Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Green Resorts Sales
Beleggen hoog rendement

Beleggen met een hoog rendement

 • Luxe vakantiewoningen
 • Aantrekkelijk rendement van 9,5%
 • Prachtig gelegen in Zuid-Limburg
 

Beleggen in een recreatiewoning met een hoog rendement

Bent u van plan om uw spaargeld te gaan beleggen met een hoog rendement? Dan is investeren in recreatief vastgoed een interessante optie. Steeds meer particulieren en zakelijke investeerders zien een investering in een vakantiewoning als een alternatief voor banksparen. Het levert namelijk via twee wegen rendement op: enerzijds vakantieplezier en anderzijds de inkomsten bij verhuur van de vakantiewoning. Bij Green Resorts staan verschillende luxe vakantiewoningen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap te koop. Met een gegarandeerd nettorendement van 9,5% is het kopen van een vakantiewoning bij Green Resorts een zorgeloze investering. Fase 3 is nu van start gegaan!

Ontdek Resort Mooi Bemelen en de Berg Lodges in Limburg ⤵

 
 
 

Onbezorgd genieten van uw eigen recreatiewoning

Wanneer u uw geld investeert in een vakantiewoning wilt u natuurlijk een hoog rendement behalen. Het grote voordeel van een belegging in een vakantiewoning bij Green Resorts is dat u een gegarandeerd rendement ontvangt. Indien u de vakantiewoning in Limburg volledig voor de verhuur beschikbaar stelt ontvangt u een meerjarig nettorendement. Onze eigen professionele verhuurorganisatie neemt al het werk uit handen en de samenwerking met nationale en internationale touroperators zorgt ervoor dat de bezettingsgraad zeer hoog is. U wilt toch ook het hoogste rendement behalen met beleggen?

 
  Uw tweede huis

  Ontdek het aanbod bestaande en nieuwe recreatiewoningen van Green Resorts.

  Gegarandeerd rendement

  Verhuurt u uw recreatiewoning volledig of deels? Dan profiteert u van een rendement van 9,5%.

  Natuurrijke omgeving

  Onze resorts zijn gelegen in Nederland, omringd door schitterende natuur.

 

Ontdek onze vakantiewoningen

De omgeving van onze vakantieparken

De resorts liggen op unieke locaties in het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg. Deze locaties zijn hierdoor perfect voor fiets- en wandelliefhebbers. Er liggen mooie steden in de buurt van onze resorts. Vanaf Resort Mooi Bemelen bent u binnen een kwartier rijden in Maastricht of Valkenburg, terwijl het vanaf Resort Heuvelland slechts 10 minuten rijden is naar Heerlen of het Duitse Aken. De luxe vakantievilla's, unieke locatie en hoogwaardige faciliteiten maken dat het kopen van een vakantiewoning bij Green Resorts een duurzame investering is.

 

Een sfeerimpressie van onze vakantieparken ⤵

 

Onze vakantiehuizen

Green Resorts heeft zowel voor de zakelijke als particuliere beleggers luxe vakantiewoningen te koop. Indien u belegt in een vakantiewoning bij Green Resorts kunt u kiezen uit verschillende vakantiewoningen, variërend van 4 tot 10 personen, gelegen op eigen grond. De door een architect ontworpen woningen zijn prachtig. De grote ramen van het huis geven het ultieme vakantiegevoel. Zowel het interieur als exterieur is ronduit luxe; met ruime slaapkamers, prachtige badkamer(s), een keuken met inbouwapparatuur en een aangelegde tuin met terras. Zowel u als koper, evenals uw huurders zullen hier met veel plezier verblijven. Wilt u ook in een vakantiewoning beleggen met hoog rendement?

 

De voordelen van een tweede huis:

 • Verhuur, eigen gebruik of een combinatie
 • Kwalitatieve en duurzame woningen
 • Gegarandeerd meerjarig nettorendement
 • Eigen professionele verhuurorganisatie
 • Gelegen in aantrekkelijk vakantiegebied
 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een belegging met een hoog rendement bij Green Resorts? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

 
 

Word volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie ⤵