1. 7,5% rendement
  2. Luxe recreatiewoning in Zuid-Limburg
  3. Goede investering

Vakantiewoning kopen en verhuren

Interesse om een vakantiewoning te kopen en dan te verhuren? Kies dan voor een luxe vakantiewoning in Limburg. Op resort Mooi Bemelen is het mogelijk om te investeren in een recreatiewoning vlakbij Maastricht en Valkenburg. Er zijn vier typen vakantiehuizen. Elke woning heeft een luxe uitstraling en uniek design, zodat u een vakantiewoning kunt kopen die u zeker zal bevallen. Bij het kopen en verhuren van een vakantiewoning van 50 tot 200 m2 wordt u uitstekend geholpen. Redenen om een vakantiewoning te kopen op GreenResort Mooi Bemelen:

  • Kwalitatief hoogwaardig product
  • Gelegen vlakbij Maastricht
  • Unieke locatie in Zuid-Limburg
  • Genieten in uw eigen vakantiehuis
  • Deel van de verhuuropbrengsten ontvangen
  • Gegarandeerd 7,5% rendement

Bekijk alle vakantiewoningen:

Vakantiewoning als belegging

Een vakantiewoning kopen op Resort Mooi Bemelen is een mooie belegging. U kunt namelijk gegarandeerd uitgaan van een vast rendement van 7,5% en u kunt dus rekenen op een minimaal meerjarig nettorendement van € 11.700,- per jaar. Een vakantiewoning kopen is een investering die u niet zal tegenvallen. Door de exclusieve vakantiewoningen met bijzondere kenmerken, zoals licht, ruimte en unieke buitenhaard zult u zeer tevreden zijn over de recreatiewoning voor eigen gebruik. U kunt hier fijne vakanties beleven met de familie. Maakt u zelf geen gebruik van de luxe vakantiewoning? Dan verhuren wij die voor u, dit zal gebeuren via een professionele verhuurorganisatie.

Recreatiewoning voor eigen gebruik

Wilt u een vakantiewoning kopen en verhuren? Dan is het dus mogelijk om na de koop van de recreatiewoning te kiezen om het vakantiehuis geheel voor eigen gebruik te behouden of deels of geheel te verhuren. Als de recreatiewoning deels of geheel wordt verhuurd, dan zorgt Resort Mooi Bemelen in Zuid-Limburg ervoor dat het vakantiehuis modern en luxe wordt ingericht. Zodat de accommodatie goed verhuurd kan worden. Mocht de vakantiewoning verhuurd worden, dan ontvangt u als eigenaar een gedeelte van de verhuuropbrengsten. Vraag snel naar de mogelijkheden voor het kopen en verhuren van een recreatiewoning in Zuid-Limburg.

Ligging Green Resort Mooi Bemelen