1. Vakantiewoning kopen Limburg
 2. Luxe vakantiepark Zuid-Limburg
 3. Gegarandeerd rendement
 4. Voor verhuur en eigen gebruik

Vakantiewoning kopen Limburg

Voor eigen gebruik of verhuur

Wilt u een vakantiewoning kopen in Limburg? Enerzijds als tweede huis en anderzijds als investering met een aantrekkelijk rendement bij verhuur? Dan bent u bij Resort Mooi Bemelen op de juiste plek. Het luxe vakantiepark in Zuid-Limburg heeft werkelijk alles voor een onbezorgde vakantie, voor zowel kopers als huurders. De locatie bovenop de Bemelerberg geeft een panoramisch uitzicht over het Limburgse landschap en de vele luxe faciliteiten op het park maken de vakantiewoningen een gewild object voor vakantiegangers. Een vakantiehuis kopen in Limburg is een slimme investering voor zowel particulieren als beleggers.

Resort Mooi Bemelen heeft een ruim aanbod vakantiehuizen te koop in Zuid-Limburg waarbij u kunt kiezen uit drie verschillende types. Alle woningen bevinden zich op eigen grond voor optimale privacy. De groottes variëren van 50 tot 200m2, voor 4 tot 6 personen. De unieke designs van uw vakantiehuis kopen in Limburg zijn speciaal ontworpen voor het park en bevatten alle luxe en comfort die u zich kunt wensen. De slaapkamers, badkamer en open keuken bieden veel ruimte en de lichtinval door de grote ramen is simpelweg prachtig. De aangelegde tuin, en het park in het geheel sluiten perfect aan bij de Limburgse natuur. Een vakantiewoning kopen in Limburg doet u bij Green Resort Mooi Bemelen!

 
 

Vakantiehuis te koop in Limburg

Biebosch - Verhuur

De 4-persoons woning is onder architectuur gebouwd.
Bekijk de woning
 

Ravenbosch - Verhuur

De 6-persoons woning is door zijn stijl en klasse de ideale tweede woning.
Bekijk de woning
 

Schaelsbergerbosch - Verhuur

De 6-persoons woning heeft een stijlvolle interieur en een gezellige buiten openhaard.
Bekijk de woning
 

Vakantiehuis kopen in Limburg met hoog rendement?

Wilt u ook graag een vakantiewoning kopen in Limburg? Zuid-Limburg is de vakantiebestemming van de provincie! De ideale plek voor een investering in een vakantiehuis dankzij de vele toeristen die deze regio bezoeken. Leuke steden zoals Maastricht en Valkenburg, de Belgische en Duitse grensgebieden en tal van activiteiten en jaarlijkse events maken deze regio een goede uitvalsbasis voor een vakantie.

Beleggen in een tweede huis bij Resort Mooi Bemelen levert dan ook een hoog rendement op wanneer u een vakantiehuis koopt in Limburg en deze verhuurt. Onze professionele verhuurorganisatie ontneemt u van alle zorgen en realiseert een hoge bezettingsgraad. Bij volledige verhuur ontvangt u zelfs een gegarandeerd meerjarig netto rendement van 7,5% per jaar. Benieuwd naar de mogelijkheden van een vakantiewoning kopen in Limburg?

 
 

De voordelen van een vakantiewoning kopen in Limburg op een rijtje:

 • Verhuur en eigen gebruik
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
 • Uitgebreide faciliteiten
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Vakantiehuizen op eigen grond
 • 7,5% gegarandeerd meerjarig netto rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om een vakantiehuis te kopen in Limburg? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

Ligging Resort Mooi Bemelen