1. Vakantiewoning kopen Nederland
 2. Luxe vakantiepark Zuid-Limburg
 3. Gegarandeerd rendement
 4. Voor verhuur en eigen gebruik

Vakantiewoning kopen Limburg

7,5% gegarandeerd rendement bij volledige verhuur

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Nederland? Enerzijds als tweede huis, en anderzijds als investering met een aantrekkelijk rendement bij verhuur? Dan bent u bij GreenResorts Mooi Bemelen op de juiste plek. Dit nieuwe luxe vakantiepark in Zuid-Limburg heeft werkelijk alles voor een onbezorgde vakantie, voor zowel kopers als huurders. De locatie bovenop de Bemelerberg, met een panoramisch uitzicht over het Limburgse landschap, en de vele luxe faciliteiten op het park maken de vakantiewoningen een slimme investering voor particulieren.

GreenResorts Mooi Bemelen biedt vier verschillende objecten te koop aan. Deze liggen allen op eigen grond voor optimale privacy. De groottes variëren van 50 tot 200m2, voor 4 tot wel 12 personen. De unieke designs van de huizen zijn speciaal ontworpen voor het park en bevatten alle luxe en comfort die u zich kunt wensen. De slaapkamers, badkamer en open keuken bieden veel ruimte, en de lichtinval door de grote ramen is simpelweg prachtig. De aangelegde tuin, en het park in het geheel, sluit mooi aan bij de omliggende natuur.

 
 

Investeren in een vakantiewoning in Limburg met hoog rendement?

Wilt u ook graag een vakantiewoning kopen? Limburg, en dan met name Zuid-Limburg, is de perfecte locatie voor een investering in een vakantiehuis door de vele toeristen die deze regio bezoeken. Leuke steden zoals Maastricht en Valkenburg, de Belgische en Duitse grensgebieden en tal van activiteiten en jaarlijkse events maken dit een goede uitvalsbasis voor een vakantie.

Beleggen in een tweede huis bij Mooi Bemelen levert dan ook direct een hoog rendement op wanneer je je vakantiehuis verhuurt door goede bezetting op het park. De verhuurorganisatie neemt je alle zorgen uit handen. Je ontvangt zelfs een gegarandeerd meerjarig netto rendement van € 13.950,- per jaar bij volledige verhuur. Wil je meer weten over een vakantiewoning kopen in Limburg? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De voordelen van een vakantiewoning bij GreenResorts Mooi Bemelen op een rijtje:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer informatie over deze woning?

Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs via het algemene telefoonnummer 043 4071321.

 
vakantiewoning kopen limburg