• Luxe vakantiehuizen in Limburg
  • Gegarandeerd meerjarig rendement
  • Professionele verhuurorganisatie

Funda recreatiewoning in Limburg

Wanneer u op zoek bent naar een recreatiewoning in Limburg op Funda, dan zult u die van Green Resort Sales niet tegenkomen. Benieuwd waarom? Funda is een website waarop woningen die te koop staan aan worden geboden. Om vakantiewoningen aan te bieden op Funda moet een makelaar vaak aangesloten zijn bij de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, omdat Funda een platform is van de NVM. De verkoop van de recreatiewoningen van Green Resort Sales ligt niet bij een makelaar van de NVM en daarom staan onze recreatiewoningen niet op Funda.

 

Recreatiewoning te koop op Funda

Wanneer u gaat investeren in een vakantiewoning biedt Green Resort Sales veel voordelen. Het kopen en/of verhuren van een vakantiewoning is een aantrekkelijke belegging. Er zitten een aantal verschillen in het aanschaffen van een recreatiewoning en een woonhuis zoals het inventaris, rendement en verhuurovereenkomsten. Bij het aanschaffen van een woonhuis komen deze zaken niet aan de orde, maar bij het aanschaffen van een recreatiewoning wel, vooral als u deze wil verhuren. Green Resort Sales biedt grote voordelen ten opzichte van Funda bij het kopen van een recreatiewoning. De verhuur verloopt via onze professionele verhuurorganisatie en zij nemen al het werk uit uw handen wanneer u een vakantiewoning wilt verhuren. Zo realiseren zij een hoge bezettingsgraad. Ook heeft u gegarandeerd een meerjarig netto rendement. Het is dus niet mogelijk onze vakantiewoningen via Funda te kopen, maar u kunt het gehele aanbod bekijken via de eigen website van Green Resort Sales.

Op welk park wilt u een vakantiewoning kopen?

Funda vakantiehuis

U heeft Funda dus niet nodig om uw ideale vakantiehuis te vinden. Tegenwoordig zijn er veel meer opties dan Funda om een vakantiehuis in Zuid-Limburg te vinden. Zo kunt u bij Green Resort Sales het aanbod op de eigen website bekijken en uw ideale vakantiehuis vinden met behulp van deskundig advies.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het kopen en/of verhuren van een vakantiewoning op één van onze vakantieparken? Neem gerust contact op met onze adviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

 
 
9 Objecten