• Beleggen met hoog rendement
  • Luxe vakantiewoningen
  • Verhuur en eigen gebruik
  • Guaranteed return on investment
 

Beleggen met een hoog rendement 

Bent u van plan om uw spaargeld te gaan beleggen met een hoog rendement? Dan is investeren in recreatief vastgoed een interessante optie. Steeds meer particulieren zien een investering in een vakantiewoning als een alternatief voor banksparen. Het levert namelijk via twee wegen rendement op: enerzijds vakantieplezier en anderzijds de inkomsten bij verhuur van de vakantiewoning. Het investeren in een vakantiewoning om deze te verhuren is een interessante optie wanneer u wilt beleggen met een hoog rendement. Green Resorts heeft verschillende luxe vakantiewoningen op unieke locaties op de Veluwe, in Noord-Brabant en in Limburg te koop. Met een gegarandeerd netto rendement tot 7,5% is het kopen van een vakantiewoning bij Green Resorts een zorgeloze investering!

Bekijk ons aanbod vakantiehuizen
 
 
 
 
 

Beleg in een vakantiewoning voor verhuur en eigen gebruik

Wanneer u investeert wilt u natuurlijk een hoog rendement behalen. Het grote voordeel van een belegging in een vakantiewoning bij Green Resorts is dat u een gegarandeerd rendement ontvangt. Indien u de vakantiewoning in Limburg volledig voor de verhuur beschikbaar stelt ontvangt u een meerjarig netto rendement. Onze eigen professionele verhuurorganisatie neemt al het werk uit handen en de samenwerking met nationale en internationale touroperators zorgt ervoor dat de bezettingsgraad zeer hoog is. U wilt toch ook het hoogste rendement behalen met beleggen?

Onze vakantiehuizen

Green Resorts heeft zowel voor de zakelijke als particuliere beleggers luxe vakantiewoningen te koop. Indien u belegt in een vakantiewoning bij Green Resorts kunt u kiezen uit verschillende vakantiewoningen, variërend van 4 tot 10 personen, gelegen op eigen grond. De door een architect ontworpen woningen zijn prachtig. De grote ramen van het huis geven het ultieme vakantiegevoel. Zowel het interieur als exterieur is ronduit luxe; met ruime slaapkamers, prachtige badkamer(s), een keuken met inbouwapparatuur en een aangelegde tuin met terras. Zowel u als koper, evenals uw huurders zullen hier met veel plezier verblijven. Wilt u ook in een vakantiewoning beleggen met hoog rendement?

Neem contact met ons op
 

De vakantiewoningen van Green Resorts:

 

Een tweede huis

Ontdek het aanbod bestaande en nieuwe recreatiewoningen van Green Resorts.

 

Gegarandeerd rendement

Investeer in een vakantiewoning en profiteer van een hoog rendement.

 

Natuurrijke omgeving

Onze resorts zijn gelegen in Nederland, omringd door schitterende natuur.

 

De omgeving van Green Resorts

De resorts liggen op unieke locaties in het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg of het natuurgebied van de Veluwe en de Biesbosch. Onze locaties zijn hierdoor perfect voor fiets- en wandelliefhebbers. Er liggen mooie steden in de buurt van onze resorts. Vanaf Resort Mooi Bemelen bent u binnen een kwartier rijden in Maastricht of Valkenburg, terwijl het vanaf Resort Heuvelland slechts 10 minuten rijden is naar Heerlen of het Duitse Aken. Resort WaterWeelde ligt vlak bij Rotterdam en Dordrecht en vanuit Resort Klarenbeek bent u zo in Apeldoorn. De luxe vakantievilla's, unieke locatie en comfortabele faciliteiten maken dat het kopen van een vakantiewoning bij Green Resorts een duurzame investering is.

 

De voordelen van een tweede huis:

  • Verhuureigen gebruik of een combinatie van beide
  • Vakantiehuizen op eigen grond
  • Kwalitatieve en duurzame woningen
  • Gegarandeerd meerjarig netto rendement
  • Eigen professionele verhuurorganisatie
  • Gelegen in een aantrekkelijk vakantiegebied
  • Onderhoudsvrij met levenslange levensduur
 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een belegging met een hoog rendement bij Green Resorts? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs voor meer informatie of vraag een brochure aan met aanvullende informatie over de woningen.

Vraag onze brochure aan
 
Neem contact met ons op