1. Beleggen in vakantiewoningen
 2. Luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg
 3. Voor verhuur en eigen gebruik
 4. Aantrekkelijk rendement

Beleggen in vakantiewoning

Goed alternatief voor banksparen

Als u overweegt te beleggen in een vakantiewoning biedt GreenResorts Mooi Bemelen een viertal prachtige objecten aan op een schitterende locatie. GreenResorts Mooi Bemelen ligt bovenop de Bemelerberg in Zuid-Limburg, dichtbij Maastricht en Valkenburg. Te midden van de natuur met een schitterend panoramisch uitzicht over het platteland is het hier op en top genieten. Tel daar de vele luxueuze resort-faciliteiten bij op, en u heeft een heerlijke vakantiebestemming waar u het hele jaar terecht kunt.

De vakantiewoningen, met de namen Biebosch, Ravenbosch, Schaelsbergerbosch en het luxueuze T Rooth Royal, bieden plek aan 4 tot 12 personen. De architectonische ontwerpen, het moderne interieur en exterieur, en de luxe afwerking maken deze vakantiehuizen in Limburg een slimme investering waar je gegarandeerd een meerjarig netto rendement van 7,5% per jaar, bij volledige verhuur, op ontvangt. Daarbij vormen de unieke ligging van het Resort en de uitgebreide faciliteiten, zoals zwembaden, wellnesscentrum, indoor gym, restaurant en sportgelegenheden een absolute meerwaarde voor uw tweede huis.

 
 

Beleg in een vakantiehuis voor verhuur en eigen gebruik

Wilt u een tweede huis kopen voor verhuur? Beleggen in vakantiewoning bij Mooi Bemelen is een interessant alternatief voor banksparen. Enerzijds omdat u meteen kunt genieten van uw investering door er zelf vakantie te vieren, en anderzijds omdat het een aantrekkelijk rendement oplevert bij verhuur. De verhuurorganisatie van het Resort neemt u al het werk uit handen, en door samenwerkingen met nationale en internationale touroperators wordt een zo hoog mogelijk bezettingsgraad nagestreefd. U kunt dus werkelijk onbezorgd genieten van uw eigen tweede huis.

Investeren in een vakantiehuis
 in Limburg voor verhuur en/of eigen gebruik levert ook verschillende interessante fiscale voordelen op naast het hoge rendement. Daarbij beheert GreenResorts ook andere luxe parken met vakantiewoningen in Nederland, en is daarmee een professionele en gerenommeerde organisatie met verstand van zaken.

Wilt u ook beleggen in een vakantiewoning op GreenResorts Mooi Bemelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs.

De voordelen van investeren in vakantiewoning op een rijtje:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs via het algemene telefoonnummer 043 4071321.

 
beleggen in vakantiewoning