Professionele verhuurorganisatie

Wanneer u er voor kiest om uw woning gedeeltelijk of geheel te verhuren, nemen wij u alle zorgen uit handen.

De verhuurorganisatie van Resort Mooi Bemelen is continu bezig met het optimaliseren van de verhuur van de vakantiehuizen, om de bezettingsgraad te verhogen én voor u een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Hieronder kunt u de verschillende methodes vinden om ervoor te zorgen dat de Green Resorts vakantiehuizen nog meer aandacht krijgen.

Nationale en internationale verhuurorganisaties

Wij maken tevens gebruik van externe nationale en internationale verhuurorganisaties. Door het gebruik van de software van Booking Experts kunnen wij (in)direct koppelen met de hieronder weergegeven verhuurorganisaties en worden continu beschikbaarheid, prijzen en reserveringen gesynchroniseerd. Tevens zorgen de internationale touroperators voor bekendheid buiten de Nederlandse grenzen.

Evenementen

Wij spelen in op evenementen in de omgeving, zoals de kerstmarkt in Valkenburg, de Amstelgoldrace en de heuvellandvierdaagse. Wij doen dit door speciale arrangementen en kortingsacties aan te bieden.

Website en Online boeken

Onze website en online reserveringsysteem is up to date en kan op ieder moment gemakkelijk aangepast worden.

VVV Maastricht en VVV Zuid-Limburg

Sinds kort zijn we ook te bewonderen op de website van VVV Zuid-Limburg en VVV Maastricht. U vindt ons hier terug onder overnachten (camping & bungalowparken) en onder eten & drinken.

Nieuwsbrieven

Wij sturen regelmatig nieuwsbrieven om bestaande en nieuwe gasten te informeren over de ontwikkelingen die plaatsvinden op ons park. Maar ook over onze arrangementen en kortingsacties.

Beurzen

Wij staan regelmatig op verschillende beurzen om Green Resorts te promoten. Denk aan de 50+beurs en de Second Home beurs.

Social Media

Social Media is in de huidige maatschappij niet meer weg te denken, en een uitstekende manier om snel een groot publiek te bereiken. Wij zijn dan ook actief op Facebook, Instagram en Linkedin.

 
belvilla
Interhome
 
 
VVV Zuid-Limburg
 
booking.com
 
50+ beurs
 
bungalowspecials
 
heerlijkehuisjes
 
VVV Maastricht

Heeft u nog tips over hoe wij de verhuur kunnen verbeteren? Stuur dan e-mail naar info@greenresorts.nl.