Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales

Gedeeltelijk eigen gebruik

Open dagen
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%

Gedeeltelijk eigen gebruik

Bij het kopen van een vakantiehuis voor eigen gebruik, kunt u er ook voor kiezen deze (gedeeltelijk) te verhuren. Het verhuren gebeurt bij Green resorts middels een professionele verhuurorganisatie. Zo kunt u de kosten minimaliseren en daarnaast zelf ook onbezorgd van uw vakantiehuis genieten. 

Combinatie eigen gebruik en verhuur

Rendement is voor u uiteraard het belangrijkste. Hiervoor hebben een bewezen en doeltreffende methode. U belegt in de woning waarbij Resort WaterWeelde zorgt voor voldoende bezetting per jaar. We zorgen ervoor dat uw rendement gehaald gaat worden. Dit kan tot 8 % vast rendement boven op uw belegging in 3 jaar.

U kunt echter natuurlijk altijd bepalen wanneer u zelf uw huis wilt gebruiken. Dit kan ook voor langere periodes. Resort WaterWeelde zorgt ervoor dat de verhuur buiten uw verblijf steeds doorgaat. U heeft er geen omkijken naar. U belegt in een waardevast vastgoed met natuur en steden om de hoek. Gedeelde financiering met onze vaste partner de Rabobank behoort tot de mogelijkheden. In een vrijblijvend gesprek met rondleiding leggen we graag uit wat de voordelen zijn.

 

Aanbod vakantiehuizen Resort WaterWeelde