehuis op één van onze vakantieparken ontvangt u een jaarlijks aantrekkelijk gegarandeerd nettorendement. Dit maakt het beleggen in een vakantiewoning winstgevender dan bijvoorbeeld banksparen.