• Gegarandeerd meerjarig rendement
 • Recreatiewoningen in Zuid-Limburg
 • Professionele verhuurorganisatie

Recreatiewoning kopen voor verhuur

Heeft u interesse om een vakantiehuis te kopen en te verhurenBij Resort Mooi Bemelen bestaat fase 3 uit onze nieuwe Berg Lodges. De Berg Lodges zijn geschikt voor 4 personen en voldoen aan de nieuwste BENG-eisen. U kunt zelf gebruik maken van uw tweede huis, maar u kunt de recreatiewoning ook (deels) verhuren. De vakantiehuizen hebben een uniek design en liggen vlak bij Maastricht en Valkenburg. Wanneer u de woning verhuurt profiteert u niet alleen van een vast nettorendement van 6%, maar ook van tevreden gasten! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

 

Maak kennis met de Berg Lodges van Resort Mooi Bemelen ⤵

 
Bekijk alle woningen van Resort Mooi Bemelen

Een slimme investering

Investeer in een vakantiehuis op Resort Mooi Bemelen en profiteer van de expertise van de professionele verhuurorganisatie van Green Resorts. Met jarenlange ervaring in de verhuur van recreatiewoningen garanderen wij een zorgeloze verhuurervaring en een aantrekkelijk vast meerjarig rendement. Onze exclusieve vakantiewoningen, met moderne inrichting en prachtige ligging op de Bemelerberg, scoren hoog bij gasten met een beoordeling van 8,2! Ontdek de voordelen van investeren met Green Resorts en geniet van uw zorgeloze investering op een gewilde vakantiebestemming.

 
  Nieuwe vakantiewoningen
  Unieke ligging op de Bemelerberg
  Vast nettorendement van 6%
  Professionele verhuurorganisatie
 

Een sfeerimpressie van vakantiepark Mooi Bemelen⤵

 

Tweede huis in Zuid-Limburg verhuren

Koop een recreatiewoning op Resort Mooi Bemelen en ontdek de balans tussen eigen gebruik en investeren. Kies ervoor om uw woning gedeeltelijk te verhuren en geniet zelf van uw vakantiehuis in Zuid-Limburg, terwijl u daarnaast profiteert van een waardevolle investering. Als u het vakantiehuis volledig wilt verhuren, dan profiteert u van een vast netto rendement van 6%. De woningen zijn onderhoudsvrij met levenslange duur, waardoor u zorgeloos kunt genieten. Daarnaast bieden wij persoonlijke aankoopbegeleiding om ervoor te zorgen dat het aankoopproces vloeiend verloopt en al uw vragen worden beantwoord. Laat deze investeringsmogelijkheid niet aan u voorbijgaan en koop een Berg Lodge vanaf € 174.500,-. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een vakantiewoning kopen en verhuren op Resort Mooi Bemelen? 

 

De voordelen van verhuren:

 • Aantrekkelijk rendement
 • Onderhoudsvrij met levenslange duur
 • Volledig ontzorgt door eigen verhuurorganisatie
 • Persoonlijke aankoopbegeleiding
 • Ook te combineren met eigen gebruik
 
 

Komt u een keer uw droomwoning bezoeken? ⤵