Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales

Open dagen Resort Mooi Bemelen

Open dagen
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%
  • Persoonlijke begeleiding
  • Advies op maat
  • Bezichtiging van de woningen
  • Gegarandeerd nettorendement oplopend tot 7,4%

Maak kennis met
Green Resorts

Tijdens de open dagen van Resort Mooi Bemelen bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen op ons park en kunt u onder andere onze schitterende modelwoningen bezichtigen! Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om u informatie te verschaffen over de koop van de woningen en er zijn nog vele extra's. Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en kom langs tijdens de open dagen bij Green Resorts. De koffie met vlaai staat voor u klaar! Komt u ook?

Wanneer komt u langs in 2024? 

Op het park
jun
22
-
jun
23

Open dagen | 22 & 23 juni

Speciale actie: Tijdens deze open dagen kunt u uw lodge extra verduurzamen met 6 zonnepanelen en een thuisbatterij voor slechts €1500,-

We zien u graag bij Resort Mooi Bemelen

Ontdek de mogelijkheden die Green Resorts te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar een tweede huis, een investeringsmogelijkheid of een plek om te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek, bij Green Resorts vindt u wat u zoekt. Wij nodigen u van harte uit om tijdens onze open dagen de sfeer te proeven, vragen te stellen en de eerste stap te zetten naar uw eigen stukje paradijs in het Limburgse Heuvellandschap.

Plan uw bezoek bij Green Resorts

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.