Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
Beleggen in vakantiewoning

Beleggen in een vakantiewoning

9,5% rendement!
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement.
 • Luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg
 • Voor verhuur en eigen gebruik
 • Gegarandeerd nettorendement van 9,5%

Beleggen in een luxe vakantiewoning in Limburg

Als u overweegt om te beleggen in een vakantiewoning dan bent u bij Green Resorts aan het juiste adres. Green Resorts biedt vakantiewoningen aan op Resort Mooi Bemelen gelegen op een schitterende locatie in Zuid-Limburg vlak bij alle toeristische hoogtepunten. De vakantieparken liggen in de natuur en tegelijkertijd vlak bij bruisende steden, zoals Maastricht en Valkenburg. Tel daar de vele luxueuze resort-faciliteiten bij op en u heeft een heerlijke vakantiebestemming waar u het hele jaar terecht kunt.

Onze vakantiewoningen:

  Voor 4 en 6 personen
  Modern interieur en exterieur
  Luxe afwerking

Ontdek het aanbod van Green Resort Mooi Bemelen:

Uw vakantiewoning bij Green Resorts

Binnen het aanbod om te investeren in een vakantiewoning is er keuze uit verschillende types. Op ons resort kunt u kiezen uit woningen voor 4 en 6 personen. Het moderne interieur en exterieur, en de luxe afwerking maken deze vakantiehuizen in Limburg een aantrekkelijke investering. Op uw belegging ontvangt u bij volledige verhuur een gegarandeerd meerjarig nettorendement. Daarbij vormt de unieke ligging van het resort en de uitgebreide faciliteiten een absolute meerwaarde voor uw toekomstige gasten.

Bekijk ons resort ⤵︎

Met welk doel wilt u beleggen in een vakantiehuis?

Wilt u een vakantiewoning als belegging kopen? Beleggen in een vakantiewoning bij Green Resorts is een interessant alternatief voor banksparen. Enerzijds omdat u meteen kunt genieten van uw investering in uw vakantiewoning door er zelf vakantie te vieren en anderzijds omdat het een aantrekkelijk rendement van 9,5% oplevert bij verhuur. De verhuurorganisatie van het resort neemt u al het werk uit handen en door samenwerkingen met nationale en internationale touroperators wordt een zo hoog mogelijk bezettingsgraad nagestreefd. U kunt dus onbezorgd genieten van uw eigen tweede huis.

De voordelen:

 • Verhuur, eigen gebruik en een combinatie van beide
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • Gegarandeerd meerjarig nettorendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Nog meer voordelen

Investeren in een vakantiewoning in Limburg voor eigen gebruik en/of verhuur leveren naast een hoog rendement ook verschillende interessante fiscale voordelen op. Het voordeel van beleggen bij Green Resorts is de vele jaren ervaring en de beschikking over een eigen verhuurorganisatie om een hoge bezettingsgraad te realiseren. Green Resorts is een professionele en gerenommeerde organisatie met verstand van zaken en uitstekende verhuurresultaten. Bent u klaar om te beleggen in een vakantiewoning op Resort Mooi Bemelen met een gegarandeerd meerjarig nettorendement van 9,5%?

Interesse om te beleggen in een vakantiehuis?

Wanneer u wilt beleggen in een vakantiewoning zijn de woningen bij Green Resorts een interessante optie. Wij bieden namelijk vakantiewoningen aan op Resort Mooi Bemelen in Zuid-Limburg. Deze woningen bieden u een interessant rendement bij volledige verhuur. De verhuur van uw woning wordt gerealiseerd door een professionele verhuurorganisatie in combinatie met een alles-in-1 reserveringssysteem en een gespecialiseerd online marketingbureau.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een waardevaste belegging in een vakantiewoning in Limburg. Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over investeren in een vakantiewoning.

Veelgestelde vragen over het beleggen in een vakantiewoning

Waarom zou ik beleggen in een vakantiewoning?

Het beleggen in een vakantiehuis brengt veel voordelen met zich mee. U kunt vakantie vieren op elk moment van het jaar of een aantrekkelijk rendement ontvangen bij de verhuur van uw huisje. Bij Green Resorts profiteert u van beide! Bij een volledige verhuur van uw vakantiehuis ontvangt u een jaarlijks aantrekkelijk gegarandeerd nettorendement. Dit maakt het beleggen in een vakantiewoning winstgevender dan bijvoorbeeld banksparen.

Waar kan ik beleggen in een vakantiewoning?

Bij Green Resorts kunt u investeren in vakantiewoningen op een vakantiepark in Nederland. Dit is een aantrekkelijke vakantielocatie waarbij u uw vakantiewoning kan verhuren, maar ook zelf kunt gebruiken. De woningen zijn duurzaam en van kwalitatief hoog niveau en worden verhuurd door een professionele verhuurorganisatie.