1. Beleggen in vakantiewoningen
 2. Luxe vakantiehuizen in Zuid-Limburg
 3. Voor verhuur en eigen gebruik
 4. Aantrekkelijk rendement

Beleggen in vakantiewoning

Het alternatief voor banksparen

Als u overweegt om te beleggen in een vakantiewoning heeft Resort Mooi Bemelen een ruim aanbod aan recreatiewoningen op een schitterende locatie in Limburg voor u. Het vakantiepark ligt namelijk bovenop de Bemelerberg in Zuid-Limburg, dichtbij de steden Maastricht en Valkenburg. Te midden van de natuur heeft u vanaf de berg een prachtig panoramisch uitzicht over het platteland. Tel daar de vele luxueuze resort-faciliteiten bij op, en u heeft een heerlijke vakantiebestemming waar u het hele jaar terecht kunt.

Binnen het aanbod van vakantiewoningen waarin u kunt beleggen is er keuze in drie verschillende types, namelijk Biebosch, Ravenbosch en Schaelsbergerbosch. De woningen bieden plaats aan 4 tot 6 personen en zijn ontwerpen onder architectuur. Het moderne interieur en exterieur, en de luxe afwerking maken deze vakantiehuizen in Limburg een aantrekkelijke investering. Op uw belegging ontvangt u bij volledige verhuur een gegarandeerd meerjarig netto rendement van 7,5% per jaar. Daarbij vormen de unieke ligging van het Resort en de uitgebreide faciliteiten, zoals de zwembaden en het restaurant, een absolute meerwaarde voor uw toekomstige gasten.

 
 

Uw belegging in een van onze vakantiewoningen

Biebosch - Verhuur

BTW terug te vorderen en geen inkomstenbelasting over uw rendement.
Bekijk de woning
 

Schaelsbergerbosch - Verhuur

BTW terug te vorderen en geen inkomstenbelasting over uw rendement.
Bekijk de woning
 

Ravenbosch - Verhuur

BTW terug te vorderen en geen inkomstenbelasting over uw rendement.
Bekijk de woning
 

Beleg in een vakantiehuis voor verhuur en eigen gebruik

Wilt u een vakantiewoning als belegging kopen? Investeren in vakantiewoning bij Mooi Bemelen is een interessant alternatief voor banksparen. Enerzijds omdat u meteen kunt genieten van uw investering door er zelf vakantie te vieren en anderzijds omdat het een aantrekkelijk rendement oplevert bij verhuur. De verhuurorganisatie van het resort neemt u al het werk uit handen en door samenwerkingen met nationale en internationale touroperators wordt een zo hoog mogelijk bezettingsgraad nagestreefd. U kunt dus onbezorgd genieten van uw eigen tweede huis.

Investeren in een vakantiehuis
 in Limburg voor eigen gebruik en of verhuur leveren naast een hoog rendement ook verschillende interessante fiscale voordelen op. Het voordeel van beleggen in een vakantiehuis bij Green Resorts is dat zij beschikken over andere luxe vakantieparken en een eigen verhuurorganisatie om een hoge bezettingsgraad te realiseren. Green Resorts is een professionele en gerenommeerde organisatie met verstand van zaken en uitstekende verhuurresultaten. Bent u klaar om te beleggen in een vakantiewoning op Resort Mooi Bemelen met een gegarandeerd meerjarig netto rendement?

 
 

De voordelen van een vakantiewoning als belegging:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een waardevaste belegging in een vakantiewoning in Limburg. Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

 

Ligging Resort Mooi Bemelen