Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
Chalet kopen Limburg

Chalet kopen in Limburg

Open dagen
Profiteer bij onze nieuwste fase van een hoog rendement oplopend tot 7,4%
 • Duurzame en luxe chalets
 • Geschikt voor maximaal 10 personen
 • Gegarandeerd nettorendement oplopend tot 7,4% bij verhuur

Uw chalet in Limburg

Denkt u erover om een chalet in Limburg te kopen? Kijk dan eens naar de luxe vakantiewoningen van Resort Mooi Bemelen. De chalets zijn van een kwalitatief hoog niveau en allemaal zeer modern ingericht. Door een recreatiewoning te kopen in Nederland viert u onbeperkt vakantie of kunt u uw chalet verhuren. U ontvangt een aantrekkelijk rendement als u kiest voor verhuur van uw chalet. De luxe chalets, schitterende omgeving van Limburg en het uitgebreide aanbod aan faciliteiten maken het zeer aantrekkelijk om een chalet te kopen in Zuid-Limburg. Bent u al nieuwsgierig geworden?

Een sfeerimpressie van Resort Mooi Bemelen ⤵

Chalet te koop in Limburg

Wilt u een chalet kopen in Limburg? Dat doet u natuurlijk bij Resort Mooi Bemelen! Hier vindt u duurzame chalets voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Aan u de keuze! Kiest u ervoor om uw vakantiewoning te verhuren? Dan wordt u uitstekend geholpen door onze professionele verhuurorganisatie. Vanuit uw tiny house verkent u gemakkelijk de prachtige omgeving van Limburg en bereikt u snel steden als Maastricht en Valkenburg. Ook de Duitse en Belgische grens zijn vlakbij. Resort Mooi Bemelen biedt luxe vakantiewoningen in verschillende uitvoeringen. Genoeg keuze om een leuke chalet in Limburg te kopen.

Ontdek de omgeving van Limburg

Een chalet kopen in Limburg betekent een chalet kopen in een ideale omgeving. Prachtige natuur en cultuur en veel ontspanning en vertier. De omgeving beschikt over veel verschillende fietsknooppunten en wandelpaden. Zo ontdekt u gemakkelijk het mooie Zuid-Limburgse heuvellandschap. Daarnaast biedt het resort de ideale uitvalsbasis voor een leuk uitstapje naar België of Duitsland. Het bourgondische Maastricht ligt op korte afstand van het resort en ook Valkenburg ligt op rijafstand. Op het resort vindt u een zwembad, speeltuin en horecagelegenheden. Het perfecte resort om een chalet in Limburg te kopen.

Voordelen van een chalet kopen bij Green Resorts:

  Aantrekkelijk rendement
  Veelzijdige omgeving
  Professionele verhuurorganisatie
  Zorgeloos investeren
  Uitstekende faciliteiten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot de aankoop van een chalet in Limburg? Neem vrijblijvend contact op met onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de chalets.

Bekijk ons aanbod

2 objecten