Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
Professionele verhuurorganisatie

Professionele verhuurorganisatie

Open dagen
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%
  • Luxe resort in Zuid-Limburg
  • Booking Experts reserveringssoftware
  • Gegarandeerd rendement oplopend tot 7,4%

Professionele verhuurorganisatie

Wanneer u er voor kiest om uw woning gedeeltelijk of geheel te verhuren, nemen wij u alle zorgen uit handen. De verhuurorganisatie van Resort Mooi Bemelen is continu bezig met het optimaliseren van de verhuur van de vakantiehuizen, om de bezettingsgraad te verhogen én voor u een zo hoog mogelijk rendement te behalen. Hieronder kunt u de verschillende methodes vinden om ervoor te zorgen dat de Green Resorts vakantiehuizen nog meer aandacht krijgen.

Nationale en internationale verhuurorganisaties

Wij maken gebruik van externe nationale en internationale verhuurorganisaties. Door het gebruik van de software van Booking Experts kunnen wij (in)direct koppelen met de hieronder weergegeven verhuurorganisaties en worden de beschikbaarheid, prijzen en reserveringen continue gesynchroniseerd. Tevens zorgen de internationale touroperators voor bekendheid buiten de Nederlandse grenzen.

Website en online boeken

Onze website en ons online reserveringsysteem is altijd up-to-date en kan op ieder moment gemakkelijk aangepast worden.

Nieuwsbrieven

Wij sturen regelmatig nieuwsbrieven om bestaande en nieuwe gasten te informeren over de ontwikkelingen die plaatsvinden op ons park. Maar ook over onze arrangementen en kortingsacties.

Social media

Het gebruik van social media is een uitstekende manier om snel een groot publiek te bereiken, te adverteren en snel updates te kunnen delen. Wij zijn dan ook actief op Facebook, Instagram en Linkedin.

Evenementen

Wij spelen in op evenementen in de omgeving, zoals de kerstmarkt in Valkenburg, de Amstel Gold Race en de Heuvelland4daagse. Wij doen dit door speciale arrangementen en kortingsacties aan te bieden.

Beurzen

Wij staan regelmatig op verschillende beurzen om Green Resorts te promoten. Denk aan de 50+beurs en de Second Home beurs.

VVV Maastricht en VVV Zuid-Limburg

Wij zijn ook te vinden op de website van VVV Zuid-Limburg en VVV Maastricht. U vindt ons hier terug onder overnachten (camping & bungalowparken) en onder eten & drinken.

Touroperators:

Belvilla | Green Resorts
Bezoek Maastricht
Heerlijke huisjes
Interhome
VVV Zuid-Limburg
Booking.com
BungalowSpecials.nl
50+ beurs

Ligging Resort Mooi Bemelen ⤵️

Heeft u nog tips over hoe wij de verhuur van Resort Mooi Bemelen kunnen verbeteren? Stuur dan e-mail naar info@greenresorts.nl.