1. Vakantiewoning kopen Nederland
 2. Luxe vakantiepark Zuid-Limburg
 3. Gegarandeerd rendement
 4. Voor verhuur en eigen gebruik

Vakantiewoning kopen Limburg

Voor eigen gebruik of verhuur

Wilt u een vakantiewoning in Limburg kopen? Enerzijds als tweede huis en anderzijds als investering met een aantrekkelijk rendement bij verhuur? Dan bent u bij Resort Mooi Bemelen op de juiste plek. Het luxe vakantiepark in Zuid-Limburg heeft werkelijk alles voor een onbezorgde vakantie, voor zowel kopers als huurders. De locatie bovenop de Bemelerberg geeft een panoramisch uitzicht over het Limburgse landschap en de vele luxe faciliteiten op het park maken de vakantiewoningen een gewild object voor vakantiegangers. Een vakantiewoning kopen in Limburg is een slimme investering voor zowel particulieren als beleggers.

Resort Mooi Bemelen heeft een ruim aanbod vakantiewoningen waarbij u kunt kiezen uit drie verschillende types. Alle woningen bevinden zich op eigen grond voor optimale privacy. De groottes variëren van 50 tot 200m2, voor 4 tot 6 personen. De unieke designs van de huizen zijn speciaal ontworpen voor het park en bevatten alle luxe en comfort die u zich kunt wensen. De slaapkamers, badkamer en open keuken bieden veel ruimte en de lichtinval door de grote ramen is simpelweg prachtig. De aangelegde tuin, en het park in het geheel sluiten perfect aan bij de Limburgse natuur. 

 
 

Onze vakantiewoningen in Limburg

Biebosch - Verhuur

De 4-persoons woning is onder architectuur gebouwd.
Bekijk de woning
 

Ravenbosch - Verhuur

De 6-persoons woning is door zijn stijl en klasse de ideale tweede woning.
Bekijk de woning
 

Schaelsbergerbosch - Verhuur

De 6-persoons woning heeft een stijlvolle interieur en een gezellige buiten openhaard.
Bekijk de woning
 

Investeren in een vakantiewoning in Limburg met hoog rendement?

Wilt u ook graag een vakantiewoning kopen? Limburg, en dan met name Zuid-Limburg, is de vakantiebestemming van de provincie. De ideale plek voor een investering in een vakantiehuis door de vele toeristen die deze regio bezoeken. Leuke steden zoals Maastricht en Valkenburg, de Belgische en Duitse grensgebieden en tal van activiteiten en jaarlijkse events maken deze regio een goede uitvalsbasis voor een vakantie.

Beleggen in een tweede huis bij Resort Mooi Bemelen levert dan ook een hoog rendement op wanneer u uw vakantiehuis verhuurt. Onze professionele verhuurorganisatie ontneemt u van alle zorgen en realiseert een hoge bezettingsgraad. Bij volledige verhuur ontvangt u zelfs een gegarandeerd meerjarig netto rendement van 7,5% per jaar. Benieuwd naar de mogelijkheden van een vakantiewoning kopen in Limburg?

 
 

De voordelen van een vakantiewoning bij Resort Mooi Bemelen op een rijtje:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot aankoop van een vakantiehuis in Limburg. Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

Ligging Resort Mooi Bemelen